inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme kadernika/ku

Kategória: Servis a služby

Hladame do prijemneho kolektivu kadernika. Od 1.6.2023. Kadernictvo je v Bratislave na mierovej ul.
V našom kadernickom salone pracujeme s L´Oreal professionel a KERASTASE. Pracovny pomer je formou zivnosti s tym ze nie je nutny ziadny vstupny kapital.Podmienky by sme upresnili pri osobnom pohovore. Velmi dobra dostupnost,parkovanie,prijemne prostredie.
Prijmeme kadernika/ku
Podobné inzeráty
Hľadám kaderníka/ čku
Príjmeme kaderníka/kaderníčku na TPP alebo živnosť podľa dohody. Píšte SMS.
Hľadám kaderníka/čku, barbera/ku
Hľadám kaderníka/čku, barbera/ku do útulného salónu v centre Košíc s množstvom spokojných klientov.
Hľadáme kaderníčku/kaderníka, barbera/barberku
Do kaderníctva v Nitre hľadáme barbera/barberku, kaderníčku/kaderníka Ponúkame prácu v novozariadenom salóne bez objednávania, priateľskú atmosféru, možnosť dohodnúť sa na pracovnom čase Náplň práce: Poskytujeme prevažne služby pre pánsku klientelu a rýchle služby pre dámsku ( strihanie, umývanie, styling) Vyžadujeme : - prax - komunikatívnosť so zákaznikmi - zodpovednosť - flexibilnosť Ponúkame: - férovy prístup - pracovné oblečenie - platové ohodnotenie (podľa typu úväzku a výsledkov) - pracovné pomôcky Bližšie info na tel. č.
Príjmem kaderníčku/kaderníka s živnostnenským listom
Príjmem kaderníčku/kaderníka,holičku/ holiča s živnostnenským listom do kaderníckeho salónu v centre Košíc. Viac info na t.č.
Hladam kadernicku, kadernika
Hľadám kaderníka alebo kaderníčku do pánskeho kaderníctva v Nitre na farskej ulici.
Prijmem kaderníka/kaderníčku
Do prosperujúceho dámskeho kaderníckeho salónu v Košiciach prijmem kaderníka/kaderníčku so živnosťou. Požadovaná prax v odbore výhodou. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.