inzercia, predaj, predám, bazár

RD v RAČI alebo SÍDLO VAŠEJ FIRMY

Kategória: Kancelárie

B10 vám ponúka na predaj Administratívny objekt s výbornou polohou pri hlavnej ceste s dobrou dostupnosťou do centra mesta autom či električkou.





Tehlový rodinný dom bungalového typu v tvare L prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 a neskôr ešte v roku 2015. Nachádza sa na pozemku s výmerou 513m2, z ktorých približne 174m2 je zastavaných domom. Úžitková plocha domu (bez plochy pivnice je 153m2). Pivnica má výmeru 13,46m2. Záhrada má príjemnú JV orientáciu.



Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa po pravej strane dostávame do jednej z troch izieb orientovaných na SZ. Táto izba (v súčasnosti pracovňa – 16,97m2) je priechodná a dostávame sa z nej do priestrannej obývacej izby (25,36m2) a do ďalšej miestnosti (15,83m2) - z tej je následne možný prechod do garáže, ktorá nie je využiteľná na parkovanie, ale skôr na uskladnenie sezónnych vecí. Vrátime sa opäť do predsiene, z ktorej sa ďalej dostávame po ľavej strane do kuchyne (8,48m2), za ktorou je špajza (2,64m2) a menšia kúpeľňa so sprchovým kútom (3,33m2). Záverom sa z predsiene ocitáme v jedálni (17,89m2), z ktorej je vstup do veľkej svetlej spálne (25,78m2). Za stenou spálne sa nachádza sklad (14,98m2) – práve toto je priestor, z ktorého časť by mohla byť prerobená na druhú väčšiu kúpeľňu. Pivnica je prístupná z kuchyne.



Dom je napojený na všetky inžinierske siete a je vo veľmi dobrom technickom stave vďaka rekonštrukcii z roku 2012, v rámci ktorej došlo k dispozičným zmenám, prístavbe skladu, výmene podláh a podložia pod nimi, vymenená bola plechová strešná krytina – Blachotrapéz, elektrické a vodovodné rozvody, plynový kondenzačný kotol IMMERGAS, kvalitné drevené okná JUST (3-sklo). Dom bol tiež zateplený kamennou vlnou/polystyrénom s hrúbkou 15cm.

Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený.





Exteriér menších rozmerov je tvorený jednoliatym kusom trávnika v kombinácii s okrasnými záhonmi, o závlahu ktorých sa stará automatický zavlažovací systém napojený na studňu. Pri vstupe na pozemok je prakticky vydláždená plocha určená na parkovanie, ktorá je od zvyšku pozemku oddelená živým plotom.





LOKALITA: dom sa nachádza na Žitnej ulici, pričom prístup k nemu je prostredníctvom Demänovskej ulice (slepá ulica), čím je zabezpečené dobré napojenie smerom do mesta. Veľkým benefitom je blízkosť električkovej trate, kde je zastávka vzdialená od domu len 250m. V pešej dostupnosti je široká občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu školy (základné a gymnáziá), škôlky, ihriská a športoviská, reštaurácie, kaviarne, puby, potraviny a iné služby. Neopomenuteľným benefitom je blízkosť lesov Malých Karpát, čo osloví najmä milovníkov prírody, ktorí radi trávia svoj voľný čas turistikou, či už pešou alebo na bicykli.





