inzercia, predaj, predám, bazár

Seno voľne ložené

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám seno zo záhrady, ktoré je voľné uložené na povale humna-stodoly, odkiaľ sa dá zhadzovať priamo na ložnú plochu dopravného prostriedku. Ručne obracané seno nikdy nezmoklo je vhodné pre kone, mladé jahňatá, kozy, teľatá, zajace a pod. Nachádza sa v obci Horná Ždaňa 12 km od Žiaru nad Hronom, množstvo cca 3000 kg. Cena za 100 kg je 5,-€, prístup je možný ideálne počas dlhšie za sebou trvajúcich teplých dní bez dažďa resp.po vysušení mokrého terénu.
Seno voľne ložené
Podobné inzeráty
Seno voľne ložené
Predám seno zo záhrady, ktoré je voľné uložené na povale humna-stodoly, odkiaľ sa dá zhadzovať priamo na ložnú plochu dopravného prostriedku. Ručne obracané seno nikdy nezmoklo je vhodné pre kone, mladé jahňatá, kozy, teľatá, zajace a pod. Nachádza sa v obci Horná Ždaňa 12 km od Žiaru nad Hronom, množstvo cca 3000 kg. Cena za 100 kg je 5,-€, prístup je možný ideálne počas mrazivých dní.
Seno voľne ložené
Predám seno zo záhrady, ktoré je voľné uložené na povale humna-stodoly, odkiaľ sa dá zhadzovať priamo na ložnú plochu dopravného prostriedku. Ručne obracané seno nikdy nezmoklo je vhodné pre kone, mladé jahňatá, kozy, teľatá, zajace a pod. Nachádza sa v obci Horná Ždaňa 12 km od Žiaru nad Hronom, množstvo cca 3000 kg. Cena za 100 kg je 5,-€, prístup je možný ideálne počas mrazivých dní, resp.po vysušení terénu.
Predám kvalitné lúčne seno
Predám kvalitné lúčne seno z tohtoročnej úrody, siata tráva , lúčna zmes zložená z kvalitných bylín a to Ďatelina lúčna, Kostrava červená, Kostrava trsteníkovitá, Lipnica lúčna, Mätonoh mnohokvetý, Mätonoh trváci, Reznačka a Timotejka lúčna. Plochy na jar pobránené a seno riadne vysušené. Seno je balené v hranatých balíkoch s váhou cca 500kg ks-balík Balíky sú uskladnené v suchu vo vetranom senníku. Seno ani raz nezmoknuté. Vhodné na kŕmenie koní a dobytka ale aj pre ovce a kozy. Po dohode možnosť dovozu k odberateľovi. Množstvo 100 ton Cena sena je 150 eur za tonu, cena balika 75€ Mame na predaj aj kvalitnu lucnu senaz Mail: lesyuhliska@ Telefón:
Volné seno
Predam seno-kosene tento rok.. Seno je asi za celu Ducato dodavku ( mozno viac) Najlepsie odber celeho sena / polovici Prosim pre zaujem len o 1 vrece, dve mi ani nepiste
Darujem seno a slamu za odvoz
volne ulozene seno a slama skor na podstielanie asi tri platonaky. Seno je obci Leštiny.
predám seno malé hranaté balíky
Predám seno malé hranaté balíky. Zloženie kostrava, lipnica, mätonoh, ďatelina lúčna, ďatelina plazivá. Seno je nezmoknuté, uskladnené v senníku. Možnosť výberu 1. alebo 2. kosba.