Samostatný, pomocný kuchár
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu samostatný kuchár.
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu/kolegyňnu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou skúšobnou dobou alebo na brigádnicky pracovný pomer, alebo študenta s možnosťou pracovať minimálne do 13:00.
Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Kuchár plne asistuje nadriadenému pri denno-denných činnostiach spojených s prípravou denného menu.
Zodpovednosti:
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za prímanie tovaru
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity:
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Pitný a kávový režim
Informácie o výberovom konaní:
Osobné pohovory len po dohodnutom termíne.
Svoje CV a motivačný list zašlite na mail nemergut@
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou
Zdravotný preukaz
Hygienické minimum
Vzdelanie v odbore gastrómia, kuchár
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Mzdové podmienky zodpovedajú skutočným znalostiam a konzistentnej skúsenosti.
800 eur brutto TPP + incentívny program.
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu/kolegyňnu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou skúšobnou dobou alebo na brigádnicky pracovný pomer, alebo študenta s možnosťou pracovať minimálne do 13:00.
Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Kuchár plne asistuje nadriadenému pri denno-denných činnostiach spojených s prípravou denného menu.
Zodpovednosti:
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za prímanie tovaru
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity:
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Pitný a kávový režim
Informácie o výberovom konaní:
Osobné pohovory len po dohodnutom termíne.
Svoje CV a motivačný list zašlite na mail nemergut@
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou
Zdravotný preukaz
Hygienické minimum
Vzdelanie v odbore gastrómia, kuchár
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Mzdové podmienky zodpovedajú skutočným znalostiam a konzistentnej skúsenosti.
800 eur brutto TPP + incentívny program.
