inzercia, predaj, predám, bazár

Princíp hry v slovenskej poézii

Kategória: Zábavná literatúra

Predám nepoužívanú knihu Princíp hry v slovenskej poézii- je ako nová. Cena 4€ + poštovné.
Princíp hry v slovenskej poézii
Podobné inzeráty
MALÉ DEJINY JEDNEJ SLOVENSKEJ RODINY
V tejto knihe sa autor odráža od profesie historika a cez satiricko-humoristickú optiku podáva na príbehu Bélu Tótha a ľudí jeho okolia genézu "malého slovenského človeka" od roku 1939 až po "žeravú" súčasnosť. Béla Tóth reprezentuje typ človeka, ktorého cieľom je byť hore v každom režime a tomuto režimu potom za každú cenu veriť alebo to aspoň hodnoverne predstierať.
Knihy pre oteckov a mamičky
Predám knihy NANIČ MAMA od Sarah Turnerovej - kniha je bez poškodení, ako nová. 10 EUR a JEDNA STAČÍ od Mika Birbiglia - kniha je ako nová, bez poškodení. 12 EUR Možný osobný odber alebo poštou podľa cenníka Slovenskej pošty.
Hra o Manželství
ak dobře znáte svého partnera či partnerku? Jaké oblíbené jídlo má rád či ráda? Jaké jsou jeho a její tajné sny? Hra o manželství vám přináší dohromady 600 otázek, včetně vtipného kreslení. Otázky jsou rozděleny do třech kategorií. Pomocí otázek zahřívacích, záludných a otázek na tělo zjistíte, jak dobře se znáte a po čem vaše drahá „polovička“ touží. Cílem hry je odpovídat na otázky tak, jak odpoví váš protějšek na otázku a zároveň se v odpovědích shodnout. Nejde o to, za každou cenu vyhrát, ale užít si příjemnou zábavu. Přesto na vítěze čeká pak zasloužená odměna … Hra není určena pouze manželským párům! Je pro všechny páry, které se chtějí pobavit a dozvědět se něco víc o sobě.
Kurz písania kníh
Pozdravujem, som autorom dvoch kníh prvá sa volá Tieňoví hráči, tá už má aj webstránku a druhá sa volá 100 Básní písaných do oblohy ľudských sŕdc. Prvá kniha je divadelná hra, ktorá je rýmovaná a veršovaná. Druhá sa volá 100 Básní písaných do oblohy ľudských sŕdc a je to zbierka básní. Venujem sa divadlu asi 5 rokov, dva roky som v ňom hral a píšem aj divadelné hry. Venoval som sa štúdiu písania a jeho praktickým princípom asi 5 a pol roka a rád by som priniesol praktické veci o písaní. Bude sa jednať o veľmi praktický kurz. Cena za hodinu sa odvíja aj od počtu uchádzačov o kurz. Pre jednotlivca je cena minimálne 15€/hod. Maximálne 30€ /hod. Pre viac informácií ma nielen o cene ma kontaktujte na číslo .
Knihy plné piesní
Kliment Ondrejka - Mlaď sa hrá OPUS Piesne, hry a riekanky Knihy sú vo veľmi dobrom stave. Cena je 10€ + poštovné, možný osobný odber v okolí Trnavy. Pozri aj ostatné inzeráty.