inzercia, predaj, predám, bazár

Servis a oprava markíz

Kategória: Servis a služby

Ponúkame montáž, servis a opravu markíz, pergol, žalúzií. Cenová ponuka podľa Vašich predstáv.
Poradíme s výberom. Dlhoročné skúsenosti so zárukou.
Servis a oprava markíz
Podobné inzeráty
Inštalatér Bratislava - tepelné čerpadlo
Inštalatérske Práce - Montáž predaj tepelné čerpadlo. Ponúkame kompletné vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce s 11 ročnou praxou a skúsenosťami v danej oblasti. Montáž, rekonštrukcia a výmena rozvodov vody, kúrenia a plynu v rodinných domoch, bytoch, priemyselných a kancelárskych priestoroch. Ponukané práce vykonávam v Bratislave a okolí. Spoľahlivá práca za rozumné ceny. Zaoberáme sa kompletizáciou moderných automatických kotolní, montážou vykurovania a zriaďovaním technických zariadení budov. VODA - Vodár Rozvody ležatej kanalizácie; Montáž, výmena, oprava umývadla; Montáž podomietkových batérii; Výmena a oprava ventilov; Montáž a výmena sprchových kútov; Výmena, montáž a oprava WC; Oprava Geberitu; Montáž čerpadiel pre studňu; Zdravotechnika / sanita; Kompletáž kúpeľne - osadenie sanity; Oprava poškodeného potrubia; Krtkovanie - čistenie kanalizácie; Osadenie a dopojenie vodomernej šachty PLYN - Plynár Montáž a oprava plynových rozvodov; Montáž plynového kotla; Realizácia plynovej prípojky; Poradenstvo; Diagnostika závad KÚRENIE - Kúrenár Kompletná montáž tepelného čerpadla; Výmena a montáž kotlov a vykurovacích telies; Výmena a montáž radiátorov; Opravy a rekonštrukcie kúrenia; Montáž podlahového kúrenia; Montáž termostatických ventilov; Montáž ustredného kúrenia; Preplach podlahového kúrenia; Poradenstvo; Diagnostika závad Preto sme sa rozhodli rozšíriť naše služby o: vodoinštalačné práce kúrenárske práce čistenie a preplach rozvodov kúrenia montáž drvičov odpadu oprava rozvodov vykurovacích systémov oprava rozvodov teplej a studenej vody sanitácia rozvodov vody Hľadáte skúsených vodoinštalatérov? Kurenára, inštalatéra, vodára pre Bratislava a okolie? Kúrenára, ktorý Vám položí podlahové kúrenie či urobí kanalizáciu? Domácich majstrov čo vedia vymeniť radiátory, opraviť a vymeniť batériu? Opravára WC Geberit? Montáž predaj tepelné čerpadlo. TEPELNÉ ČERPADLO JE EKOLOGICKÝ A ÚSPORNÝ ZDROJ TEPLA PRE VÁŠ DOMOV! Prejdite na ekologickú zmenu a začnite šetriť vaše peniaze! Zvoľte si správny zdroj energie pre Váš dom. Tepelné čerpadlo je najekologickejší a bezpečný zdroj vykurovania a ohrevu teplej vody. Doporučíme Vám najvhodnejšie tepelné čerpadlo pre Váš dom, zrealizujeme montáž a zabezpečíme pravidelný servis.
Hodinový manžel
Ponúkam svoje služby hodinového manžela pre váš byt, dom, chatu. Skladanie a oprava nábytku. Maľovanie, vysprávky, tmelenie. Oprava a pokládka podlahy. Výmena odpadov, batérií. Oprava a pokládka dlažby a obkladu. Nastavenie a oprava PC a internetu. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať telefonicky.
Automechanik do pneuservisu
Automechanik do pneuservisu Náplň práce: -výmena pneumatík -oprava kolies -uskladnenie pneumatík -diagnostika -údržba a oprava vozidiel Osobnostné predpoklady: -znalosť motorových vozidiel -zodpovednosť -pracovitosť -zručnosť -komunikatívnosť -dochvíľnosť -pozitívny prístup k práci Požadované zručnosti: -manuálne zručnosti -vodičské oprávnenie skupiny B(výhoda skupiny E) -výučný list z oboru automechanik -prax v obore Mzda: 700€ v čistom, odmeny, 13,14 plat. Pomocné práce do pneuservisu Náplň práce: -výmena pneumatík -oprava kolies -uskladnenie pneumatík -údržba a oprava vozidiel Požadované zručnosti: -manuálne zručnosti Mzda: 700€ v čistom
Ponukam opravy, repas, vyrobu elektro komponentov
Ponukam sluzby opravy spotrebicov, repas motocyklov babetta,oprava starej kabelaze, vyroba akupakov, oprava kolobeziek, oprava elektroniky, vyroba novej kabelaze. Poprosim len vazny zaujem.
Automechanik nákladných a úžitkových vozidiel a strojov
Hľadáme stabilného zamestnanca, ktorý má chuť pracovať a prispieť tak svojou prácou k ďalšiemu rastu známej stavebno - obchodnej spoločnosti, ktorá je už na trhu viac ako 30 rokov! MONTRÚR s.r.o. Košice úspešne pôsobí na trhu už od roku 1992 a celú dobu sa snažíme riadiť krédom, že len dlhodobo spokojný zákazník predstavuje perspektívu a rozvoj spoločnosti, čo sa v našom prípade odzrkadľuje aj na neustálom rozvoji našich podnikateľských aktivít. Aktuálne hľadáme do nášho servisného strediska servisného pracovníka na trvalý pracovný pomer (na dobu neurčitú) alebo na živnosť so skúsenosťami v danom odbore, so zmyslom pre zodpovednosť a s chuťou rozširovať svoju odbornosť. Náplň práce: - oprava a údržba nákladných a úžitkových vozidiel, - oprava a údržba osobných a dodávkových vozidiel, - oprava a údržba strojov a zariadení, - diagnostikovanie porúch vozidiel a strojov - meranie a nastavovanie parametrov vozidiel a strojov - ďalšie servisné práce - výhodou sú skúsenosti s diagnostikou vozidiel (TEXA, CUMMINS, Delphi) - výhodou sú skúsenosti s autoelektrikárskymi a pneuservisnými prácami - výhodou vodičský preukaz sk. C Ponúkané výhody: - odmeny z výkonov - platené nadčasy - stabilné zamestnanie - sociálne benefity - stravné bez doplatkov - zabezpečené montérky a pranie - náborový bonus - ďalšie benefity spoločnosti Mzdové podmienky: od 1200 EUR (pri živnosti automaticky vyššia mzda)
Ponúkam opravu elektriky u Vás doma. Košice + okolie
Prídem do 24 hodín. Oprava svetiel zásuviek výmena lustra výmena rozvádzačov oprava dátových koncoviek kontroly elektroinštalácie, oprava elektrických brán a garážových dvier. Opravím Vam aj to čo Vám nevedeli opraviť predošly elektrikári. Môžte mi písať aj na FB Michal Zlaczki. Prídem aj cez víkend a sviatok. Elektrikár inštalatér luster žiarovka zásuvka zástrčky istič poistka opravár.