inzercia, predaj, predám, bazár

Prodej lekárské praxe okres Hodonín, ČR

Kategória: Zdravotníctvo

Nabízím k prodeji či pronájmu s možností odkupu velmi dobře zavedenou a prosperující praxi VPL v Jihomoravském kraji na Kyjovsku, okres Hodonín, 30 kilometrů od Slovenských hranic. Možnost ubytování v obecním bytě. Schopná sestra. 2.000 registrovaných pacientů, smlouvy se všemi ZP. V případě zájmu možnost zaměstnaneckého poměru a postupného převzetí.
Prodej lekárské praxe okres Hodonín, ČR
Podobné inzeráty
Opatrovateľka- Domov senior.Dol.Vest. 835 - 1100,-€ mesiac
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti SÝKORKA n.o. prijme do pracovného pomeru opatroveľky/opatrovateľov - opatrovanie klienta v domove seniorov v Dolných Vesteniciach . Nové, pekné pracovisko. Pracovný pomer na plný ale aj kratší pracovný úväzok . Pracovný pomer na neurčitý čas. Pracovný čas 06:00 - 18:00 18:00 - 06:00 Nočná práca Áno. požiadavky: Opatrovateľský kurz v trvaní min 220 hodín alebo zdravotnícke vzdelanie. predpoklady: komunikácia, samostatnosť, trpezlivosť, spoľahlivosť mzda: 835,- € +príplatky na nočné, soboty, nedele, sviatky /priemerná mzda 1100,-€ / +stravenky + príspevok na dovolenku náplň práce: -zabezpečuje sprevádzanie chorých pacientov na lekárske vyšetrenia, odborné lekárske vyšetrenia -sprevádza ťažko pohyblivých klientov pri prechádzkach, -vykonáva obslužné a ďalšie práce – pomoc pri úkonoch sebaobsluhy /ranná a večerná toaleta, obliekanie, vyzliekanie, presun na vozík , použitie WC, výmena plienok, celkový kúpeľ, umytie vlasov, holenie, manikúra/ polohovanie klientov -upratovanie po jedle, odstraňovanie zvyškov jedla, dodržiavanie čistoty hygienických zariadení Informácie o pracovnej ponuke: - hlavný pracovný pomer - pracovný čas: od 6:00 do 18:00 - práca na zmeny: nepretržitý pracovný režim - nočná práca: áno Informácie o výberovom konaní Ak máte záujem o o prácu – kontaktujte nás a dohodnite sa na osobnom stretnutí - pozriete si zariadenie a následne sa rozhodnete.
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ ,Sanitár/Pomocný pracovník v zdravotníctve ,mám dlhoročné skúsenosti s praxou, Alzheimerom,Parkinsonom, Peg sondou, močovým katétrom, cukrovkou, ťažšími pacientmi . Bol som prof. zaškolený aj na tracheostómiu, mám až 3 roky praxe - starostlivosť, ošetrovanie , Odsavanie hlienov , cvičenie, Rehabilitácia. Som Pracovitý, slušný, inteligentný, nekonfliktný, profesionálny. Pracujem na turnusy .... V prípade ponuky pracovného miesta ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo mailom. Tel: Bežné činnosti pri opatrovaní : bežné upratovanie nákupy príprava a servírovanie jedla pranie bielizne sprievod pri prechádzke starostlivosť pri akútnom ochorení dohľad poskytnutie prvej pomoci pomoc pri osobnej hygiene prebaľovanie pomoc pri obliekaní a vyzliekaní sprievod pri chôdzi polohovanie doprevádzanie k lekárovi a na úrady perorálne podávanie liekov 24 hodinové opatrovanie zahŕňa nasledujúce služby: 1. Sebaobslužné úkony: Pomoc pri osobnej hygiene (sprchovanie, kúpeľ, umývanie vlasov, osobná hygiena (holenie, strihanie nechtov, starostlivosť o zuby, česanie)) Stravovanie, pitný režim (porciovanie jedla, kŕmenie, pomoc pri pití) Vyprázdňovanie (sprievod na toaletu, pomoc pri obliekaní, vyzliekaní, účelná očista po toalete, sprievod z toalety, podanie podložnej misy, močovej fľaše s následným očistením pomôcok, nasadenie a výmena plienky) Obliekanie a vyzliekanie (obliekanie, obúvanie, vyzliekanie, vyzúvanie) Mobilita, motorika (sprievod pri chôdzi, pomoc pri vstávaní z lôžka, pri líhaní na lôžko, polohovanie, pomoc pri manipulácii s predmetmi, obsluha a premiestňovanie predmetov dennej potreby) 2. Úkony starostlivosti o domácnosť: Nákup potravín, drogérie a iného drobného spotrebného tovaru Príprava jedla, varenie, zohrievanie jedla Umývanie riadu Bežné upratovanie domácnosti Obsluha domácich spotrebičov Pranie, žehlenie Starostlivosť o lôžko Vynášanie drobného odpadu do zbernej smetnej nádoby Iné jednoduché úkony spojené s chodom domácnosti 3. Základné sociálne aktivity: Sprievod Na lekárske vyšetrenie Pri vybavovaní úradných záležitostí Pri záujmových činnostiach Na nákup, prechádzky Predčítanie pre osobu slabo vidiacu alebo nevidiacu pri vybavovaní úradnej a osobnej korešpondencie a pri nakupovaní
opatrovateľky, opatrovatelia do domova seniorov
PRIJMEME OPATROVATEĽOV/OPATROVATEĽKY do nášho súkromného zariadenia pre seniorov pri TRNAVE. Výhodou je OPATROVATEĽSKÝ KURZ, prípadne prax. PONÚKAME: nástup možný ihneď, plat bez praxe od 762€ brutto + prémie, s praxou od 852€ brutto + prémie. Príplatky za víkendy, sviatky, nočné - v čistom mesačná mzda od 900€. Práca v stabilnom a príjemnom kolektíve zabezpečené stravovanie + možnosť ubytovania 65€/mes. V prípade záujmu pošlite svoj životopis na cambalikova.pokora@ alebo tel. č.
sociálna pracovníčka pre Domov seniorov
Do súkromného zariadenia pre seniorov pri Trnave hľadáme sociálneho pracovníka /sociálnu pracovníčku, ktorý/á má vyštudovaný VŠ v odbore sociálna práca a ktorá by sa s láskou venovala našim seniorom a pomáhala im svojím pôsobením v udržovaní dobrej nálady. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň a ponúkaný plat bez praxe je 762€/brutto + 30% prémie a s praxou 966€/brutto + 30% prémie, čiže v čistom od 950€. Na pozíciu sociálnej pracovníčky sa vyžaduje vzdelanie v oblasti sociálnej práce alebo pedagogiky - prípadne je možné si dorobiť počas práce kurz sociálneho pracovníka (hradí zamestnanec). Výhody: - možnosť ubytovania hneď pri zariadení za 65€/mes - pravidelné zvyšovanie platu - zabezpečené stravovanie - školenia V prípade záujmu prosím zaslať životopis mailom cambalikova.pokora@ alebo kontaktovať telefonicky . Ďakujem
Anesteziológ - Levice
Pre súkromné zdravotnícke zariadenie obsadzujeme voľnú pozíciu lekára – Anesteziológa. Hlavné očakávania: - ľudský prístup k pacientovi - záujem o prácu, profesionalita a bezúhonnosť Spoločnosť vám ponúka: - prácu v elegantnom a príjemnom prac. prostredí - klinika je stabilný zamestnávateľ dlhodobo etablovaný v oblasti starostlivosti o zdravie pacientov - nástupné finančné ohodnotenie závisí od formy spolupráce. V prípade živnosti 3500 eur/mesiac, TPP 3000 eur/mesiac - ďalšie zaujímavé a motivačné finančné ohodnotenie pri osobnom stretnutí - taktiež je možné si dohodnúť rozsah úväzku v závislosti od vašej časovej vyťaženosti Požiadavky na zamestnanca: - vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa - dĺžka praxe - min. 6 mesiacov - záujem o pacienta, kultivovaný a empatický prístup Kontaktujte nás na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.
Hľadám si prácu  ako zdravotná sestra / opatrovateľka
Hľadám si prácu ako všeobecná zdravotná sestra alebo opatrovateľka na súkromí. Mám 62 r., 42 rokov praxe v zdravotníctve- ARO, Interné, Chirurgia, .... Som zodpovedná a oddaná svojej profesii. Ponúknite.