inzercia, predaj, predám, bazár

Quessant par

Kategória: Ovce a kozy

Predam barana a ovcu quessant. Import NL.
Quessant par
Podobné inzeráty
Baran quessantsky, quessant, miniovečky, minibaran
Ponúkam na predaj barana plemena quessant narodeného apríl 2022. Je to najmenšie plemeno ovcí na svete. Veľmi odolné a nenáročné. Sú ako "živé kosačky" Je šimlovej farby. Bol na pripúšťanie v inom stáde. Cena 50 eur. Je po baranovi s krásne tvarovanými rohami. vid. FOTO aj fotka keď bol malý :) Mám k nemu aj nepríbuznú ovečku - pripustenú iným baranom. za pár cena 200. Odber možný ihneď samostatne alebo pár.
Predám miniovecky quessant
Predám miniovečky Quessant živé kosačky 2ks 3rocna, 2 ks 5 mesačná a 1ročny biely baran. 1ks/50€
Mini ovce Quessant
Do dobrých rúk predáme 4 mini ovečky plemena Quessant, 3 a 4 ročné. Tri sú tmavohnedej farby až čiernej farby, a jedna je karamelová s rožkami; všetky sú prítulné a spoločenské. Pravidelné veterinárne ošetrenie je samozrejmosťou. Plemeno je vhodné na spásanie trávy, vhodné k deťom pre potešenie, má krásnu hebkú vlnu na spracovanie. Cena je 100 EUR za 1 ovečku, pri odbere všetkých ovečiek je možná zľava. K ovečkám je možné zakúpiť aj 2x elektrický oplotok (sieť) s el.zdrojom a príslušenstvom (cena osobitne). Lokalita: Zaježová, okres ZV.
Baran quessantsky
Ponúkam na predaj deväťmesačného barana plemena quessant. Je to najmenšie plemeno ovcí na svete. Veľmi odolné a nenáročné. Sú ako "živé kosačky" Je šimlovej farby. Cena 50 eur. Je po baranovi s krásne tvarovanými rohami. Mám k nemu aj nepríbuznú ovečku - pripustenú iným baranom. za pár cena 200. Odber možný ihneď Na foto mladší
quessant
predám qessantských baranov 2ročný a tohoročný
Quessant 2 barany
predám dvoch baranou, 3 a 2 ročný 50e/kus