inzercia, predaj, predám, bazár

Reiningové sedlo - na zakázku, výr. Zajac

Kategória: Kone

Predám reiningové sedlo vo výbornom stave (žiadne poškodenia, len zaprášené). Na zakázku vyrobené u pána Zajaca. S náprsákom, podbrušákom a sedlovými kapsami (na kapsách chýbajú šnúrky na viazanie o sedlo - viz. foto).
Pôvodná cena 33 000 Kč, teraz 550€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
+ k tomu predám dvojo nepoužívaných jazdeckých čižiem (tiež zaprášené). Na fotke sú č. 37/38, druhé nemám odfotené (sú slávnostné, so zlatým zdobením) - č. 36. Oba páry dohodou.
Reiningové sedlo - na zakázku, výr. Zajac
Podobné inzeráty
Skokové sedlo
Dobrý deň Predám skokové sedlo Kentaur Midas. Sedlo ná približne rok a pól, posedlie 17 komoru 2 (šírka komory odmeraná na fotke) Sedlo je vo veľmi dobrom stave, málo používané, medzičasom v ňom bola menená výplň sedlárom. Pôvodná cena 1500€ aktuálna cena 1000€ Prosím kontaktovať cez sms.
Skokové sedlo
Dobrý deň Predám skokové sedlo Kentaur Midas. Sedlo ná približne rok a pól, posedlie 17 komoru 2 (šírka komory odmeraná na fotke) Sedlo je vo veľmi dobrom stave, málo používané, medzičasom v ňom bola menená výplň sedlárom. Pôvodná cena 1500€ aktuálna cena 1200€ Prosím kontaktovať cez sms.
American Quarter Horse
Ponúkame na predaj krásnu kobylu AQH sfarbenia Red Roan. Mohutná, symetrická stavba tela. Kobylka je veľmi priateľská k deťom, jednoduchá na manipuláciu. Vonku bezproblémová, jazdená juniorkou. Má všetky reiningové manévre. “Redy” má úžasnú povahu, je zdravá, pravidelne ošetrovaná, spoľahlivá, bezproblémová. Mala jedno žriebä, hladký pôrod, skvelá matka. Je vhodná do športu, no najmä ako výborná parťáčka. Genuine Red Boon Vek: 9-Rokov Výška v kohútiku: 150 cm. Len vážny záujem. Do zodpovedných rúk a podmienok. Ďalšie foto poskytnem na požiadanie. Video:
American Quarter horse
Ponúkam na predaj, skvelého, talentovaného a milého žrebca po Laredo Whiz ( po Topsail Whiz “His Place as NRHA's First $12 Million Sire”) Lou vyniká svojou krásou a výnimočnou povahou. Ako jeden z posledných synov po Laredo Whiz je vhodný aj ako plemenný žrebec usilovný, vnímavý a maximálne ochotný pracovať s človekom. Má veľký rámec, dlhé rovné nohy, pevne kopyta a ušľachtilú hlavičku. Veľmi pružný a ľahký pohyb, v budúcnosti vhodný do vyššieho reiningove športu, alebo ako luxusný hobby kôň a člen rodiny. Kováč, veterinár a bežná manipulácia bez problém. Je v základom tréningu. obsadnuty a zakladne prijazdeny vo všetkých chodoch, veľmi pohodlný, a ľahko ovládateľný. V budúcnosti vhodný aj pre non-Pro jazdca. Panelové testy 5n/n. Pre viac informácii má kontaktuje telefonicky. Kedykoyľvek k videniu v Ivanke pri Dunaji.
Quarter horse kobyla
Quarter horse 6 ročná kobyla so super pôvodom. Lussy ovláda všetky reiningové manévre, Exelentná kobylka aj pre začínajúcich jazdcov , aj pre jazdcov s ambíciou do športu. Vhodná aj pred deti. V budúcnosti žiadaná do chovu, keďže má výborný reiningový pôvod .
QH reining valach
Badger Captain Lena - 12 letý quarter horse valach, reiningově přiježděný. Velice ochotný kůň, vhodný i pro začínající a mladé jezdce. Badger je zdravý, vyrovnaný kuň, ve sportu působí posledních 5 let. Bude také skvělým rodinným koněm na vyjížďky do přírody. cena 9.000 euro. Do 10.5. možno jednat o prodeji s výraznou slevou. Kůň se nachází v Itálii. Více info a videa na dotaz vážným zájemcům.