inzercia, predaj, predám, bazár

Seno

Kategória: Ovce a kozy

Predám seno zo záhrady voľne uložené v stodole.Možnosť navrecovania.
Seno
Podobné inzeráty
Na predaj seno male baly .
Seno maly bal 2,50 euro jeden kus seno veľky bal 40 euro jedn kus seno maly hranaty bal 3,50 kus a veči hranaty bal 4,50 euro jeden kus .tel, na mejl a esemes neodpovedam .Senaž veľky bal 40 euro jeden kus .
Seno z první seče
Nabízím k prodeji seno z první seče 2022. Kvalitní luční porost založený pro dojné ovce. Seno uskladněno v hale na paletách. Nezmoklé, neprašné, voňavé seno. Jsme z okr. Frýdek-Místek, obec Komorní Lhotka. Cca 40 km od Čadce. Cena za kus 550 Kč. Celkem k prodeji 40 ks.
Predám lúčne seno
Predám tohoročné seno, v malých guľatých balíkoch, váha 25-30 kg. Seno bolo ručne kosené aj sušené. Skladované je pod vetranou strechou v šope. Rozmer cca 80x50x50 cm. Cena 4,-€. Nie SMS!
Seno
Predám seno minuloročné zo záhrady.Seno je uložené v stodole.
Predám seno veľké guľaté balíky
Predám seno - velké gulaté balíky. Je kosené neskôr, dovezené z lúk zo stredného Slovenska, moje kone ho nechcú, vhodne skôr pre kozy, ovce alebo nenaročné poniky, obézne kone či somáre. Seno nie je plesnivé ani namoknuté. Cena 20 eur/ balik, k dispozicii 25 balíkov (vaha jedneho cca 220 -250 kg).
Voľne ložené seno
Predám seno zo záhrady, ktoré je voľné uložené na povale humna-stodoly, odkiaľ sa dá zhadzovať priamo na ložnú plochu dopravného prostriedku. Ručne obracané seno nikdy nezmoklo je vhodné pre kone, mladé jahňatá, kozy, teľatá, zajace a pod. Nachádza sa v obci Horná Ždaňa 12 km od Žiaru nad Hronom, množstvo cca 3000 kg. Cena za 100 kg je 5,-€, prístup je možný ideálne počas mrazivých dní, najlepšie budúci 9.týždeň.