inzercia, predaj, predám, bazár

Reštaurácia Elf Brezno

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme do TPP čašnika(u) a pomocného kuchára za výhodných
platobnych podmienok
Reštaurácia Elf Brezno
Podobné inzeráty
Restauracia Elf Brezno
Prijmeme do staleho pracovneho pomeru prevadzkarku- casnicku dobre pracovne podmienky stabilna spolocnost.
Restauracia Elf Brezno
Prijmeme do pracovneho pomeru,hlavneho kuchara,kucharku pomocneho kuchara,kucharku za dobrych platovych podmienok
Kuchar/kucharka, časnik/časnicka
Restauracia Elf v Brezne, hlada sikovnych ludi s chutou pracovat, volne pozicie na TPP s vyhodnymi platovymi podmienkami: kuchar/kucharka, časnik/časnicka. Restauracia je zariadena v modernom duchu v centre mesta.
Kuchár Nemecko, iba 550 km od Bratislavy
Dobrý deň, hľadáme nových kolegov kuchárov do Steakhousu v prekrásnom prostredí nemeckého mesta Garmisch - Partenkirchen. Reštaurácia Woods Steakhouse sa nachádza priamo na golfovom ihrisku Werdenfels, iba 3 km od najvyššieho bodu Nemecka - Zugspitze. Reštaurácia je otvorená celoročne, v lete najmä pre golfových nadšencov, v zime samozrejme pre vyznávačov zimných športov. Reštaurácia je úplne nová, budova uvedená do prevádzky 07/2022, takže moderná kuchyňa na najvyššej úrovni. Reštaurácia má dovedna 105 recenzií (aktuálne 4,9*), a ašpiruje na #1 steak reštauráciu v okolí. Menu sa skladá najmä so steakov, burgerov, rebier, rezňov, tatarák, šaláty …. Majitelia sú Slovenka a Čech (Čech zároveň šéfkuchár), väčšina teamu sú slováci a česi, takže nie je treba nemčina. Hľadáme kolegov na TPP, vieme sa dohodnúť aj na sezónnej práci (napr len zima alebo len leto). Ponúkame plat od 2200€ netto + participácia trinkgeltov aj do kuchyne (pár stoviek mesačne) Vieme pomôcť s ubytovaním, aj dopravou zo Slovenska. Voľné ihneď. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom, dám viac info. Menu a viac foto na :
Reštaurácia Gregory pizza & restaurant hľadá rozvozcu jedál
Reštaurácia Gregory pizza & restaurant hľadá rozvozcu/ kuriera jedál z vlastným autom Reštaurácia sa nachádza v Bratislave / Dúbravka
Stredoveká sedliacka reštaurácia - výčapník
Stredoveká sedliacka reštaurácia hľadá výčapníka / čku. Nie každý deň máš možnosť stať sa slávnym sedliakom!!!! Výhody pozície výčapníka: Flexibilný pracovný čas Vynikajúci plat Priateľský, nápomocný kolektív Ak sa chcete prihlásiť, potrebujete: Miestom výkonu práce je stredoveká sedliacka reštaurácia v Štúrove. Flexibilitu a odolnosť voči stresu. Vysoký zmysel pre detail a dôslednú, čistú prácu (!!!). Výborné komunikačné, herecké a organizačné schopnosti. Znalosť maďarského jazyka (!!!). Znalosť slovenského jazyka (!!!). Znalosť anglického jazyka (výhodou, nie však podmienkou). Nebude prijatý každý, len tí najlepší! Zameriavame sa na spokojnosť našich hostí a ich potešenie s jedinečnou zábavnou atmosférou. Ak máte pocit, že táto pozícia zodpovedá vašim schopnostiam a očakávaniam, uvítame vašu žiadosť. Zavolajte na číslo čo najskôr!