inzercia, predaj, predám, bazár

Shetland pony, poník – 10 ročný krásny valach

Kategória: Kone

Predám 10 ročného valacha, shetlandský poník bez pôvodu s pasom. Výška KVH 100 cm. Skúsenejšie dieťa na ňom vie jazdiť, pekne preskočí aj prekážky. My na ňom aj vozíme deti. V stáde nekonfliktný, manipulácia a čistenie bezproblémová. Cena 700,- Eur.
Shetland pony, poník – 10 ročný krásny  valach
Podobné inzeráty
Plemenný žrebec shetland pony
Už máte vybratého ženícha pre svoju pony kobylku? Ak nie, tak náš blondák ním veľmi rad bude v sezóne 2023. Nádherný plemenný žrebec. MC LEOD'S V. GROENENDAAL nar. 01.06.2018/Holandsko / Otec SHAKIRA V. D. BUSKE Matka ANOUK V. GROENENDAAL Farba palomino Výška 90cm v kohútiku. Je chovný a licentovaný pre plemennú knihu shetland typu A. Takže veľká posila do slovenského chovu shetland pony. Kobylka môže byť i bez preukazu o pôvode a potomok bude mať polovičný pôvod. Vyžadujem všetky potrebné vyšetrenia. Rodokmeň pošlem k nahliadnutiu na vyžiadanie. A prikladám aj video 19 ročného tatíka Shakiru
Plemenný Shetland pony žrebec
Už máte vybratého ženícha pre svoju pony kobylku? Ak nie, tak náš blondák ním veľmi rad bude v sezóne 2023. Nádherný plemenný žrebec. MC LEOD'S V. GROENENDAAL nar. 01.06.2018/Holandsko / Otec SHAKIRA V. D. BUSKE Matka ANOUK V. GROENENDAAL Farba palomino Výška 90cm v kohútiku. Je chovný a licentovaný pre plemennú knihu shetland typu A. Takže veľká posila do slovenského chovu shetland pony. Kobylka môže byť i bez preukazu o pôvode a potomok bude mať polovičný pôvod. Vyžadujem všetky potrebné vyšetrenia. Rodokmeň pošlem k nahliadnutiu na vyžiadanie. A prikladám aj video 19 ročného tatíka Shakiru
Športový pony valach 125cm + VIDEO
Predám krásneho mladého valacha po žrebcovi Vardan (welsh pony) s potenciálom do pony športu. Výška 125cm, vek 7rokov. Valach je pošetrený, obsadnutý bol až v 6rokoch. Má čerstvé rtg, s krásnymi výsledkami. Všetky očkovania, odčervenia a anémia sú samozrejmosťou. Má veľký potenciál do drezúr, sám si krásne podsadzuje zadné, aj pri bežnej jazdiarenskej práci. Má obrovskú vznosnú silu, dokáže cválať takmer na mieste, navyše sa s istotou pohybuje na akomkoľvek teréne. Je veľmi vrtký a ohybný. Veľmi pekne reaguje aj na jemné pomôcky oťažou aj holeňmi, je naozaj jemný. Na jazdiarni je príjemne dopredný, vôbec nie je tlačivý. Je pripravený súťažiť aj v parkúre, momentálne naskákaný do 60cm, ale so šikovným jazdcom potenciál aj omnoho vyššie. Nie je vôbec závislý na koňoch. Na vychádzky chodí sám aj s koňmi, je neľakavý, prejde cez všetko, mláky, blato, oračina, les... Momentálne v režime 12/12, ale nemal problém ani s 24/7 box, aj 24/7 výbeh. Poník je veľmi pokojný, zvyknutý na všetku manipuláciu, čistenie, úväz (vydrží dlho stáť pokone priviazaný a nechá sa obskakovať deťmi), sprchovanie, holenie strojčekom, kováč, veterinár... Môžte si ho pozrieť v akcii na Valach chodí na boso, nikdy nemal problém s kopytami. Má ich pevné a zdravé. Celkovo je krásny silný, bez zdravotných problémov. Jediná chybyčka krásy je veľmi mierna forma letnej vyrážky, ale pri používaní repelentu je bez príznakov.
Športový pony valach po Vardan
