inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme učiteľku do sukromnej škôlky

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Príjmeme učiteľku do materskej školy nastup od 1.2.2023.
Druh PP: Hlavný pracovný pomer
Platové podmienky: Dohodou
Potrebné vzdelanie: pedagogické - odbor učiteľstvo pre materské školy
Prijmeme učiteľku do sukromnej škôlky
Podobné inzeráty
Materská škola prijme učiteľku
Materská škola v časti Bratislava - Nové Mesto prijme do TPP učiteľku a zároveň učiteľku na zastupovanie počas MD. Nástup 28.08.2023. Kontakt:
Ucitelka materskej skoly
Prijmeme učiteľku materskej školy. Požadované vzdelanie stredná pedagogická škola, Bc. predprimárne vzdelanie alebo Mgr. predprimárne vzdelanie. S nástupom ihneď.
Ucitelka materskej skoly
Prijmeme učiteľku materskej školy, s pedagogickým vzdelaním / stredná pedagogička škola, alebo Bc. Ukončené predprimárne vzdelanie, alebo Mgr. Nástup od 1.2.2023.
Učiteľ/ka materskej školy
SMŠ Kids Paradise ponúka pracovné miesto na pozíciu učiteľ/ka materskej školy. Prijmeme láskavú, milú pani učiteľku (aj ako začínajúceho pedagóga), ktorá si bude vedieť vytvoriť bez problémov dôveru detičiek i celého kolektívu a je zároveň samostatná, zodpovedná, má vynikajúce organizačné schopnosti a miluje prácu s deťmi. Náplňou práce bude každodenná starostlivosť, podpora a sprevádzanie detí počas ich pobytu v materskej škole, samostatné vedenie edukačných aktivít, príprava pedagogických plánov, komunikácia s rodičmi, príjemné vystupovanie. Pozícia je vhodná aj pre študenta VŠ. Hra na hudobný nástroj výhodou,ale nie je podmienkou. Hľadáme kolegyňu na pobočku do Petržalky i do Ružinova s nástupom ihneď. Zamestnanecké výhody, benefity - práca na dve zmeny a priama práca s deťmi 5,5 hod./deň, - nárok na stravné lístky, - mesačné príplatky (120€/mesiac) + motivačné príplatky (až do 200€) + osobné ohodnotenie, - preplácanie vzdelávania - školenia, semináre, webináre a iné. - 8 týždňov dovolenky, - preplácanie prípadného nadčasu, - náhradné voľno v prípade profesijného rozvoja, - pedagogické asistentky v triede, - MULTISPORT karta pre zamestnanca, - príspevok zamestnávateľa na 3.dôchodkový pilier, - koncoročné a vianočné prémie od zriaďovateľa Prosíme poslať štruktúrovaný životopis s fotografiou a sprievodný list. Email: vysehradska@ Tel.
Príjmeme učiteľku do materskej skoly
Hĺadáme kolegyňu do nášho tímu k detickám nad 3 roky. Nutné pedagogické vzdelanie. Nástup možný ihneď
Doučovanie pre deti na ZŠ
Hľadám učitěla/učiteľku SJ na doučovanie. Syn je čník a dcéra čník. Mali by sme záujem o doučovanie 1 alebo 2x do týždňa. V prípade ak učiteľ/učiteľka budú ochotné prichádzať k nám, ponúkam príplatok 10eur k mzde.