inzercia, predaj, predám, bazár

Realizácia a údržba okrasných záhrad

Kategória: Práca v domácnosti

Postaráme sa o zazimovanoe vašej záhrady,návrh a realizácia pre ďalšiu sezónu 2023.Kosenie,strihanie,mulčovanie
poradenstvo a vsetko podľa požiadaviek a potrieb a želaní zákazníka.
Realizácia a údržba okrasných záhrad
Podobné inzeráty
Komárno - pomoc okolo domu, údržba dvora, rastlín a bazéna
Hľadám šikovného a zodpovedného pomocníka pre údržbu našej záhrady a bazéna. Náplňou práce bude: údržba dvora, bazéna, trávnika, polievanie a postrek vonkajších rastlín. Okrem toho bude potrebné sledovať a udržiavať správne pH v bazéne. Udržiavanie dvora, záhrady a bazéna v čistote. Pomoc potrebujeme 1-2 týždenne a odmenou je 5 euro za hodinu s možnosťou dohody. Dom sa nachádza v Komárne na Leteckom poli. Ak máte záujem o túto prácu a máte skúsenosti s údržbou záhrad a bazénov, neváhajte ma kontaktovať. Teším sa na vašu ponuku.
Hodinovy manzel
Hodinový manžel Ponúkam profesionálne služby rôzneho zamerania pre domácnosti, hotely a prevádzky: · demontáž starého nábytku a montáž nového (interiér aj exteriér) · drobné stolárske práce (oprava nábytku, dverí a zárubní) · maliarske práce interiér/exteriér · inštalatérske práce (výmena batérií, sifónov) · elektroinštalačné práce (montáž svietidiel, zásuviek, vypínačov a pod.) · montáž podláh · údržba záhrad (starostlivosť o trávnik, jazierko, orezávanie a strihanie stromov, strihanie živých plotov, údržba záhradných stavieb a ostatných doplnkov v záhrade) Práca bude vykonaná po obhliadke po 16:00 hod. alebo po telefonickom dohovore
Hodinový  manžel - remeselné práce  v BA.
Vykonávam sám upratovacie , remeselné práce a záhradnické práce iba v Bratislave. Záhradnicke práce.. Kosenie trávnikov , trhanie buriny , strihanie kríkov , živých plotov , čistenie záhrad od lístia , výsadba nových stromov , kríkov , pravidelné postreky , celková starostlivosť o záhradu a trávnaté porasty. Presádzanie kvetov v domácnostiach a záhradách , dovoz zeminy , zavlažovanie pravidelné , niekolko ročné skúsenosti o starostlivosť o záhrady , trávniky . Upratovacie práce. Kompletná a precízna starostlivosť o poriadok interiér , exteriér , dezinfekčné , čistiace a upratovacie práce , čistenie odpadov , umývanie okien , mopovanie podláh, vysávanie , utieranie prachu a všetky práce čo sa týka poriadku a kompletnej dokonalej čistoty v bytových a nebytových komplexov . Čistenie vonkajších kanalizácií - dažďových zvodov. Remeselné práce maliarske - natieračské práce , vyspravky popraskaných stien - fasád , maliarske práce podzemných garáží , schodiskove steny , schodiskove zábradlia , výmena poškodených radiátorov - Korado , zváračské práce , demontáž a montáž zásuviek - vypínačov , natieranie drevených terás , železných - drevených oplotení - nátery rámov okien , Renovácia starých lavičiek , detské ihriskové zostavy.... brúsenie , tmelenie dier , nový náter - moridlom - lakom . Cena za vykonané práce dohodou. V prípade ak nedvíham stačí sms zavolám obratom.Dakujem.
Hodinový remeselník  iba v BA .
Vykonávam upratovacie , remeselné a záhradnícke práce v Bratislave a blízke okolie . Foto pre predstavu aká je moja priorita prác na realizáciu . Záhradnicke práce.. Kosenie trávnikov , trhanie buriny , strihanie kríkov , živých plotov , čistenie záhrad od lístia , výsadba nových stromov , kríkov , pravidelné postreky , celková starostlivosť o záhradu a trávnaté porasty. Presádzanie kvetov v domácnostiach a záhradách , dovoz zeminy , zavlažovanie pravidelné , niekolko ročné skúsenosti o starostlivosť o záhrady , trávniky . Upratovacie práce. Kompletná a precízna starostlivosť o poriadok interiér , exteriér , dezinfekčné , čistiace a upratovacie práce , čistenie odpadov , umývanie okien , mopovanie podláh, vysávanie , utieranie prachu a všetky práce čo sa týka poriadku a kompletnej dokonalej čistoty . Čistenie vonkajších kanalizácií - dažďových zvodov. Remeselné práce maliarske - natieračské práce , vyspravky popraskaných stien - fasád , maliarske práce podzemných garáží , schodiskove steny , schodiskove zábradlia , výmena poškodených radiátorov - Korado , zváračské práce , demontáž a montáž zásuviek - vypínačov , natieranie drevených terás , železných - drevených oplotení - nátery rámov okien , Renovácia starých lavičiek . Cena za vykonané práce dohodou. V prípade ak nedvíham stačí sms zavolám obratom.Dakujem. Neponukam prácu pre druhých ľudí . Ďakujem za pochopenie.
Hodinový remeselník   v BA  .
Vykonávam upratovacie , remeselné a záhradnícke práce v Bratislave , Rakúsko, Maďarsko za hranicami Rajka a blízke okolie . Foto pre predstavu aká je moja priorita prác na realizáciu ktorú vykonávam . Záhradnicke práce.. Kosenie trávnikov , trhanie buriny , strihanie kríkov , živých plotov , čistenie záhrad od lístia , výsadba nových stromov , kríkov , pravidelné postreky , celková starostlivosť o záhradu a trávnaté porasty. Presádzanie kvetov v domácnostiach a záhradách , dovoz zeminy , zavlažovanie pravidelné , niekolko ročné skúsenosti o starostlivosť o záhrady , trávniky . Upratovacie práce. Kompletná a precízna starostlivosť o poriadok interiér , exteriér , dezinfekčné , čistiace a upratovacie práce , čistenie odpadov , umývanie okien , mopovanie podláh, vysávanie , utieranie prachu a všetky práce čo sa týka poriadku a kompletnej dokonalej čistoty . Čistenie vonkajších kanalizácií - dažďových zvodov. Remeselné práce maliarske - natieračské práce , vyspravky popraskaných stien - fasád , maliarske práce podzemných garáží , schodiskove steny , schodiskove zábradlia , výmena poškodených radiátorov - Korado , demontáž a montáž zásuviek - vypínačov , natieranie drevených terás , železných - drevených oplotení - nátery rámov okien , Renovácia starých lavičiek , čistenie zanesenej zámkovej dlažby / mach , burina / rotačným strojom alebo vysoko tlakovým strojom na báze vodných trysiek bez chémie. Renovácia starých brán, bránok/ brúsenie/ nová povrchová úprava/ náter/. Brúsenie a následne lakovanie detských preliezol, šmykľavky/ celé zostavy / . Cena za vykonané práce dohodou.. V prípade ak nedvíham stačí sms zavolám obratom...Dakujem. Neponúkam prácu pre druhých ľudí . Ďakujem za pochopenie.
Ponúkam upratovanie domácností
Upratujem domácnosti, byty a domy v okolí Piešťan. Mám skúsenosti s upratovaním domácností (bytov, domov), firiem, apartmánov, víl a iných na Slovensku a v Rakúsku. Som zodpovedná, plynule hovorím po nemecky. Mám skúsenosti so správou bytov, domov a záhrad na Sk a v AT.