Predám krásneho mladého valacha po žrebcovi Vardan (welsh pony) s potenciálom do pony športu. Výška 125cm, vek 7rokov. Valach je pošetrený, obsadnutý bol až v 6rokoch. Má čerstvé rtg, s krásnymi výsledkami. Všetky očkovania, odčervenia a anémia sú samozrejmosťou. Má veľký potenciál do drezúr, sám si krásne podsadzuje zadné, aj pri bežnej jazdiarenskej práci. Má obrovskú vznosnú silu, dokáže cválať takmer na mieste, navyše sa s istotou pohybuje na akomkoľvek teréne. Je veľmi vrtký a ohybný. Veľmi pekne reaguje aj na jemné pomôcky oťažou aj holeňmi, je naozaj jemný. Na jazdiarni je príjemne dopredný, vôbec nie je tlačivý. Je pripravený súťažiť aj v parkúre, momentálne naskákaný do 60cm, ale so šikovným jazdcom potenciál aj omnoho vyššie. Nie je vôbec závislý na koňoch. Na vychádzky chodí sám aj s koňmi, je neľakavý, prejde cez všetko, mláky, blato, oračina, les... Momentálne v režime 12/12, ale nemal problém ani s 24/7 box, aj 24/7 výbeh. Poník je veľmi pokojný, zvyknutý na všetku manipuláciu, čistenie, úväz (vydrží dlho stáť pokone priviazaný a nechá sa obskakovať deťmi), sprchovanie, holenie strojčekom, kováč, veterinár... Valach chodí na boso, nikdy nemal problém s kopytami. Má ich pevné a zdravé. Celkovo je krásny silný, bez zdravotných problémov. Jediná chybyčka krásy je veľmi mierna forma letnej vyrážky, ale pri používaní repelentu je bez príznakov.
Drezurní pony učitel - spolehlivý, zkušený, sport i hobby
Po zrušené rezervaci prodáváme našeho spolehlivého, zkušeného poníka - valach, 142cm, nar. 2007. Velmi líbivý drezurní pony s velmi dobrým charakterem, ideální zkušený učitel. Pro děti i ženu do cca 170 cm vzrůstu. Ve sportu vhodný do všech věkových kategorií a úrovní, od základní až po Master pony - FEI pony. Má výkonnost drezura L, FEI DD, DJ, PD, PJ a bohaté závodní zkušenosti v ČR a v zahraničí. V 2022 obsadil 3. místo ve Finále Českého drezurního poháru pony v kategorii Master (FEI úlohy pony). Pravidelný účastník MČR, 2021 - 3. místo. 2020 vítěz žebříčku ČJF kategorie 11 - 13 let. Umí cviky úrovně S. Výborně cestuje a adaptuje se. Skokové předpoklady a předešlé zkušenosti do 90cm. Zdravotně bez potíží, v dobré fyzické kondici, RTG v pořádku. Kromě práce na jízdárně, se bez problémů pohybuje v terénu. Může být luxusní hobby koník. Zvyklý na boxové ustájení s možností výběhu/paddocku a pastvy. Prodej možný pouze do výborných podmínek. Prodej z důvodu již příliš vysokého vzrůstu jezdkyně (175cm)
Všestranný pony valach pre deti
Ponúkam k predaju 5 ročného pony valacha, s výškou v kohútiku cca 115 cm., peknej mohutnej stavby tela, má pas aj čip – očkovaný, odčervený, pravidelné korektúry. Valach je zdravý, v dobrej kondícii, u nás nemal žiadne zranenie ani zdravotný problém. Kováč, veterinár mu nerobí problém. Pri ošetrovaní, čistení a bežnej manipulácií je kľudný zvládajú ho úplní začiatočníci, bežne sa okolo neho motajú malé deti. Archie je pokojnej, vyrovnanej povahy s chuťou učiť sa nové veci. Pravidelne jazdený na jazdiarni, kde ho zvládajú aj deti pod vedením trénera. Na vychádzkach príjemne dopredný, avšak šikovné dieťa si s ním ľahko poradí. Nerobí mu problém chodiť samému na vychádzky, s koňmi chodí pekne prvý aj posledný. Vhodný ako luxusný hobby pony, parťák na potulky prírodou alebo do športu (parkúr, western) pre ambiciózne dieťa – baví ho skákať či už na jazdiarni alebo na vychádzkach prírodné skoky, avšak jeho rýchlosť a obratnosť ho predurčujú aj na western. U nás jazdený anglickým štýlom, ale s westernom určite nebude mať problém. V stáde nekonflitkný, v režime 12/12. Hľadám mu milujúci domov, kde bude robiť radosť či už ako športový alebo hobby parťak pre detičky. Návštevy sú vítané, poník je ustajnený v jazdeckom areáli Tartaros v Pečeňanoch (cca 7 km od Bánoviec nad Bebravou). Pri vážnom zaujme a serióznom jednaní dohoda o cene možná. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky – ak nezdvíham, zanechajte prosím SMS ja sa ozvem.