inzercia, predaj, predám, bazár

Revízie VTZ plynových a tlakových.

Kategória: Servis a služby

Ponúkam odborné skúšky a odborné prehliadky VTZ plynových. Cena sa určuje podľa triedy zaradenia revidovaných zariadení.
Revízie VTZ plynových a tlakových.
Podobné inzeráty
Revízny technik
Ponúkam služby revízneho technika VTZ plynových a tlakových. Vykonávame revízie plynových kotlov, sporákov, tlakových nádob, potrubných rozvodov. Kontrolujeme a nadstavujeme poistné ventily.
Povrchová úprava plynových nádrži NEMECKO
Príjmeme 2 členné partie na údržbu plynových nádrži V Dortmunde a okolí. Platové podmienky:60€/ks,denne 5 až 6 nádrži v objeme 2750 litrov. -vlasné vozidlo -základ.náradie(vysvetlím po tel.) -ubytovanie zabezpečené a hradené -fakturácia 7/14 -možnosť pracovať aj soboty -turnusy 3+1/4+1/ po dohode -jeden z dvojice zaklad. NJ -SZČO -príspevok na PHM ZRUČNOSŤ,FLEXIBILITA,ZODPOVEDNOSŤ!!! Bližšie info vysvetlím po tel.
Prenájom montážnej plošiny 16/m
Ponúkam na prenájom montážnu plošinu Nissan Cabstar 16m s obsluhou na rôzne VÝŠKOVÉ PRÁCE,firma sa tiež zaoberá ELEKTROINŠTALÁCIAMI všetkého druhu (oprava porúch, elektroinštalácie, bleskozvody , prípojky, fotovoltaické panely, revízie).Viac informácií o voľných termínoch telefonický mailom Ďakujem DOPRAVA : 0,50€/km PRENÁJOM PLOŠINY : 22€/hod ELEKTROINŠTALÁCIE : dohodou INÉ PRÁCE :dohodou DLHODOBEJŠIA SPOLUPRÁCA S INÝMI FIRMAMI VÝTANA Autoplošina, montážna plošina, vysokozdvižná plošina, pracovná plošina, výškové práce , elektroinštalácie,bleskozvody, revízie eli,
Inštalatér Bratislava - tepelné čerpadlo
Inštalatérske Práce - Montáž predaj tepelné čerpadlo. Ponúkame kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce s 11 ročnou praxou a skúsenosťami v danej oblasti. Montáž, rekonštrukcia a výmena rozvodov vody, kúrenia a plynu v rodinných domoch, bytoch, priemyselných a kancelárskych priestoroch. Ponukané práce vykonávam v Bratislave a okolí. Spoľahlivá práca za rozumné ceny. Zaoberáme sa kompletizáciou moderných automatických kotolní, montážou vykurovania a zriaďovaním technických zariadení budov. VODA - Vodár Rozvody ležatej kanalizácie; Montáž, výmena, oprava umývadla; Montáž podomietkových batérii; Výmena a oprava ventilov; Montáž a výmena sprchových kútov; Výmena, montáž a oprava WC; Oprava Geberitu; Montáž čerpadiel pre studňu; Zdravotechnika / sanita; Kompletáž kúpeľne - osadenie sanity; Oprava poškodeného potrubia; Krtkovanie - čistenie kanalizácie; Osadenie a dopojenie vodomernej šachty PLYN - Plynár Montáž a oprava plynových rozvodov; Montáž plynového kotla; Realizácia plynovej prípojky; Poradenstvo; Diagnostika závad KÚRENIE - Kúrenár Kompletná montáž tepelného čerpadla; Výmena a montáž kotlov a vykurovacích telies; Výmena a montáž radiátorov; Opravy a rekonštrukcie kúrenia; Montáž podlahového kúrenia; Montáž termostatických ventilov; Montáž ustredného kúrenia; Preplach podlahového kúrenia; Poradenstvo; Diagnostika závad Preto sme sa rozhodli rozšíriť naše služby o: vodoinštalačné práce kúrenárske práce čistenie a preplach rozvodov kúrenia montáž drvičov odpadu oprava rozvodov vykurovacích systémov oprava rozvodov teplej a studenej vody sanitácia rozvodov vody Hľadáte skúsených vodoinštalatérov? Kurenára, inštalatéra, vodára pre Bratislava a okolie? Kúrenára, ktorý Vám položí podlahové kúrenie či urobí kanalizáciu? Domácich majstrov čo vedia vymeniť radiátory, opraviť a vymeniť batériu? Opravára WC Geberit? Montáž predaj tepelné čerpadlo. TEPELNÉ ČERPADLO JE EKOLOGICKÝ A ÚSPORNÝ ZDROJ TEPLA PRE VÁŠ DOMOV! Prejdite na ekologickú zmenu a začnite šetriť vaše peniaze! Zvoľte si správny zdroj energie pre Váš dom. Tepelné čerpadlo je najekologickejší a bezpečný zdroj vykurovania a ohrevu teplej vody. Doporučíme Vám najvhodnejšie tepelné čerpadlo pre Váš dom, zrealizujeme montáž a zabezpečíme pravidelný servis.
Vodár, Kúrenár, Inštalatér
Ponúkam služby v oblasti: -Inštalácia rozvodov vody,kúrenia,odpadov v rodinných domoch,bytoch,kanceláriach a nebytových priestoroch -Výmena a montáž kotlov,ohrievačov vody,radiátorov -Podlahové kúrenie -Montáž sanity (WC,Geberit,vane,umývadlá,batérie pod/nadomietkové) -Montáž drezov,umývačiek riadu,varných dosiek,plynových sporákov,drvičov odpadu -Inštlácia filtrov na úpravu vody -Prerábky rozvodov vody a plynu v bytových jadrách Nitriansky a Bratislavsky kraj, možem íst aj ďalej-dohodou. Volajte alebo sms na:
Hľadáme servisného technika do nášho tímu
Naša spoločnosť hľadá do svojho tímu servisného technika. Náplňou práce je servis plynových kotlov, tepelných čerpadiel a montáž regulácii. Prax v tomto obore je výhodou. Berieme kľudne na živnosť, pripadne aj na zmluvu, všetko podľa dohody. Keďže naša firma má sídlo blízko Žiliny, hľadáme niekoho, kto je z okolia Žiliny, pripadne býva v okolí. Aj servis vykonáva prevažne v Žilinskom kraji. Čo sa platu týka, to je podľa dohody tak, aby spokojnosť bola na oboch stranách. V prípade záujmu budeme radi, keď nás kontaktujete na dole uvedenom telefónnom čísle, pripadne odpíšte na tento inzerát. Ďakujeme S pozdravom