inzercia, predaj, predám, bazár

Srarostlivosť o deti

Kategória: Stráženie detí

Starostlivo a s láskou sa postarám o Vaše dieťatko u Vás doma príp. u nás v rodinnom dome.Všetko podĺa Vašich potrieb a požiadaviek.
Srarostlivosť o deti
Podobné inzeráty
Opatrím deti
S láskou a s veľkou zodpovednosťou opatrím váš poklad - dcérku či synčeka vo veku od pol roka vyššie - až do školského veku. Som absolventka opatrovateľského kurzu BM WORK AGENCY 2012. Odchovala som dve deti- 22r dcéra a 23r syn, ktoré moju starostlivosť už veľmi nepotrebujú, teraz máme 2,5r vnučku. Bývame v rodinnom dome vo Sverepci, izbičku s kopcom hračiek a postieľkami máme nachystanú pre nové detičky aj pre celodennú starostlivosť... Veľká záhrada, hojdačky, trampolína, bazén, kopec hračiek... Mám veľmi rada deti každého veku a podľa ich reakcií, majú radi aj oni mňa... Maximálny počet opatrovaných detí : 3 Vek opatrovaných detí: 0,5-6 r Miesto opatrovania : u nás doma Požadovaná odmena : 2,50-3,00€ / hod. podľa dohody Popri opatrovaní poskytnem nasledovné služby: príprava jedla podávanie jedla ukladanie detí na spánok prechádzky a pobyt na detskom ihrisku poskytnutie prvej pomoci bežné práce spojené s opatrovaním, obliekanie, prebaľovanie.. Viem poskytnúť starostlivosť pri: astme, potravinových alergiách,cukrovke, pri častých detských ochoreniach, detskej hyperaktivite Moje zručnosti: hra na hudobnom nástroji výtvarné umenie šport a trénovanie kreativita a hravosť v prístupe k deťom Meno: Tatiana Belanská Telefón: Lokalita: Považská Bystrica Cena: V texte
Stráženie detí
Dobrý deň. Veľmi rada Vám pomôžem s opatrovanim vašich detí.S radosťou a trpezlivosťou sa budem venovať aj detičkám, ktoré sa v dnešnej dobe nazývajú "Iné" zdravotné znevýhodnené ( ADHD, autizmus..) Prax a znalosti z práce a zo života.Detom sa venujem od roku 2009.Som mama 2 detí a prax mám v jasle MŠ CDaR a súkromné opatrovanie detí. Bližšie informácie po telefóne.
Adaptácia pred nástupom do škôlky, NMnV
Máte doma budúceho škôlkara a radi by ste ho na nástup do kolektívu pripravili príjemnou cestou? Som profesionálna opatrovateľka detí a v NMnV realizujem denný, zvyčajne 4hod program pre deti. Vhodné najmä pre deti od 2rokov do 3rokov. Dieťatko si zvyká na kolektív a trpezlivo ho pripravím na pobyt v škôlke. Trvanie mesiac alebo dlhšie(podla dohody). V príjemnom prostredí materského centra. V skupine max 4 deti. Tiez možnosť krátkodobého stráženia v poobednych hodinách, ak si potrebujete niečo vybaviť(1hod-7eur) Podrobnejšie info mailom alebo Mob : (počas prac.týždňa volajte prosím medzi 17-19h)
Ponúkam stráženie detí
Dobrý deň, už roky sa venujem opatrovaniu detičiek, od bábätiek aj po staršie deti. Hľadám si rodinku, ktorá by potrebovala pravidielné stráženie jedného alebo aj viacerých detí. Väčšinou opatrujem u Vás doma no samozrejme, dá sa dohodnúť. Všetky bližšie informácie Vám napíšem do správy pripadne poviem telefonicky. Prosím písať SMS alebo volať po 16tej. Cena za hodinu je 5€, v prípade stráženia viacerých deti cena dohodou.
Stráženie/ opatrovanie detí
Dobrý deň, volám sa Chiara a som študentkou na pedagogickej fakulte s odborom predškolská a elementárna pedagogika. Deťom sa velmi rada venujem a mám k ním vytvorený velmi pozitívny vzťah. Od mala (od 15stich) som pomáhala so strážením detí známym mojich rodičov, neskôr som pomáhala sestre so strážením bábätka už od jeho narodenia a rada by som pomohla aj Vám. Detičky viem aj nakŕmiť, prebaliť, prezliecť, uspať so staršími deťmi sa rada poučím a pomôžem s domácimi úlohami a so všetkým, čo bude treba. Opatrovanie deti je môj sen od mala, pomôžem Vám najlepšie ako budem vedieť. Na cene sa s Vami rada dohodnem.
Opatrovanie deti aj seniorov
Dobrý deň,opatrím vašich blízkych deti aj seniorov počas vašej neprítomnosti 24/7 .Mám 8 ročné skúsenosti s opatrovanim deti, i s postihnutým dieťaťom .Kurz mám.Žilina,Bytča a okolie.Od 5€/hodina.