inzercia, predaj, predám, bazár

Sklad l Ranná zmena od 6:00 - 10:00

Kategória: Brigády

Všeobecné informácie
Hľadáme zdatných brigádnikov, ktorí nám pomôžu rozvážať a dokladať tovar na ranných zmenách.

Pracovné zmeny:

Pracuje sa od pondelka do piatku, v pracovnom čase od 6:00 - 10:00 hod. Víkendy sú voĺné.

Pracuje sa od 1.12. - 22.12.2022

Aká je pracovná náplň?
Pracovnou náplňou sú rôzne manipulačné práce s tovarom. Predchádzajúce pracovné skúsenosti nie sú podmienkou. Náš tím líder Vás rád v deň Vášho nástupu zaškolí.

Odmena a výhody
Odmena je vo výške 5,00 € za hodinu v hrubom vyjadrení počas pracovného týždňa a počas víkendu príplatky za víkend a nočnú prácu.

Týždenné zálohy
Okamžitá možnosť nástupu
Priateľský pracovný kolektív
Profesionálny prístup
Agentúrny koordinátor
Zabezpečený pitný režim
Naše požiadavky
Fyzická zdatnosť
Manuálna zručnosť
Zodpovedný prístup
Pracovitosť
Spoľahlivosť
Pre koho je brigáda vhodná
Brigáda je vhodná najmä pre mužov ide o fyzicky náročnejšiu prácu. Brigáda je vhodná aj pre študentov vysokých škôl a absolventov.

