inzercia, predaj, predám, bazár

Retro kufor na tubku

Kategória: Dychové nástroje

Krásny retro kufor na trúbku.
Zapínanie funguje. Rozmery 56x32cm
32eur
Retro kufor na tubku
Podobné inzeráty
Amati Trubka, Amati Nátrubok A13, Amati Kufor
Poctivá československá Amati Trubka, Amati Nátrubok A13, Amati Kufor Vhodná ako trubka na dekoraciu Vyžaduje rekonštrukciu Viem zabezpecit profesionalny servis (vysledna cena bude navýšená) Jeden piest ide ťažšie, neodborne opravovaná letovaním + Viem i poslať: Doprava a balné 10€ + Osobne: Senica (Hurbanova 542, ut-pia: 9:00-13:00, 15:00-18:00, sobota: 10:00-13:00) +Trnava po dohode
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Reference 54- Anti
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Reference 54- Antiqued- pravdepodobne verná kópia k modelu. Nádherný nástroj, s krásnym zvukom+ luxusný kožený kufor. - komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách, nástroj má krásny zvuk, je veľmi flexibilný a dynamický, vhodný pre náročnejších saxofonistov, osobný odber,+ HUBICA 1 kus v cene plastová+ ligatúra+10 kusov nové plátky, + v cene 10 kusov ochranné lepky na zuby + možno prikúpiť profi hubicu za 200,-Euro tvrdý luxusný kufor De LUXE , pošlem aj dobierkou. Pri osobnom odbere možná zľava. Iba vážny záujem. 890,- Euro info na Tel:
Kufor na tenor saxofon
Predam povodny zachovaly kufor na tenor saxofon amati. Niektore pracky uplne dobre nedrzia ale da sa pouzivat.
Predám B Tenor Saxofón Super Classic Amati Kraslice- zlatý
Predám B Tenor Saxofón Super Classic Amati Kraslice- zlatý - top zvuk, vo vynikajúcom stave, krásny, kvalitný a vyhratý nástroj. Nastavený a odborne prekontrolovaný v odbornom servise. Československá kvalita, saxofón druhej generácie- Amati Kraslice, v cene: 10 kusov nové plátky 2 kusy nový loj na mazanie korku 1 kus nový luxusný nákrčník 1 kus Hubica 10 x lepka na hubicu 1 kus ligatúra, 1 kus krytka 1 tvrdý originálny kufor kufor Možný osobný odber, pošlem aj dobierkou. Info Mám na predaj viacero tenor aj alt saxofónov.
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Reference 54- Anti
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Reference 54- Antiqued- pravdepodobne verná kópia k modelu. Nádherný nástroj, s krásnym zvukom+ luxusný kožený kufor. - komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách, nástroj má krásny zvuk, je veľmi flexibilný a dynamický, vhodný pre náročnejších saxofonistov, osobný odber,+ HUBICA 1 kus v cene plastová+ ligatúra+10 kusov nové plátky, + v cene 10 kusov ochranné lepky na zuby + možno prikúpiť profi hubicu za 200,-Euro tvrdý luxusný kufor De LUXE , pošlem aj dobierkou. Pri osobnom odbere možná zľava. Iba vážny záujem. 899,- Euro info na Tel:
Predám nový Es Alt Saxofón, Henri Selmer Mark VI- TOP ZVUK
Predám nový Es Alt Saxofón, Henri Selmer Mark VI- - povrchová úprava kráľovská medená- pravdepodobne verná kópia k modelu. Nádherný nástroj, s krásnym zvukom+ kufor. Saxofón je nový, nepoškodený!!! - komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách, nástroj má krásny zvuk, je veľmi flexibilný a dynamický, vhodný pre náročnejších saxofonistov, uprednostňujem osobný odber, V cene je: HUBICA 1 kus v cene plastová + Hubica 1 kus VANDOREN PARIS + ligatúra+10 kusov nové plátky, + v cene 10 kusov ochranné lepky na zuby + 1 kus luxusný kožený kufor + 1 pár nové rukavice + 1 nová handrička + 1 kus masticka na korok + možno prikúpiť profi hubicu Durga Theo WANN za 250,-Euro , pošlem aj dobierkou, poštovné a balné v cene!!! Pri osobnom odbere možná zľava. Iba vážny záujem. 890,- Euro info na Tel: 00 422 Mám v ponuke viacero saxofónov.