inzercia, predaj, predám, bazár

Stavba drevodomov za 50%

Kategória: Stavebníctvo

Hladam firmu/partiu ktora ma zauci pri stavbe drevodomov.
Kedze nemam skusenosti som ochotny robit za polovicny plat.
Mam zaujem sa to naucit a pracovat v tomto odvetvi.

Skúsenosti: zatepľovanie,sadrokartóny,hrubé stavby,ploty,obklady a dlažby. Rekonštrukcie. WPC TERASY, drevené terasy, prístrešky zásteny. Odvetrane fasády. Čítanie vykresov,zručný, zodpovedny, vedenie ľudí....

NJ aktívne, AJ pasivne.
Neponukajte mi prácu v zahranici na živnosť (nemám ju).
Uprednostňujem prácu na faktúru.
VP-B, VZV W2, vlastne auto aj naradie.
Stavba drevodomov za 50%
Podobné inzeráty
Stavba drevodomov za 50%
Hladam firmu/partiu ktora ma zauci pri stavbe drevodomov. Kedze nemam skusenosti som ochotny robit za polovicny plat. Mam zaujem sa to naucit a pracovat v tomto odvetvi. Skúsenosti: zatepľovanie,sadrokartóny,hrubé stavby,ploty,obklady a dlažby. Rekonštrukcie. WPC TERASY, drevené terasy, prístrešky zásteny. Odvetrane fasády. Čítanie vykresov,zručný, zodpovedny, vedenie ľudí.... NJ aktívne, AJ pasivne. Neponukajte mi prácu v zahranici na živnosť (nemám ju). Uprednostňujem prácu na faktúru. VP-B , vlastne auto sj naradie.
Stavba drevodomov za 50%
Hladam firmu/partiu ktora ma zauci pri stavbe drevodomov. Kedze nemam skusenosti som ochotny robit za polovicny plat. Mam zaujem sa to naucit a pracovat v tomto odvetvi. Skúsenosti: zatepľovanie,sadrokartóny,hrubé stavby,ploty,obklady a dlažby. Rekonštrukcie. WPC TERASY, drevené terasy, prístrešky zásteny. Odvetrane fasády. Čítanie vykresov,zručný, zodpovedny, vedenie ľudí.... NJ aktívne, AJ pasivne. Neponukajte mi prácu v zahranici na živnosť (nemám ju). Uprednostňujem prácu na faktúru. VP-B , vlastne auto aj naradie.
Výstavba drevodomov - vedúci partie
Hľadáme vedúceho partie. Jedná sa o riadenie prác pri príprave konštrukcie v dielni a na stavbe. Skúsenosti s výstavbou drevodomov vítané. Plat dohodou. Kontakt:
Práca v Nemecku
Zdravím vás potrebujem 2 ľudí z nemčinou a hlavne formulár a1 na prácu do firmy na výrobu drevodomov.praca iba v dielni žiadna stavba pracuje sa v okolí stuttgartu
ŠALOVAČI, TESÁRI, MONTÉRI VENTILÁCIE a KAMENÁR do Nórska
Pre našich nórskych partnerov hľadáme záujemcov o prácu: ŠALOVAČI do Alesund, Trondheim, celé Nórsko: 4.600 €; ubytovanie: od 350 €/mes./samostatnú izbu; príspevok na cestu do Nórska; nástup: čo najskôr; TESÁRI do Tromso, Forde, celého Nórska: 4.300 - 4.600 €; ubytovanie: cca od 350€/mes./samostatnú izbu; nástup: čo najskôr; rôzne projekty: drevené fasády (aj partia 2-4 ľudí), stavba drevodomov a i.; SADROKARTONISTI / TESÁRI do Tromso: 4.200 €; ubytovanie: 420€/mes./samostatnú izbu; nástup: koniec mája; partia 5 ľudí; projekt do októbra až novembra; MONTÉRI VENTILÁCIE - rôzne regióny Nórska: 4.350 - 4.700 € (podľa skúseností); ubytovanie: 350 -430 €/mes.; počet voľných miest: 5; DLAŽDIČ / KAMENÁR (s angličtinou) do Narvik: 4.500 €; projekt: dláždenie chodníkov a plôch v parku; ubytovoanie: 170 €/mes.; úhrada polovice ceny letenky; Mzda je uvedená v hrubom na mesiac. Požiadavky: * skúsenosti v odbore min. 4 - 5 rokov; * anglický alebo niektorý škandinávsky jazyk na komunikatívnej úrovni u aspoň jedného z dvojice; * nástup: čo najskôr; Ponúkame: * práca na nórsku zmluvu - zamestnanecké výhody (zdravotné, nemocenské, sociálne a dôchodkové poistenie); * dovolenkovné 12% z hrubého platu; kilometrovné príplatky na cestovné do práce; * pracovné oblečenie, obuv a nástroje; * prac. čas: cca 48 hod. / týždenne; * výplata 2 krát do mesiaca; * ubytovanie: samostatná izba vo firemných domoch/bytoch; * možné turnusy: 6 + 2 týždne; V prípade záujmu je NEVYHNUTNÉ zaslať nám svoje CV - štruktúrovaný životopis (stačí v slovenskom/českom jazyku) na mailovú adresu: info@ Vyhovujúcich uchádzačov budeme kontaktovať. Na uvedenom telefónnom čísle sme k dispozícii v pracovné dni v čase: 08,30 - 17,30 hod.
Tesarske prace
Robim tesarske prace,strecharske prace montaz drevodomov. Hladam pracu alebo spolupracu