inzercia, predaj, predám, bazár

Školiteľka anglického jazyka

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Spoločnosť EnglishbyEnglish hľadá do svojho tímu školiteľku / brigádničku / študentku pre výučbu anglického jazyka vo firme v BA a aj pre výuku online lekcií jednotlivcov. Odmena závisí od množstva odučených lekcií.
Školiteľka anglického jazyka
Podobné inzeráty
Doučovanie anglického jazyka
Doučovanie anglického jazyka Dobrý deň, ponukám doučovanie anglického jazyka ZŠ. Som študentkou anglického bilingválneho gymnázia a rada by som svoje znalosti angličtiny zdieľala so žiakmi, ktorí sa chcú zlepšiť v rozprávaní, rozšíriť si slovnú zásobu alebo im robia problémy určité cvičenia a potrebujú s nimi pomôcť. Doučujem prednostne len cez Skype, Zoom. Časovo môžem vo večerných hodinách pondelok a piatok, sobota a nedeľa ráno. Samozrejme, vieme sa bezproblémovo dohodnúť:) V prípade záujmu sa ozvite na mail alebo telefónne číslo
Kurzy anglického, nemeckého a španielského jazyka
Ponúkame doučovanie anglického, nemeckého, španielského jazyka. Študovala som prekladateľstvo, tlmočníctvo oboch jazykov a z oboch mám úroveň C1. Španielsky jazyk vyučuje lektorka so štátnicou zo španielskeho jazyka, taktiež na úrovni C1. Hodiny sú prispôsobené potrebám študentov: doučovanie pre žiakov, príprava na pohovor, príprava na maturity, business kurzy, konverzačné hodiny. Výučba môže byť aj v online forme, alebo v KE či SN (ANJ, NJ). Nemecky jazyk aj s možnosťou osobných stretnutí v Nitre. Cena je 15e/hod s možnosťou dohody ak ide o intenzívnejšie kurzy (viac ako 1x týždenne) Kontaktujte ma prosím na telefonnom čísle .
Výučba anglického a nemeckého jazyka
Ponúkam doučovanie anglického a nemeckého jazyka. Študovala som prekladateľstvo, tlmočníctvo oboch týchto jazykov a z oboch mám úroveň C1. Hodiny sú prispôsobené potrebám študentov: doučovanie pre žiakov, príprava na pohovor, príprava na maturity, business kurzy, konverzačné hodiny. Výučba môže byť aj v online forme, alebo v KE či SN. Cena je 15e/hod. Kontaktujte ma prosím na telefonnom čísle .
Doučovanie anglického jazyka - business a právo
Ponúkam doučovanie anglického jazyka. Študovala som prekladateľstvo, tlmočníctvo - úroveň C1. Som úradná prekladateľka a vyučujem hlavne právnu a business angličtinu. Možnosť výuky buď osobne alebo on-line cez Skype. Cena za 45 min - 16 EUR. Neváhajte ma kontaktovať, doučím aj na maturitu
Doucim anglicky jazyk 1.stupen, deti aj dospelych.
Doucim anglicky jazyk deti 1.stupen, a tiez dospelych, ktory chodia na kurz anglickeho jazyka, ako zaciatocnici,a nestaci im uroven vyucby na skupinovych kurzoch. Moznost doucovania cez videokonferenciu /ZOOM / v Bankvciach nad Bebravou a okoli. Mam absolvovany 3 rocny kurz anglictiny a 1 rocne sukromne hodiny anglickeho jazyka s vysokoskolskou profesorkou anglictiny. Mam 4 rocnu prax v doucovani deti 1. stupen.
Výučba anglického jazyka
Dobrý deň prajem. Som Mgr. Matúš Žoldák, učiteľ anj. Ponúkam výučbu anglického jazyka, online formou alebo aj v rámci Banskej Bystrice je možné osobne. Cena je 10 eur na hodinu, momentálne je možné dohodnúť vyučovanie kedykoľvek v týždni od 9.00 do 18.00. Píšte mi na mail: matus.zoldak@ Volajte na tel. číslo: Teším sa na spoluprácu.