inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme krajčírku Košice

Kategória: Servis a služby

!Hľadá sa krajčírka na skrátený alebo trvalý pracovný úväzok.!

Práca možná aj z domu, primárne v našej dielni.
Jedná sa o ženskú kolekciovú výrobu šiat, kompletov, tričiek. Práca pre módnu navrhárku. Možnosť kariérneho rastu.
Platové podmienky 4,5-5€/hod.
Len vážny záujem Košice okolie!
Kontakt pre viac info
:
zuskar.manage@
Prijmeme krajčírku Košice
Podobné inzeráty
HĽADÁME KRAJČÍRA/KU
HĽADÁME KRAJČÍRA/KRAJČÍRKU Do nášho tímu hľadáme krajčírku, ktorá ma skúsenosti s tvorením strihov, aj kompikovanejším. (saká, kostými, tričká, teplákové súpravy atd..) Vieš navrhnúť štýlové a extravagantné modely pre ženy aj mužov so zmyslom pre detail? Zaujímajú ťa najnovšie trendy a nebojíš sa výzvy? Tvojou úlohou bude zrealizovať našu predstavu do strihov/ odevov.
 Sme nová fashion značka, ktorej cieľom je expandovať aj mimo SK/CZ. Ako u nás uspeješ? Našími najdôležitejšími kritériami sú:
 1. Prax v obore 2. Flexibilita 3. Lokalita - Bratislava a okolie
 Bonus: 4. Práca z domu Na veku nezáleží. :)
 Kontaktuj nás už TERAZ! Tešíme sa na teba :) - do správy/mailu nám prosím zašli aj svoje portfólio /skúsenosti/ + krátke info o sebe. Kontaktuj nás prostrednítvom SMS, telefonátom alebo emailom.
Výkopové a zemné práce, preprava, Košice-okolie
Zemné a výkopové práce, preprava, Košice-okolie - 5.12. - 16:38 Ponúkam zemné práce a výkopové práce šikovným bágrom Kubota. Má podvozok s gumenými pásmi na všestrannú prácu, mimoosé kopanie. Bager má hĺbku výkopu až do 2,8 m, hydraulickú sťahovačku, 30,40,50, 60,80 a 120 lyžicu. Ponúkam bagrovanie jám, pivníc, odpadových šácht, odvod dažďovej vody. Výkopy pre základy rodinných domov, chát, hál, bazénov, jazierok či plotov, výkopy prípojok pre vodu, plyn, kanalizáciu, príprava terénov pre cesty, chodníky, dlažby, obkopávanie múrov, domov, vyberanie koreňov, kríkov. V prípade záujmu viem zabezpečiť odvoz, dovoz zeminy, štrku, piesku. Odvoz stavebného odpadu a dovoz sypkých materiálov Odvoz odpadu, likvidácia odpadu, dovoz štrku, makadamu, zeminy Preprava sypkých materiálov, bioodpad (tráva, listy, konáre, drevo...) zmiešaný ľahký odpad (igelity, plasty, papier, starý nábytok...) stavebný odpad (suť, betón, sadrokartón, obkladačky, asfalt...) preprava malých strojov Autodoprava SK a EU, Nákladná doprava, preprava, odvoz a dovoz rôzneho druhu materiálov Dovoz a odvoz štrk, piesok, osievaná zemina, makadam, kamenná drť, kameň, suchý betón a iné... zemné práce výkopové práce výkop základov výkop žumpy výkop na inžinierske siete bager Košice bagrovanie Košice minibager Košice zemné a výkopové práce Košice-okolie zámkové dlažby oporné múry úprava terénu vyrovnávanie pozemku
Prijmeme pracovníka do autoumyvárky
Prijmeme pracovníka do autoumyvárky - 13.10. - 18:19 Príjmeme spoľahlivého pracovníka do zabehnutej autoumyvárky v Petržalke,najlepšie s praxou a v.p.B.Plat 1000 eur.Bližšie info telefonicky alebo osobne.
Krajčírka
Do nášho svadobného salóna hľadáme krajčírku. Náplň práce: -úprava spoločenských a svadobných šiat -asistencia pri skúškach svadobných a spoločenských šiat pri úprave -príprava šiat na odovzdanie Požiadavky: -zodpovednosť -predstavivosť a fantázia -samostatnosť -chuť pracovať -ochota a ústretovosť -výtaná predchádzajúca skúsenosť Pracovne podmienky: -Pracovná doba - od PO do PIA (10:00 hod - 18:00 hod ) -Mzda - dohodou V prípade záujmu nám zašli svoj životopis na email info@
Krajčírka
Do svadobného salónu v Košiciach hľadáme krajčírku na trvalý pracovný úväzok. Pracovná doba je od pondelka do piatku od 09.00 hod do 17.00 hod. Náplňou práce je úprava svadobných a spoločenských šiat. Vzdelanie v odbore nie je potrebné, sú potrebné skúsenosti. Mzda dohodou. Nástup je možný hneď. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte telefonicky na č. alebo nám zašlite Váš životopis na email
prijmeme automechanika
Prijmeme automechanika, aj dôchodcu. Na plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu, živnosť. Možnosť nástupu ihneď. Mzdové podmienky: 1500 EUR v čistom. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle: alebo osobne na Priemyselnej 2, Košice.