TIP makléra: zrekonštruovaný rodinný dom vo veľmi dobrom technickom stave v obľúbenej lokalite s kvalitnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta v kombinácii s menšou záhradkou, ktorá si nebude vyžado
RD v RAČI alebo SÍDLO VAŠEJ FIRMY
Podobné inzeráty
Virtuálne sídlo, registračné sídlo na prenájom, Galanta
IntExReal realitná kancelária vám ponúka na prenájom možnosti na virtuálne sídlo/ registračné sídlo v administratívnych budovách v meste Galanta. Virtuálne sídlo vám ušetrí veľa času a financií, ktoré môžete venovať svojmu podnikaniu. Čo je virtuálne, registračné sídlo? Virtuálne alebo registračné sídlo vychádza z konceptu zdieľanej kancelárie, kde v jednej kancelárii má sídlo niekoľko spoločností, kde preberanie pošty a kontakt s prípadnými návštevami zabezpečuje prevádzkovateľ. V prípade potreby je na adrese sídla možné si prenajať aj zasadacie priestory. Virtuálne sídlo je určené pre: - Fyzické osoby, - Obchodné spoločnosti a družstvá, - Občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie, atď. Výhody ponúkaných virtuálnych sídiel: sídlo sa nachádza v meste Galanta, okrem adresy sa ponúkajú aj služby spracovania pošty, ako aj prenájom zasadacej miestnosti. Ponúkané administratívne služby: - registračné sídlo pre spoločnosť a poštovú schránku s označeným názvom spol., - preberanie a úschova listových zásielok, - emailovú notifikáciu o prijatej pošte, - SMS notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky na, - emailovú notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky na pošte - SMS notifikáciu o prijatej pošte, - fotku doručenej zásielky na požiadanie, - skenovanie písomností na požiadanie, - preposielanie pošty na inú adresu, Zaujala Vás naša ponuka? Kontaktujte nás na alebo na kontaktoch nižšie. Potrebujete pomoc aj - s úverom? Vybavíme za Vás - projektovaním domu? Sme Vám k službám. - 3D vizualizáciu alebo realizáciu interiéru? Zariadime. Ďalšie naše ponuky nájdete na: naše služby na: Služby našich partnerov: - právne poradenstvo, projektovanie domov, projektovanie interiérov. Kontakty: Mgr. Edita Vörösová – IntExReal Edita Vörösová, Mgr. home stager, realitný poradca mobil: 0911 557 822, mobil: , e - mail: info@ web: web: reality. Facebook:
Virtuálne sídlo Košice
Virtuálne sídlo pre každého podnikateľa Virtuálne sídlo je niečo výnimočné. Názov virtuálne sídlo sa vo sfére podnikania začalo objavovať v roku 2009. To znamená, že je to na našom území pomerne mladý inštitút, ktorý sa ale teší veľkej popularite najmä medzi podnikateľmi. Túto popularitu si virtuálne sídlo získalo najmä pre jeho nízku cenu. Virtuálne sídlo len za 3€/mesiac. Každý ekonomicky zmýšľajúci a hlavne úspešný podnikateľ si zriadi virtuálne sídlo pre svoje spoločnosti. Jednak takto ušetrí množstvo finančných prostriedkov ale hlavne získa nezávislosť a možnosť svoj čas a finančné prostriedky radšej investovať do rozvoja svojho podnikania. U nás máte prístup k pošte 24/7 a to naozaj kedykoľvek! Ak si zriadite virtuálne sídlo na adrese, kde má sídlo už množstvo spoločnosti tak s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou sa vyhnete aj možnej daňovej kontrole. To zanemená, že zase šetríte svoj čas, ktorý môžete investovať do rozvoja podnikania. Neváhajte a obráťte sa na profesionálov, ktorý virtuálne sídla poskytujú už od roku 2013.
Areál vhodný ako sídlo menšej firmy s potrebou výroby
