inzercia, predaj, predám, bazár

Pripúšťanie HOMOZYGOTNÝM Appaloosa žrebcom

Kategória: Kone

Hľadáš svoju hviezdu? CRAZY LUCKY STAR je tu pre tvoje hviezdne žriebätko
- LP / LP HOMOZYGOT, garancia: FAREBNÉ žriebä
- EE / aa HOMOZYGOT na čiernu - žriebä nikdy nebude ryzák
- 5 panel N/N - čistý
- 80% FPD, nar. 2016
- exteriér, charakter, farba
Chladené dávky je možné doručiť kamkoľvek. Pripúšťací poplatok 600€.
Ponúkame kompletný chovateľský servis a pomôžeme aj s registráciou žriebät.
Web: /crazy-lucky-star/
na poslednom obrázku najnovšie žriebätká - narodené apríl 2023
Pripúšťanie HOMOZYGOTNÝM Appaloosa žrebcom
Podobné inzeráty
Pripúšťanie APH bay roan žrebcom DJANGOO INVESTMENT
PRIPÚŠŤANIE APH Djangoo Investment Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom American Paint Horse, bay roan solid, *2016 Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/. Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch. Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show. 6 PANEL N/N K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa Pripúšťanie APH,AQH,A1/1
Pripúšťanie APH žrebcom
PRIPÚŠŤANIE APH Djangoo Investment Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom American Paint Horse, bay roan solid, *2016 Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/. Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch. Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show. 6 PANEL N/N K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa Pripúšťanie APH,AQH,A1/1 Posledné fotky potomkovia .
Kvalitní Appaloosa hříbátka
Nabízíme krásná hříbátka plemene Appaloosa. Nekřížená s jinými plemeny, čistokrevná- přímí potomci původních indiánských koní. Všechna naše hříbátka mají skvělé rodokmeny po obou rodičích bez příbuzenské plemenitby. Koně do chovu jsme si pečlivě vybírali a importovali z USA i Evropy. Naleznete zde potomky mistrů světa, Evropy a ty nejlepší původní krevní linie nefalšovaných indiánských Appaloosa koní, kteří mají své obrovské kouzlo a hlavně naprosto skvělé bezkonkurenční povahy. Původní Appaloosa je vynikající všestranný kůň se kterým se můžeme vydat mnoha směry, je to kůň nenáročný a houževnatý a nejlépe je mu v přirozených podmínkách na pastvinách. Díky svojí velmi kontaktní povaze je vyhledávaným rodinným společníkem, partnerem, mazlíčkem. Protože u nás chov koní vznikl na základě celoživotní lásky ke koním od útlého dětství, jsou koně a jejich celková spokojenost, přirozené potřeby s čímž se snoubí i pevné zdraví prioritou, vybíráme budoucí domov našich hříbat pečlivě. Naše hříbata by měla vyrůstat jak je jim přirozené, celoročně na pastvinách ve společnosti jiných koní a to nejlépe vrstevníků. Pro Ty, kteří to cítí stejně, ale nemají možnost takové podmínky pro hříbě poskytnout, můžeme nabídnout odchov u nás. Pokud Vás náš chov zaujal a rádi byste si vybrali Vašeho budoucího kamaráda u nás, napište e-mail nebo zavolejte a domluvte si návštěvu! S výběrem rádi poradíme. Chcete nejprve nabídku e-mailem? Napište nám Vaší představu o budoucím parťákovi, Váš budget a my zašleme konkrétní nabídku. Na SMS nereaguji. Uzavřený chov, chov výhradně Appaloosa x Appaloosa.
Pripúšťanie appaloosa žrebcom
Ponúkam pripúšťanie appaloosa žrebcom, je to 100% FPD žrebec t.j. pochádza z tých starých pôvodných linií. Pochádza z línie Red Eagle - sú to dobre stavané kone, s ušlachtilími hlavami a malými uškami, výrazne oči a hlboký hrudník, oblý zadok a vysokonesený chvost. Je to žrebec úžasnej, vyrovnanej povahy, kľudný a trpezlivý. U kobýl požadujeme vyšetrenia krv: EVA, žrebčia nákaza, infekčná anémia, malleus a výtery :Metritis. Žrebec je registrovaný ako plemenník v USA aj u nás na zväze.
Pripúšťanie appaloosa žrebcom
Ponúkam pripúšťanie appaloosa žrebcom, je to 100% FPD žrebec t.j. pochádza z tých starých pôvodných linií. Pochádza z línie Red Eagle - sú to dobre stavané kone, s ušlachtilími hlavami a malými uškami, výrazne oči a hlboký hrudník, oblý zadok a vysokonesený chvost. Je to žrebec úžasnej, vyrovnanej povahy, kľudný a trpezlivý. U kobýl požadujeme vyšetrenia krv: EVA, žrebčia nákaza, infekčná anémia, malleus a výtery :Metritis. Žrebec je registrovaný ako plemenník v USA aj u nás na zväze.
2 kobylky appaloosa
z kapacitných dôvodov predám 6 ročnú kobylku appaloosa aj s jej mesačnou dcérou. Kobylka je absolútne spoľahlivá aj pre začiatočníkov, nekope, nehryzie, nič nerieši. aj v teréne maximálne spoľahlivá nebojácna, zvyknutá naozaj na všetko. Kobylka je na chov, na špacírky skôr tlačivnejšia ako dopredná. bezchybný zdravotný stav, bez potreby podkúvania. výška okolo 153 cm. Malá kobylka pod ňou je po cuttingovom žrebcovi QH predpoklad farby bay roan appaloosa. v budúcnosti bude taktiež zaregistrovaná ako appaloosa. Z dôvodu veku malej kobylky predám len spolu. Pripustenie mojim top žrebcom QH zdarma (licencia aj pre APPA) cena za obe kobylky spolu je 10.000 pri odbere v máji cena 8500.