inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionálne jo-jo

Kategória: Spoločenské hry

Predám raz použité profesionálne jo-jo (viď obrázok)
Dôvod predaja: Nevhodný darček
Osobný odber: KE, MI, HE
Posielam poštou na dobierku
Cena pôvodne: 19.90
Nová cena: 10.00
Profesionálne jo-jo
Podobné inzeráty
Profesionálne Šachy DGT - Figurky, Šachovnica
Zdravím, Na predaj profesionálne šachové figúrky značky DGT Timeless. Šachy sú vážené. Klasické FIDE rozmery (kráľ 96mm) Taktiež drevená turnajová šachovnica s rozmermy 55x55 mm. samozrejme všetko bez akehokoľvek poškodenia cena šachovnice 35 Eur cena sady Figúr 75 Eur pri kúpe šachovnice a figúr spolu 10 Eur Zľava viac info alebo foto pri kontakte.
Profesionálne šachy Staunton č.5, šach s doskou
Profesionálne šachy Staunton č.5 s doskou, šírka 48cm. Figúrky sú v drevenej kazete. Nepoužívané. Najlepšie osobný odber v Poprade.
Profesionálne šípky 12 ks + náhradné časti gratis
Dobrý deň, ponúkam na predaj Profesionálne šípky 12 ks + náhradné časti gratis. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail : dkrajny@ alebo tel.č. : . ĎAKUJEM. Môžem poslať poštou, alebo osobný odber Bratislava-Staré mesto.
Stolný futbal Garlando World champion
Predám certifikovaný (itsf) profesionálny stolný futbal garlando- World Champion s mincovníkom. Je určený na profesionálne zápasy a turnaje. Pôvodná cena bola 1350€. Stôl bol používaný v priestoroch klubovne v paneláku nie v bare či krcme takže je vo veľmi dobrom stave. Plne funkčný.gratis:profesionálne turnajové a tréningové loptičky v hodnote asi 80€, gripy a sprej na páky.
Profesionálne Šachy DGT - Figurky,
Zdravím, Na predaj profesionálne šachové figúrky značky DGT Timeless. Šachy sú vážené. Klasické FIDE rozmery (kráľ 96mm) samozrejme všetko bez akehokoľvek poškodenia viac info alebo foto pri kontakte.
Darts šípky Vector
Predám nepoužívané profesionálne šípky na Darts, 20gram, kovové, hrot kovový, značky Vector /harrows darts technology/, 6ks /2balenia a 3ks/