inzercia, predaj, predám, bazár

Prirucka slovenskej literatury

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Ponúkam na predaj knižku "Príručka slovenskej literatúry" na prípravu k maturite. Kniha obsahuje (239 strán) popis jednotlivých literárnych období, autorov s dielami, popis jednotlivých diel, slovník termínov a Testy s otázkami Osobny odber Bratislava Ruzinov
Prirucka slovenskej literatury
Podobné inzeráty
Príručka polovodičovej techniky
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Príručka polovodičovej techniky Rok vydania - 1972 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Vydavateľstvo technickej a ekonomickej literatúry Bratislava 538 strán Stav - výborný ako nová, vhodná ako darček Cena - 5 eur Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Príručka obsahuje 1133 hesiel z odboru polovodičovej techniky. Heslá sú zoskupené podľa abecedy. Pri jednotlivých heslách sú uvedené príslušné nemecké a anglické výrazy a krátka vecná charakteristika. Príručka je určená pre pracovníkov v polovodičovej technike, konštruktérov, výskumných pracovníkov, pracovníkov v elektrotechnických laboratóriach, študujúcich na vysokých a stredných školách elektrotechnických a vyspelých rádioamatérov.
Maturitné témy z anglického jazyka a SJL
Ponúkam vypracované maturitné témy a otázky z anglického jazyka B2 a slovenského jazyka a literatúry spolu len za 6€ V cene sú zahrnuté: - podrobné maturitné témy z anglického jazyka B2 + slovná zásoba - stručnejšie maturitné témy z anglického jazyka B2 - poznámky z gramatiky - vypracované maturitné otázky zo slovenského jazyka a literatúry - poznámky z literatúry Všetko je VO FORME PDF alebo WORD :) Ak chcete zvládnuť maturitu bez zbytočného poznámkovania, ozvite sa, mám toho veľa a sú to veľmi kvalitne vypracované témy. Za málo peňazí veľa muziky :) dávam trošku náhľadu z literatúry a angliny, aby ste videli, ako poznámky vyzerajú. :)
Maturita zo slovenského jazyka a literatúry
Názov: Maturita zo slovenského jazyka a literatúry - príprava na prijímacie skúsky na vysokú školu Stav: Úplne nový, nepoužitý Popis: Ponúkam na predaj úplne nový, nepoužitý učebný materiál pre maturitné skúšky zo slovenského jazyka a literatúry. Táto kniha je ideálna pre žiakov a študentov, ktorí sa chystajú na maturitu a potrebujú efektívne sa pripraviť aj na prijímacie skúšky na vysokú školu. Kniha obsahuje: Prehľadný a systematický prehľad učiva slovenského jazyka a literatúry Ukážky maturitných otázok a úloh s návodmi na riešenie Testy na precvičenie gramatiky, slohových prác a textových analýz Podrobné rozpracovanie literárnych diel a ich autorov Praktické tipy a rady pre úspešné zvládnutie maturitnej skúšky
Príručka slovenskej literatúry
Predám príručku slovenskej literatúry. Bez poškodenia. 5 eur plus poštovné. Nebranim sa prípadnej dohode.
Príručka slovenskej literatúry
Predám príručku slovenskej literatúry pre stredné školy, cena 7€ + pošta
Príručka slovenskej literatúry
Ponúkam na predaj prefotenú celu priručku slovenskej literatury. Všetko je pekne v euro obaloch a zviazane dohromady. Cena 5€. Výška nakladov na prepravu zaleži od toho cez akú prepravnú spoločnost je poslaná, prípadne od váhy balíka a dalších služieb navyše ako je napriklad dobierka. U mňa môžete platit - vopred na účet alebo na dobierku. Posielam cez poštu alebo packetou. V pripade zaujmu o viac vecí je možna dohoda na celkovej cene balika. Ak máte otázky kludne mi zavolajte alebo napíšte mail a ja sa pokúsim ich čo najlepšie zodpovedať. Veci predávam z dôvodu dlhodobého nevyužitia a zaberajú mi už len vela miesta. Dúfam teda, že najdu svojho noveho majitela, ktorému poslúžia.