Šéfkuchár - vedúci gastro prevádzkok
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
vedenie tímu kuchárov na dvoch gastro prevádzkach T.Lomnica, Š.Pleso
- organizácia práce, harmonogramy pracovníkov
- kontrola a systémové riadenie skladových zásob
- kontrola pracovných postupov, dodržiavanie HACCP postupov
- zodpovednosť za kvalitu a výdaj jedál z kuchyne
- zodpovednosť za chod kuchyne
- normovanie jedál, vytváranie konceptu jedálneho lístka,
- dodržiavanie stanovených food-cost nákladov
- sledovanie a aplikácia nových gastro trendov do praxe
- komunikácia s dodávateľmi
- príprava jedál, výpomoc kuchárom v prípade potreby
- organizácia práce, harmonogramy pracovníkov
- kontrola a systémové riadenie skladových zásob
- kontrola pracovných postupov, dodržiavanie HACCP postupov
- zodpovednosť za kvalitu a výdaj jedál z kuchyne
- zodpovednosť za chod kuchyne
- normovanie jedál, vytváranie konceptu jedálneho lístka,
- dodržiavanie stanovených food-cost nákladov
- sledovanie a aplikácia nových gastro trendov do praxe
- komunikácia s dodávateľmi
- príprava jedál, výpomoc kuchárom v prípade potreby
