inzercia, predaj, predám, bazár

Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence

Kategória: Ostatné hospodárske

Ponúkam na predaj odložence, 10 rámikové rodiny, celé produkčné včelstvá na rámikovej miere B bez úľa alebo s úľom. Všetko je dohode.

Veterinárne vyšetrenie na MVP samozrejmosťou.
Mladé matky na vyžiadanie označím.
Včely vo výbornej kondícii.

Odber ihneď včely sú pripravené
Cena za 5 rámikový odloženec 75 €
Cena za 10 rámikovú rodinu 140 €
Cena za produkčné včelstvo na 20tich rámikoch 230 € Preferujem osobný odber

Včely viem priniesť do Bratislavy ,včelnica je smerom na Dunajskú Stredu.
Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence
Podobné inzeráty
Predám produkčné včelstvá
Predám produkčné včelstvá na rámikovej miere B s uľmi aj bez úľov. Cena včelstva bez úľa (10 rámikov) 125€. Cena včelstva s úľom (peľochytové dno, plodisko, medník, materská mriežka, oplechovaný vrch, 20x rámik) 230€. Odber marec 2023.
Predám včely, produkčné včelstvá B10
Kmeňové produkčné včelstvá mladé matky Sklenár línia G10, rámiková miera B na 10 rámikoch. Cena 145€ včelstvo, výborné na nektárovú a medovicovú znášku. Včielky sú mierne neútočia, dobre sedia na rámikoch, sú nerojivé . Včelstvá predávam bez úľa, treba si priniesť vlastné úle, mam na predaj aj staršie úle B10. Vyšetrené na MVP, klinická prehliadka a doklad na prevoz z RVPS. Na predaj už len 4 včelstva, odber koncom marca začiatkom apríla podľa počasia.
včelie matky F1
Predávame plemenné oplodnené včelie matky F1. Matky sú voľne párené. Včelstvá sú mierne a vyznačujú sa dobrou sedavosťou na rámiku. Majú nadpriemerné medné výnosy nektárové ako aj medovicové dobrý čistiaci pud. Matky rozchovávané na Ostrej Lúke v nadmorskej výške 465 m.n.m Tiež je dôležité vedieť, že naša včelia farma má uznané veterinárne osvedčenie pre chov a distribúciu včelích matiek. Matky posielame 1.triedou.Poštovné 4€ Cena 25€/ks. t.č #vcely, vcelia kralovna, vcelia matka, roje, vcelstva, oddelky, odlozence, produkčné rodiny, včelstva
Predám produkčné včelstvá-rezervované
Predám prezimované produkčné včelstvá na rámikovej miere LG 2/3, aktuálne na 2-3 nástavkoch. Vo všetkých včelstvách boli minulý rok menené matky línie Sklenár. Táto línia sa vyznačuje pracovitosťou a miernou povahou. Včelstvá boli riadne preliečené proti klieštikovi, nozéme, na jar bolo vyšetrené melivo. Cena dohodou. Tel. číslo nie je platné, ohláste sa prosím emailom.
Predám prezimované včelstvá,odložence a roje
Ponúkam na predaj prezimované včelstvá na ramikovej miere B, odložence a roje. Miestna včela Kameničanka - výborný zdravotný stav, rýchly jarný rozvoj, výborná na kvetovú aj lesnú znášku, vyšetrenie na MVP samozrejmosťou.Odber včelstiev marec, odložence jún,júl, roje usadim do vašich úľov (máj,jún).Dovod- vek a zhoršenie zdravotného stavu.
Predám včely - 5 ramikové odložence Langstroth original
Predám včely - 5 ramikové odložence Langstroth original aj s bednickou v ktorej môžu aj prezimovať. K dispozícii od 20.6.2023.