inzercia, predaj, predám, bazár

Séria kníh Psia hliadka

Kategória: Detská literatúra

Ponúkam sériu detských kníh Psia hliadka:

Odvážna princezná PREDANÁ
Škola pre šteniatka PREDANÁ
Strážca hradu PREDANÁ
Kto je záchranca
Verný kamarát

Každá knižka za 2 Eura + poštovné

kontakt mail: chyzana@
Séria kníh Psia hliadka
Podobné inzeráty
Séria kníh Psia hliadka
Ponúkam sériu detských kníh Psia hliadka: Odvážna princezná PREDANÁ Škola pre šteniatka PREDANÁ Strážca hradu PREDANÁ Kto je záchranca PREDANÁ Verný kamarát Každá knižka za 2 Eura + poštovné kontakt mail: chyzana@
Psia cesta Cameron W. Bruce
Psia cesta je voľným pokračovaním bestselleru Psia duša. Kamoš, dnes už starý pes, ktorý dožíva na farme, našiel po smrti svojho starého pána Ethana nový zmysel života v ochrane Clarity – Ethanovej malej vnučky. Po smrti a prevtelení sa do kríženky Molly oddane bdie nad dospievajúcou Clarity a verne pri nej stojí aj v jej ťažkých chvíľach. Keď Molly tragicky zahynie, Kamoš sa opäť prevtelí, tentokrát do tela urputného kríženca čivavy a Yorkshira Maxa a opäť sprevádza Clarity v jej ceste za šťastím. Kamošova púť psími telami vrcholí, keď sa jeho duša presunie do terapeutického psa, aby mohol poskytovať útechu umierajúcim. Z anglického originálu A Dog’s Journey (Forge Book, Tom Doherty Associates, LLC., New York 2012) preložila Zora Ličková.
Séria kníh OBRÁZKY 6ks Émilie Beaumont
Predám túto nádhernú a vzácnu sériu kníh,, Obrázky" od Émilie Beaumont. Knihy sú náučné a plné ilustrácií a pre deti je to veľmi atraktívna a hravá forma vzdelávania sa. Sada obsahuje: 1.Obrázky z lesa r. 2001 (prvé vydanie) 2.Obrázky z dediny r. 2000 (prvé vydanie) 3.Obrázky dinosaurov a praveku r. 2001 (prvé vydanie) 4.Obrázky zvierat r. 1997 (prvé vydanie) 5.Obrázky Zeme r. 1999 (prvé vydanie) 6. Obrázky hudby r. 2002 (prvé vydanie) Knihy sú v super stave, väčšina kníh je ako nová. Uprednostím predaj kníh spolu za zvýhodnenú cenu 80€ za všetkých 6ks. Pri predaji zvlášť sú ceny nasledovné: Obrázky z lesa, Obrázky z dediny 20€/ks Obrázky dinosaurov a praveku, Obrázky zvierat, Obrázky Zeme 15€/ks Obrázky hudby 10€ V prípade záujmu môžem poskytnúť viac fotiek obsahu každej jednej knižky. Poprosím kontaktovať e-mailom.
Séria kníh OBRÁZKY 5ks Émilie Beaumont
Predám túto nádhernú a vzácnu sériu kníh,, Obrázky" od Émilie Beaumont. Knihy sú náučné a plné ilustrácií a pre deti je to veľmi atraktívna a hravá forma vzdelávania sa. Sada obsahuje: 1.Obrázky z lesa r. 2001 (prvé vydanie) 2.Obrázky z dediny r. 2000 (prvé vydanie) 3.Obrázky dinosaurov a praveku r. 2001 (prvé vydanie) 4.Obrázky Zeme r. 1999 (prvé vydanie) 5. Obrázky hudby r. 2002 (prvé vydanie) Knihy sú v super stave, väčšina kníh je ako nová. Uprednostím predaj kníh spolu za zvýhodnenú cenu 65€ za všetkých 5ks. Pri predaji zvlášť sú ceny nasledovné: Obrázky z lesa, Obrázky z dediny 20€/ks Obrázky dinosaurov a praveku, Obrázky Zeme 15€/ks Obrázky hudby 10€ V prípade záujmu môžem poskytnúť viac fotiek obsahu každej jednej knižky. Poprosím kontaktovať e-mailom.
Science in action - v anglictine
Anglicke citanie deti... Velka sada - 25ks vzdelavacich zositkovych knih pre sikovnych skolkarov / mladsich zakladakov. Kazda kniha s navodom, ako s nou pracovat + nadstavba / doplnkove otazky. Na predaj spolu, 25 knih vo folii za 50.00E (2.00E / kniha) Na predaj samostatne rozdelenim: 1. Ludske telo (12 knih) za 30.00E Why do I wash my hands? Why do I run? Your Bones Hearing Touch Taste Smell Sight Why do I brush my teeth? Your Heart and Lungs Your Brain Your Digestive System 2. Zivotne cykly (5 knih) za 12.50E Caterpillar to Butterfly Acorn to Oak Tree Tadpole to Frog Seed to Sunflower Egg to Chicken 3. Fyzika / Earth science (8 knih) za 20.00E Light and Dark Weather and Seasons Planets and Stars Rocks Fossils Pushes and Pulls Materials Electricity Vyborne do skolskej kniznice, knihy su ihned k odberu. Na dobierku neposielam. Osobny odber mozny a vitany v Ziline. Posielame aj do okolitych krajin cez zasielkovnu a platba mozna aj v CZK / HUF. Pytajte sa, ak mate dalsie otazky. Moje hodnotenia ako predajcu najdete na modrom konikovi ako Babatkoling. Dakujem.
Predám knihy pre deti a mládež
Predám cca 80 kníh pre deti a mládež, časť v češtine. Knihy sú jako nové, málo používané. Zoznam pošlem e-mailom. Cena (okrem ilustrovaných kníh a encyklopédií) za stránku je cca 0,005-0,010 €. Pri odbere 3 a viac kníh celková zľava podľa počtu kníh (napr. 15 kníh 15% zľava, až do 25%).