Máte záujem?
Výborne! Vyplňte a odošlite elektronický formulár, ktorý je súčasťou tejto pracovnej ponuky alebo nám napíšte prostredníctvom e-mailu na Ďakujeme.
Sklad l Ranná zmena od 6:00 - 10:00
Podobné inzeráty
Pracovník pri nakladaní a vykladaní balíkov
Náplň práce: - prekládka a výkladka balíkov, triedenie a skenovanie, - ranná zmena (6:00-10:00), - poobedná zmena (14:00- 21:00), - nočná zmena (21:00-05:00) Pracuje sa len cez pracovné dni. Mzda od 5,0€ do 7,0€/hodina. Práca vhodnejšia pre mužov, vhodná pre študentov nad 18 rokov, pracujúcich aj nezamestnaných. Miesto výkonu práce je Dolný Hričov. Doprava zo a do Žiliny zabezpečená a bezplatná. Zamestnanecké výhody, benefity: - môžete si vytvoriť vlastný harmonogram zmien (výber dní), - zabezpečená doprava zo aj do Žiliny - získaš stabilnú a pravidelnú brigádu - môžeš brigádovať spoločne s rodinnými príslušníkmi, kamarátmi a známymi Možnosť týždenných záloh. KONTAKT
PONUKA DENNEJ BRIGÁDY  PRE ŠIKOVNÉ ŽIENKY na MD, ID, SD
ZDRAVÍME VŠETKY DÁMY! HĽADÁME BRIGÁDNIČKY Z PB A OKOLIA!! Výkon práce - Považšké Podhradie Zmennosť 2 zmeny - ranná ( 6:00 – 14:00 ) a poobedná ( 14:00 – 22:00 ) 3 zmeny - ranná ( 6:00 - 14::00) - poobedná (14:00 -22:00) nočná (22:00-6:00) Pracovný čas NIE JE možné upraviť alebo prispôsobiť. Mzda: 5€ brutto/hodina (mzda sa skladá z fixnej a variabilnej - vždy priznanej zložky: 4.10€/h + 0.90€/h Pracovná náplň: Vizuálna kontrola a balenie dielov (odliatky hliník,zinok) podľa dokumentácie (každé pracovisko je vybavené potrebnými predpismi , postupmi) Jednoduchá práca s PC (prihlasovanie sa na pracovisko, odhlasovanie práce) Zaškolenie samozrejmosťou Ide o jednoduchú prácu v sede bez dvíhania bremien Následne šikovné žienky môžu dostať prácu aj na HPP. Prosíme, aby uchádzačky zaslali stručné životopisy na nabor@ Odpovedáme iba na e-maily. Všetky informácie sú uvedené v inzeráte!
PONUKA BRIGÁDY NA DECEMBER PRE ŠIKOVNÉ ŽIENKY na MD, ID, SD
ZDRAVÍME VŠETKY DÁMY! HĽADÁME BRIGÁDNIČKY Z PB A OKOLIA!! Výkon práce - Považšké Podhradie Termín - od 1.12.2022 do 30.12.2022 – pričom 23.12. až 27.12.2022 sa nepracuje. Zmennosť – 2 zmeny - ranná ( 6:00 – 14:00 ) a poobedná ( 14:00 – 22:00 ) Mzda: 4,50€ brutto/hodina Pracovná náplň: Vizuálna kontrola a balenie dielov (odliatky hliník,zinok) podľa dokumentácie (každé pracovisko je vybavené potrebnými predpismi , postupmi) Jednoduchá práca s PC (prihlasovanie sa na pracovisko, odhlasovanie práce) Zaškolenie samozrejmosťou Ide o jednoduchú prácu v sede bez dvíhania bremien Prosíme, aby uchádzačky zaslali stručné životopisy na nabor@ Odpovedáme iba na e-maily. Všetky informácie sú uvedené v inzeráte!
Brigáda v sklade
Prijmeme brigádnikov(mužov aj ženy) do skladu kurierskej spoločnosti,v Košiciach,na Priemyselnej ulici. Brigáda je vhodná aj pre študentov,ženy na MD,alebo popri praci. Náplň práce: -triedenie zásielok -skenovanie -pomocné práce v sklade Pracuje sa na zmeny:ranná(6:00-11:00) a poobedná(14:00-18:00). Zmeny sa dohodujú týždeň dopredu,víkendy sa nepracujú. Podmienky: -manuálna zručnosť -spoľahlivosť -slušné vystupovanie Mzda:4,5 EUR/h netto Mzda je vyplácaná mesačne v hotovosti. V prípade záujmu,nám zašlite Váš životopis,na e-mail vojakovic@ Vybraných uchadzačov budeme kontaktovať telefoncky.
Dispečer donáškovej služby alkoholu
Donášková služba alkoholu v Bratislave hľadá do svojho tímu nového kolegu/ kolegyňu. Práca je na tri smeny (ranná, obedná a nočná) po 8hod. Znalosti : práca s PC ntutná, základy excelu výhoda avšak nie podmienka, znalosť ulíc v Bratislave výhoda avšak nie podmienka. Náplň práce: prijímanie objednávok od zákazníkov a aplikácií( wolt, bolt a foodpanda), zadelovanie vodičom objednávky a plus fakturácia. Plat je za 8h sluzbu 50e. v prípade záujmu prosím kontaktovať najlepšie emailom alebo telefonicky prostredníctvom SMS, ďakujem
Rada pomôžem vo Vašom podniku, obchode alebo v kancelárii
Želám Vám krásny deň, hľadám si brigádu na pár hodín týždenne. V hlavnej práci pracujem na dvanástky- ranná, nočná so striedaním dva dni (R,R,N,N,V,V) a počas voľna rada niekde vypomôžem. Pracujem ako skladník, vodič NZV. Prax mám v oblasti výroby, logistiky a gastronómie. Nie je mi cudzia ani práca v obchode, so zákazníkmi či s PC. Môžem pomôcť dohnať resty v obchode, ale aj na eshope. Zvládnem zaobstarať korešpondenciu v kancelárii, alebo zaskočiť za pokladňou. Som ten typ človeka čo vie z každého rožku trošku a rada sa nechám naučiť ďalšie nové veci. Vlastním preukaz na VZV a potravinársky preukaz. Vodičské oprávnenie bohužiaľ nemám. Ideálne by pre mňa bolo pracovať v Seredi, keďže by som mohla pracovať dlhšie, keby som nemusela cestovať, ale rada si vypočujem ponuky aj z Trnavy, Galanty, Nitry či Bratislavy. Za každú ponuku budem vďačná. Ak ma nezastihnete telefonicky, môžete zaslať sms alebo email. Kompletné CV môžem zaslať na e-mail.