inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme výpomoc na rozvoz a výdaj jedál v kantine

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme výpomoc na rozvoz a výdaj jedla obedového menu v kantine v Prešove,práca pondelok-piatok cca 4 hodiny denne, životopis prosím zašlite na spiritrestaurantpo@, viac informácií na telefónnom čísle
Prijmeme výpomoc na rozvoz a výdaj jedál v kantine
Podobné inzeráty
Výdaj stravy
Prijmeme šikovnú osobu na výdaj obedového menu v kantíne PRECISE. Termín nástupu ihneď. Náplň prace: Príprava jednotlivých jedál na výdaj, výdaj obedového menu s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania, kontrolovanie počtu vydaných obedov, balenie obedov, aktívna komunikácia so zákazníkmi, zodpovednosť za vzhľad a údržbu výdajného pultu, upratovanie. Pracuje sa krátky / dlhý týždeň od 7:30-20:00. Mzda dohodou. Miesto práce: Rastislavova 93, GymBeam Životopisy zasielať na e-mail: info@ Tel. č.:
Výdaj stravy
Prijmeme šikovnú osobu na výdaj obedového menu v kantíne PRECISE. Termín nástupu ihneď. Náplň prace: Príprava jednotlivých jedál na výdaj, výdaj obedového menu s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania, kontrolovanie počtu vydaných obedov, balenie obedov, aktívna komunikácia so zákazníkmi, zodpovednosť za vzhľad a údržbu výdajného pultu, upratovanie. Pracuje sa krátky / dlhý týždeň od 7:30-20:00. Mzda 900€ v čistom, možnosť TPP. Miesto práce: Košice Životopisy zasielať na e-mail: info@ Tel. č.:
Kuchár pre závodnú jedáleň
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Pracovná doba: pon - piat. od 6:00 - 15:00 Hodinová mzda - 7 netto hodina Príprava jedál na obedy cca 150 obedov (1x polievka a 2x hlavné jedlo) Vývoz jedál + výdaj jedál v firemnej jedálni Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov Tvorba jedálneho lístka Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál Dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál Kontrola kvality hotových jedál Zamestnanecké výhody, benefity Koncoročné odmeny do výšky jedného platu Pre zamestnancov mimo Prešova poskytujeme ubytovanie - nad 30km Wellness vstupy, v letnej sezóne vstupy na kúpalisko aj pre rodinných príslušníkov Pracovné oblečenie
Kuchár - Diktator Restaurant
Do nášho kolektívu Diktator Restaurant príjmeme šikovného kuchára s dobrou náladou a chuťou pracovať. Tvojou náplňou bude: -príprava jedál na objednávku, hotoviek, výdaj obedového menu -dodržiavanie HACCP -udržiavanie čistoty kuchyne -dodržiavanie štandardov prevádzky -výdaj jedál, dekorácia jedál na výdaji -organizácia personálu kuchyne -dohľad nad dodržiavaním hygieny a štandardov Detaily rozoberieme na pracovnom pohovore.
Hľadáme do penziónu v Tatranskej Lomnici CHYŽNÉ
Hľadáme do nášho tímu ďalšie posili: Sme príjemní kolektív, do ktorého hľadáme ďalšie 2 CHYŽNÉ na TTP! Taktiež hľadáme aj BRIGÁDNIKOV na výpomoc, pracovná náplň ostáva taká istá. -Náplň práce nespočíva iba v upratovaní ( upratovacej činnosti nie je až tak veľa , práca sa kumuluje aj v bare ) - V bare ide o výdaj alkoholických či nealkoholických drinkov. -Pomoc pri vydaji raňajok a večeri. O to práca je viac rôznorodejšia, nemusíte mať s prácou skúsenosti, stačí sa chcieť zaučiť, je to jednoduché. -Zodpovednosť za pravidelné upratovanie izieb, verejných a ostatných používaných priestorov v ubytovacích zariadeniach. -Vykonávanie dohodnutých upratovacích činností (vysávanie, utieranie prachu, vynášanie odpadkov, výmena posteľnej bielizne, umývanie okien a toaliet a atď.. ) -Výmena a dopĺňanie hygienických potrieb -Príprava raňajok pre ubytovaných hostí, práca spočíva v príprave jednoduchých jedál, kde sa podávajú syrové, šunkové a salámové nárezy, ovocie, zelenina, jogurty cereálie, pečivo a z teplých jedál najmä volské oká, praženice, párky a ich vydaj našim hosťom. Zamestnanecké výhody: -počas celého dňa máte zabezpečenú stravu aj nápoje koľko len chcete. -dostanete finančný bonus k narodeninám! -Plus koncoročné finančné odmeny! -Plus nefinančné darčeky, ktoré určite potešia. -Mzda: 4.5€ / hodina v čistom! Po pár mesiacoch osvedčenia sa, zvýšenie mzdy! Dokopy mzda vo výške podľa sezóny a odpracovaných hodín: najmenej 760€ až 1000€ v čistom!
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine Nástup ihneď. Ďalšie pozicie: Obsluhu do fastfoodu. Pomocnú silu v Kuchyni Čašníčku čašníka. Príjmeme aj brigádnikov. Nástup možný ihneď. Vodičský preukaz skupiny B +skusenosti.