inzercia, predaj, predám, bazár

Profi Djembe 60cm a 50cm

Kategória: Bicie nástroje

Rozpredám Djembe bubony výška 50cm a 60cm vhodné pre začiatočníka aj pokročilého , blana kozia koža ,korpus exotické drevo . Djembe sú nehrané a neposkodené.

-Djembe Maľované Profi výška 60cm cena 90€
-Djembe Maľované Profi 50cm výška cena 65eur .
- Djembe Bez zdobenia Beginer cena 40eur
- Vyrezávané výška 50cm cena 50€
Osobne aj s možnosťou odskúšať a vybrať si je v BA III (Bratislava - Nové Mesto).
Ak víkend neodpisujem ozvem sa pondelok.
Profi Djembe  60cm a 50cm
Podobné inzeráty
DJEMBE MALI - ČR HARÉ PROFESSIONAL VÝŠKA 61CM, PRIEMER 32,5C
Tento profesionálny sólový Djembe bubon bol vyrobený pre nás na mieru jedných z najlepších majstrov ma výrobu djembe bubnov. Bubon je nový. Je určený pre pokročilejšieho až profesionálneho hráča. Je vyrobený z tvrdého dreva Haré, čo mu zaručuje nádherný zvuk, výrazné rozdiely medzi jednotlivými tónmi a silnú hlasitosť. Má hrubú kozaciu kožu a kvalitné šnúry výrobené špeciálne na djembe, predtiahnuté, s jadrom 6mm. Ladenie vydrží veľmi dlho. Výška 61 cm, priemer 32,5 cm, Váha 9,3 kg. Pôvod dreva a kože: Mali. Bubon vyrobený v ČR. Djembe korpus bol vyrobený ručne v Mali. Remeselníci z Mali sú známy tým, že vyrábajú veľmi kvalitné djembe bubny. V ponuke máme ďalších 10-20 druhov Djembe v cenách od 80-400 EUR. Bubon Vám dodáme naladený a dostanete od nás poukážku na workshop bubnovania v kruhu alebo 10 % zľavu na kurzy ktoré organizujeme. Odborné poradenstvo, kurzy, workshopy bubnovania a servis bubnov Vám zabezpečí náš zamestnanec, ktorý sa venuje bubnovaniu na africké bubny už viac ako 12 rokov. Kontakt: Ján Petrovič workshopy, kurzy bubnovania, teambuildingy, predaj a servis bubnov , bubnovanievkruhu@ /bubnovanievkruhu
Profi Djembe Bubon 50cm
Rozpredám djembe bubny vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých. Ak máte záujem o niektoré djembe poprosím kontaktovať ma prednostne správou cez formulár na odpoveď pod inzerátom. Dakujem za pochopenie. Korpus bubna je drevo a blana djembe je z prírodnej kozej kože. Rozpis djembe podla rozmeru a ceny: Výška zdobené profi 60cm- cena: 100€ Výška Zdobené 50cm cena: 70€ Výška Zdobené 40cm cena: 50€ Výška 50cm Nezdobené Beginer: 45€ (bubny sú nové , nepoužívané) Možnosť osobného odberu a odskúšania v Bratislave lokalita Nové Mesto ( po dohode Senec). Posielanie: je možnosť aj poslať. Zasielam, ale len pri zaslaní zálohy za dopravu predom a cena bubna bude potom na dobierku ( čisto len na dobierku bez zálohy nie!!!).
Djembe Bubon výška 61cm
Predám Djembe bubon- ( nazývané aj Africký Bubon Bongo )Ak máte záujem o niektoré djembe poprosím kontaktovať ma prednostne správou cez formulár na odpoveď pod inzerátom. Dakujem za pochopenie. Bubon je nový , nepoškodený. Blana djembe je z prírodnej kožej kože, španovaná pevnými povrazmi na korpuse z masívneho dreva. Výška 61 cm / priemer 29cm cena 90€ Preferujem osobný odber v BA ( pri osobnom odbere je možnosť odskúšať ) Posielam len pri platbe zálohy za poštovné predom.
Djembe Mahagón výška 40cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je ručne vyrobené z jedného kusu mahagónového dreva a ošetrené olejovým lakom. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 51 cm Priemer blany: 22cm Váha: 3,3 kg Pôvod dreva: Indonézia Úprava: Olej na vonkajšej strane. V ponuke mám veľa ďalších Djembe bubnov. Rád Vám poradím, ktorý bude pre Vás vhodný. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania a o ďalších djembe bubnoch nájdete na
Djembe Iroko 51cm s krásnym zvukom + poukaz na hodinu výuky
Predám výborné Iroko djembe s krásnym zvukom. Výška 51cm Priemer blany: 27cm Váha: 4,2 kg Pôvod dreva korpusu: Pobrežie Slonoviny. Typ a šírka kože: Koza - stredná. Kvalitné šnúry so silnou pevnosťou. Bubon nie potrebné často ladiť ako lacné djembe. Úprava: Ručne vytesaný povrch, vosk, dánsky olej. K bubnu pribalím poukážku na kurz bubnovania v kruhu. Viac info o kurzoch:
Djembe Mahagón 51 cmx 22 cm + poukaz na kurz bubnovania
Toto Djembe je ručne vyrobené z jedného kusu mahagónového dreva a ošetrené olejovým lakom. Blana je z kozej kože. Bubon Vám dodám naladený a s poukážkou 1 hod kurzu bubnovania. Výška 51 cm Priemer blany: 22cm Váha: 3,3 kg Pôvod dreva: Indonézia Úprava: Olej na vonkajšej strane. V ponuke mám veľa ďalších Djembe bubnov. Rád Vám poradím, ktorý bude pre Vás vhodný. Stačí zavolať na Info o kurzoch bubnovania: