inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme pomocného kuchára/pizzera do Senca

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme pomocnú kuchárku/ra do samoobslužnej reštaurácie v logistickej časti Senca. Pracovná doba pondelok-piatok 6:00-14:30 hod. Viac informácií telefonicky alebo pri osobnom pohovore.Na sms a mail nereagujem.Inzerát je platný do zmazania.
Prijmeme pomocného kuchára/pizzera do Senca
Podobné inzeráty
Príjmeme pizzéra-kuchára
Príjmeme pizzera-kuchára Na prevádzku v Bratislave v Karlovej Vsi príjmeme skúseného pizzera/kuchára. Pracovná doba: krátky, dlhý týždeň Plat: od 7,00e/hod (podľa skúsenosti) V prípade záujmu nás kontaktujte do mailu hslongfood@ alebo t.č.
Práca pre kuchara/kuchárku, pomocného kuchara/kucharku
Dobrý deň, ponúkame prácu pre kuchara/kuchárku a pomocného kuchara/ pomocnú kuchárku. Práca na krátky dlhy týždeň, 12 hodinové smeny. Len pre toho, koho práca baví a neholdujú alkoholu. Vyplácanie raz mesačne. Fix plus percenta z tržby 1200-1500 900-1200. Nech volajú len ti, ktorí majú chut pracovať a vedia nastúpiť čím skôr.
Príjmeme pizzera-kuchára
Na prevádzku v Bratislave na Dlhých Dieloch príjmeme skúseného pizzera/kuchára. Pracovná doba: krátky, dlhý týždeň Plat: od 6e/hod (podľa skúsenosti) V prípade záujmu nás kontaktujte do mailu hslongfood@ alebo t.č.
Prijmeme kuchára/pizzéra
Do reštaurácie v NMnV prijmeme kuchára/pizzéra s praxou na TPP. Platobné a pracovné podmienky na osobnom pohovore. Viac info na tel.čísle -9, kacabar@
Prijmeme - pizzera / kuchara
Prijmeme pizzera alebo kuchara do zabehnutej prevadzky Libero Drevenica na Nam. Hraniciarov 1/A, Bratislava - Petrzalka. Plat 1200€ v cistom mesacne / nastupny. Praca v prijemnom kolektive. Prax, dochvilnost, zodpovednost- nutna. V pripade zaujmu ma kantaktujte na t.č. .
Prijmeme pizzéra alebo pizzérku
Do reštaurácie v Dúbravke prijmeme pizzéra/ku. Prax nutná. Pracovná doba: Krátky/dlhý týždeň od 11.00 - 22.00. Ponúkaná mzda pre pizzéra/ku: 1.360€/16dní Možné denné vyplácanie. Nutný osobný pohovor.