inzercia, predaj, predám, bazár

Profesionálne záverečné práce - Jazyk SK,EN,DE

Kategória: Výuka, doučovanie

Vypracujeme Vám práce potrebné pre základnú, strednú a vysokú školu za cenu dohodou.
Zaoberáme sa písaním alebo úpravou seminárnych, bakalárskych, diplomových prác, prezentácií, referátov. Skrátka všetko od tých obsahovo najmenších, až po tie najväčšie.
Ponúkame individuálny prístup ku každej práci.
Náš tím tvoria ľudia vzdelaní v rôznych sférach, vďaka čomu vieme zaručiť rýchlosť a kvalitu bez ohľadu na tému alebo jazyk v ktorom má byť práca vypracovaná.

Ceny začínajú od 5€/strana podľa náročnosti a rozsahu práce.

V prípade záujmu nám napíšte email s informáciami o požadovanej práci a my sa s vami obratom spojíme s cenovou ponukou.
dpancak@

V prípade potreby nás môžte kontaktovať aj telefonicky.
Profesionálne záverečné práce - Jazyk SK,EN,DE
Podobné inzeráty
Záverečné práce príprava - seminárne, bakalárske, diplomové
Záverečné práce už do 2 dní, bakalárky, diplomovky Pomôžem Vám so záverečnou prácou. Skúsenosti. Všetky odbory. CENA DOHODOU. Bakalárske práce Diplomové práce Rigorózne práce DPŠ iné práce Celá Slovenská republika. Celá SR. V prípade Vášho záujmu ma neváhajte kontaktovať na e mail.
Vypracujem SEMINÁRNE, BC, MGR, LLM, MBA práce
Podľa zadania kvalitne vypracujem: - seminárne práce, - bakalárske práce, - diplomové (záverečné) práce, - MBA, LLM, iné - práce orientované na prípady z praxe. Možné vypracovanie zadania aj do 24 hodín. Zameriavam sa predovšetkým na oblasti: PRÁVO, VEREJNÁ SPRÁVA, MANAŽMENT, POLITOLÓGIA. V cene každej práce je aj vypracovanie Úvodu, Abstrakt v anglickom jazyku, Obsahu, Záveru, Zoznamu použitej literatúry a formálna úprava práce. Menšie práce - rozsah: 10 - 15 strán odborného textu. (od 100 EUR - cena záleží od zložitosti a termínu odovzdania) Väčšie práce - rozsah: 35 - 50 - 70 strán odborného textu. (od 500 EUR - cena záleží od zložitosti a termínu odovzdania) VIEM VYPRACOVAŤ AJ ČISTO FORMÁLNU ÚPRAVU AKEJKOĽVEK PRÁCE.
Záverečné práce aj do 48 hodín, 3-5 dní
Pomôžem Vám s napísaním Vašej záverečnej práce. S písaním mám bohaté skúsenosti. Akýkoľvek odbor bakalárske, diplomové,rigorózne , dizertačne,habilitačné prace. Disponujem systémom originality. Garantujem kvalitu,originalitu, lojálnosť! Ponúkam vypracovanie akejkoľvek prace aj expresne rýchlo po dohode ! Seminárne práce (seminárky), bakalárske práce (bakalárky), diplomové práce (diplomovky), rigorózne práce Cislo neplatne, kontakt mail
Záverečné práce
Píšem alebo spolupracujem pri písaní všetkých druhov záverečných prác ako napr. seminárne práce, bakalárky, diplomovky, rigorózne práce z pedagogiky, sociálnej práce, ekonomiky, filozofie a poľnohospodárstva. Cena dohodou, možná osobná konzultácia. V práci je zahrnutá aj obhajoba a prezentácia, práce sú vždy kladene ohodnotené. Píšem práce: SOČ- stredoškolská odborná činnosť, práce pre pedagogické minimum a podnikateľské zámery, ktoré sú potrebné pri uplatnení nenávratného finančného príspevku. Možná spolupráca a aj konzultácia.
Štatistika a výpočty
Ponúkam štatistické spracovanie dát pre záverečné a iné práce, viď. popis v obrázku. Kontaktujte ma e-mailom. Číslo vymyslené. štatistika, výpočty, dáta, záverečné práce, bakalárka, diplomovka, seminárka, zadanie, gramatika,
Pomoc so spracovaním prác - záverečné práce - podklady -
Zaoberám vypracovaním seminárnych, bakalárskych, diplomových, rigoróznych, MBA prác alebo maturitných prác v rôznych oblastiach v slovenskom jazyku. Rád Vám pomôžem s vypracovaním podkladov pre záverečné práce alebo jej časti. Takisto Vám pomôžem s parafrázovaním prác, ich formálnou, citačnou alebo inou úpravou. Cena závisí od rozsahu, témy a deadlinu. Celá SR - komunikácia mailom, prípadne dohodou Kontakt mail,.