inzercia, predaj, predám, bazár

Príjmeme lakyrníka na TPP

Kategória: Servis a služby

Príjmeme lakyrníka na TPP.
Ďalšie informácie na Tel. čísle
Príjmeme lakyrníka na TPP
Podobné inzeráty
Autolakýrnik, karosár, prípravar
Príjmeme do nášho kolektívu šikovného lakýrnika, prípravara alebo karosára. Práca na TPP, plat od 1000€ v čistom. Všetko záleží na skúsenostiach a šikovnosti. Práca 5km od Čadce, po-pia od 7:00 - 16:00. Viac info v správe alebo na .
Prijmeme do TPP kuchára/kuchárku
Prijmeme do TPP kuchára/kuchárku do vysokoškolskej jedálne. Pracovná doba od pondelka do piatku, mzda podľa platnej tarify. Viac informácií na t.č. v pracovné dni od 7,00 do 14,00hod.
Prijmeme zamestnanca na TPP
prijmeme zamestnanca na TPP na zvoz a manipuláciu s elektroodpadom a autovrakmi.Manuálne zručného, vodičsky preukaz skupiny B podmienkou.
PRIJMEME ČAŠNÍČKU NA TPP
Do reštaurácie Michelle na Lednických Rovniach prijmeme čašníčku na TPP. Životopis posielať na email alexandra.putalova@
Prijmeme zamestnanca na TPP
Prijmeme zamestnanca na TPP na zvoz a manipuláciu s elektroodpadom a autovrakmi.Manuálne zručného, vodičsky preukaz skupiny B podmienkou.
Prijmeme do TPP vyučeného kuchára/kuchárku a pomocnú silu
Prijmeme do TPP vyučeného kuchára/kuchárku a pomocnú silu do študentskej jedálne UPJŠ Medicka, Košice. Pracovná doba od pondelka do piatku. Mzda podľa platných platobných tabuliek. Viac informácií na t.č. v čase od pondelka do piatku od7,00 do 14,00hod.