inzercia, predaj, predám, bazár

Stolička Gibraltar 9608E

Kategória: Bicie nástroje

Ponúkam na predaj veľmi kvalitnú stoličku Gibraltar 9608E.

Stav: ako nová. málo používaná, prídi vyskúšať.


"Bubenícka stolička – okrúhla, vyrobená z prvotriednej peny pre zabezpečenie maximálneho komfortu pri hraní, možnosť nastavenie výšky od 20“ do 28“, masívna trojnohá podstava s dvojitým vystužením, Super-lock systém upevňovania sedáku, špeciálne protišmykové gumy na konci nôh, výškový Memory Lock, prevedenie Black."

Osobný odber Poprad alebo Trenčín.
Dobierka asi nie, možno po dohode.

Pozri aj iné inzeráty.
Stolička Gibraltar 9608E
Podobné inzeráty
Tama Silverstar Red Burst Set
Na predaj ponúkam bicie značky TAMA z brezového dreva. Bicie sú presne z cenovej a kvalitatívnej kategórie ako Tama SuperStar. Samotný Shellpack stál 1100€ bez stojanov, bez čínelov, bez šľapky. Predám aj ako Shell pack, samostatne, alebo komplet s hardwareom a činelmi. Veľkosti 10,12,14,14(snare), 16,22 Rytmičák Pearl Piccolo 14". Stav: veľmi dobrý, nikdy na pódiu, blany sú pomerne nové cca rok - Evans (tuším G2). Na kopáku nová blana Evans EMAD 2 CLEAR 22. Dvojšlapka NOVÁ Tama SpeedCobra HP310. Kvalitný Yamaha hardware. Jeden stojan je nový Pearl s faktúrou. Kvalitná stolička Gibraltar 9608E so zárukou, faktúrou. Čínely: Zildjian Avedis 20" Ride zo skorých 60-tych rokov, žiadny keyhole, stav skvelý. Tento čínel je rarita, vysoká zberateľská hodnota. Crash: Meinl Dark Classics 19" ako nový Crash 2: Masterwork Troy 16" ručne tepaný. Hi-hat: Sabian AAX Stage Hats 14. Všetky čínely aj hardware sú v bezchybnom stave. Na cene sa vieme dohodnúť, predám osobitne alebo aj ako set. Pôvodná cena za všetko je spolu cca 3300€. Odvoz viem možno zabezpečiť po dohode. bubny drumkit drums bicie bicia sada
Tama Silverstar Red Burst Set
Na predaj ponúkam bicie značky TAMA z brezového dreva. Bicie sú presne z cenovej a kvalitatívnej kategórie ako Tama SuperStar. Samotný Shellpack stál 1100€ bez stojanov, bez čínelov, bez šľapky. Predám aj ako Shell pack, samostatne, alebo komplet s hardwareom a činelmi. Veľkosti 10,12,14,16,22 Stav: veľmi dobrý, nikdy na pódiu, blany sú pomerne nové cca rok - Evans (tuším G2). Na kopáku nová blana Evans EMAD 2 CLEAR 22. Kvalitný Yamaha hardware. Jeden stojan je nový Pearl s faktúrou. Kvalitná stolička Gibraltar 9608E so zárukou, faktúrou. Čínely: Zildjian Avedis 20" Ride zo skorých 60-tych rokov, žiadny keyhole, stav skvelý. Tento čínel je rarita, vysoká zberateľská hodnota. Crash: Meinl Dark Classics 19" ako nový Crash 2: Masterwork Troy 16" ručne tepaný. Hi-hat: Sabian AAX Stage Hats 14. Všetky čínely aj hardware sú v bezchybnom stave. Na cene sa vieme dohodnúť, predám osobitne alebo aj ako set. Pôvodná cena za všetko je spolu cca 3300€. Odvoz viem možno zabezpečiť po dohode. bubny drumkit drums bicie bicia sada
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena 170 € (dvojšlapka) + 20 € (taška) = 190 €.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena: 185 €.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena: 189 €.
Stolička Gibraltar 9608 M
Predám stoličku Gibraltar 9608 M Používaná asi 8 rokov Je to nezmar Cena: 100 EUR