Ponúkame Vám na predaj priemyselný areál vhodný ako sídlo firmy, alebo ako investíciu na prenájom. Areál sa nachádza na Skladovej ulici v Trnave v priemyselnej časti mesta s výbornou dostupnosťou na obchvat a napojením na D1 a R1 a hlavný ťah na Českú republiku. Celková výmera pozemku je 734 m2 z toho je administratívna budova 85 m2 a sklad 64 m2. Administratívna budova dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch veľkých kancelárií a toaliet. V zadnej časti pozemku je hala. Areál bol kolaudovaný v roku 2019. Objekt má vlastnú studňu, požiarnu nádrž, septik, lapol a je napojený na elektrickú emergiu. Mesačné náklady sú 130,- EUR plus 50,- EUR poplatok správcovi areálu. Areál je vhodný ako sídlo menšej firmy s potrebou výroby alebo skladovania. Výhody: ✔ priemyseľná časť mesta Trnava ✔ administratívne a skladovacie priestory ✔ kolaudovaný v roku 2019 ✔ studňa, septik, elektrická energia, lapol, požiarna nádrž ✔ vhodný ako sídlo firmy, prípadne investícia na prenájom Cena 258.000,- EUR plus DPH
Virtuálne sídlo Veľký Krtíš
Spoločnosť Mondis s.r.o. ponúka službu virtuálne sídlo pre Vašu spoločnosť v centre mesta Veľký Krtíš. Jedná sa o službu, kde poskytujeme virtuálne sídlo spoločnosti a k tomu doplnkové služby ako je preberanie došlej pošty a notifikácia o jej prijatí klientovi formou sms alebo e-mailom. Ponúkame riadne označenie spoločnosti na poštovej schránke. Preposielanie pošty na Vami zvolenú adresu ako aj ďalšie služby po dohode. Našim hlavným cieľom je poskytnúť Vám kvalitné služby za rozumnú cenu. Veríme, že Vás naša ponuka zaujala a bude prínosom pre Vás. Výhody virtuálneho sídla vo Veľkom Krtíši: Nízke nájomne za virtuálne sídlo vhodné pre začínajúcich podnikateľov ako aj pre podnikateľov ktorý nepotrebujú kanceláriu. Možnosť oddeliť súkromnú poštu od firemnej. V danom regióne máte možnosť čerpať najvyššie príspevky a dotácie na podnikanie. Ponúkané služby: - registračné sídlo pre spoločnosť a poštovú schránku s označeným názvom spoločnosti - preberanie a úschova listových zásielok (balíky po dohode) - emailovú notifikáciu o prijatej pošte - SMS alebo emailovú notifikáciu o prijatej pošte - SMS alebo emailovú notifikáciu o prijatom oznámení uloženia listovej zásielky - fotku doručenej zásielky na požiadanie - fotku otvorenej zásielky na požiadanie V cene 20,-€/ mesiac Doplnkové služby: - správa elektronickej schránky - 5,-€/mesiac - preposielanie pošty na inú adresu - cena dohodou Virtuálne sídlo je vhodné pre: fyzické osoby - podnikateľ, právnické osoby, družstvá, občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie atď. V prípade že Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás na info@ alebo telefonicky na
Virtuálne sídlo
Sídlo pre Vaše podnikanie Takzvané virtuálne sídlo je sídlo určené pre spoločnosti, živnostníkov a zahraničné osoby. Virtuálne sídlo stojí len 3€/mes. Vďaka virtuálnemu sídlu ušetríte množstvo peňazí. ZADARMO Vám urobíme aj zmenu sídla v príslušných registroch. Našimi rukami už prešlo viac ako 30 000 zákazníkov
Predám firmu + zadarmo virtuálne sídlo v Bratislave-Ružinove
OKAMŽITE JE MOŽNÉ PODNIKAŤ!! Na predaj s.r.o. sídliaca v Bratislave-Ružinove, jeden vlastník. Spoločnosť je novovytvorená, teda bez akejkoľvek podnikateľskej činnosti, ani v budúcnosti (do predaja) nemá taký zámer, preto nie je registrovaná ako platiteľ DPH. Predajná cena 840 eur zahŕňa predaj spoločnosti, vypracovanie právnych dokumentov s prepisom v obchodnom registri a súdny poplatok. VIRTUÁLNE SÍDLO SPOLOČNOSTI ZADARMO!! Pre kupca spoločnosti natrvalo, na neobmedzenú dobu zadarmo služba virtuálne sídlo spoločnosti v Bratislave-Ružinove, ktorá zahŕňa príjem, úschovu a skartáciu listinných zásielok, sms/e-mail notifikácie o prijatí zásielky. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal). INZERÁT JE AKTUÁLNY!! (predaj s.r.o, založenie s.r.o, zmeny v s.r.o, zadarmo virtuálne sídlo, predám firmu, predám spoločnosť, predaj firmy, predaj spoločnosti, firma na predaj, spoločnosť na predaj, ready made)