inzercia, predaj, predám, bazár

Profi hubičky na B klarinet

Kategória: Dychové nástroje

Dve profesionálne hubicky na B klarinet,v dobrom stave,jedná sa o Selmer E madr in France,a kryštálová hubicka zn.Bucchi Made in Italy,obidve majú krásny jasný tón,veĺmi čistý a vyrovnaný.Selmer E troška ostrejší,ale veĺmi čistý.Sú vhodné pre profi hrácov ale aj pre amaterskejších klarinetistov.Cena je za obidve,a predávam spolu
Profi hubičky na B klarinet
Podobné inzeráty
Hubička Selmer Paris S80 C  Alto Sax
Predám takmer novú hubičku Selmer S80 pre alt saxofón. Predáva sa preto, lebo je nevyužitá.( Mám ešte jednu.) Hubička je od francúzskej spoločnosti Selmer , ktorá vyrába drevené dychové nástroje (klarinety, saxofóny) a náustky od roku 1885. Všetky ich výrobky využívajú dlhoročné know-how a spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky na kvalitu. Na Selmer Paris S80 hrajú špičkoví klasickí umelci z celého sveta. Je odborne frézovaná a ručne opracovaná, môžete sa spoľahnúť na to, že hubička S80 vylepšuje každý aspekt vášho tónu. Bezchybná intonácia a projekcia vďaka kvadratickej komore. Cena novej hubičky je 162,- Euro Cena hubičky + doprava poštou V prípade záujmu pošlem dobierkou.
Hubička Selmer Paris S80 Alto Sax C
Predám takmer novú hubičku Selmer S80 C* pre alt saxofón. Predáva sa preto, lebo je nevyužitá.( Mám ešte jednu.) Hubička je od francúzskej spoločnosti Selmer , ktorá vyrába drevené dychové nástroje (klarinety, saxofóny) a náustky od roku 1885. Všetky ich výrobky využívajú dlhoročné know-how a spĺňajú aj tie najprísnejšie požiadavky na kvalitu. Na Selmer Paris S80 hrajú špičkoví klasickí umelci z celého sveta. Je odborne frézovaná a ručne opracovaná, môžete sa spoľahnúť na to, že hubička S80 vylepšuje každý aspekt vášho tónu. Bezchybná intonácia a projekcia vďaka kvadratickej komore. Cena novej hubičky je 162,- Euro, Cena hubičky + doprava poštou V prípade záujmu pošlem dobierkou.
Predám klarinet Amati-Kraslice, Luxus
Predám plnoklapkový Bb klarinet, Böhm systém. Klarinet je vo výbornom stave, takmer vôbec nepoužívaný, aj keď má svoj vek, ale bol uskladnený a nepoužívaný! Hubice klarinetu bez známok poškodenia, ako nové! V balení je 2x hubica, 2x súdok. Hudobný nástroj je celý z dreva (okrem hubice). Klarinet je bez investícií, treba vidieť. Jedná sa o najlepší model v strednej triede! Dohoda na cene istá! Možný osobný odber v Čadci, Žiline alebo pošlem poštou /poštovné v cene/.
Klarinet B Amati Kraslice
Dobrý deň ponúkam na predaj B klarinet Amati Kraslice ACL 211. Vhodný pre začiatočníkov. Je však potrebná generálna oprava. Hubičky: Vandoren 5RV a BUFFET Crampon.
Klarinet Jiří Lipa nymburk
Predám tento starší klarinet Jirí Lipa Nymburk s hubičkou buffet crampon Paris!!! Klarinet má pekné tóny, treba vyskúšať. Bez kufríka.! Na SMS neodpovedám
Predám Bb Klarinet
Klarinet je nový, nepoškodený. Je vhodný pre začiatočníkov i pokročilých. Klarinet s ladením Bb, Boehm systém, 440 Hz a 442 Hz súdok, Pisoni podlepky Balenie obsahuje i kufrík. Kontakt: