inzercia, predaj, predám, bazár

Strechári - na zmluvu strechár tesár 8.5 možný nástup

Kategória: Remeselné práce

Ponuka práce - strechár na pracovnú zmluvu - Francúzsko strechy

Nástup možný ihneď 8.5

Pracovná zmluva, riadne platené odvody

Pracuje sa na pracovnú zmluvu
Práca na celý rok
Mzda 12-17€ podľa skúsenosti / praxe
Prax nieje potrebná ale je výhodou
Platené odvody vo výške 1200€

Pracuje sa 10 hodín denne
Ubytovanie a cesta hradená ( chodí sa našimi autami )
Turnusy sú 4-5 týždňové
Možnosť záloh
Jazyk nieje potrebný ale je výhodou

Pre bližšie info

tesár strechár klampiar
Strechári - na zmluvu strechár tesár 8.5 možný nástup
Podobné inzeráty
STRECHÁR FRANCUZSKO -3200 zmluva
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE PRACOVNÚ ZMLUVU STRECHÁR / TESÁR Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto HĽADÁME pracovníkov na pozície : STRECHÁR Potrebná prax min 1.5 roky. TURNUSY sú 5 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACA JE HODNOTENÁ : NA PRACOVNÚ ZMLUVU OD 14 EUR / hodinu v ČISTOM!! Práca je vykonávaná cca 10 hod/denne, 6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
IZOLATER - STRECHÁR ROVNÝCH STRIECH
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE PRACOVNÚ ZMLUVU Strechári - izolateri Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto HĽADÁME pracovníkov na pozície : STRECHÁR - IZOLATÉR HĽDÁME AJ ĽUDI S NIŽOU PRAXOU Potrebná prax min 1 rok. Izolovanie striech s ipou, zváraním atd TURNUSY sú 5 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACA JE HODNOTENÁ : NA PRACOVNÚ ZMLUVU OD 13 EUR / hodinu v ČISTOM!! Práca je vykonávaná cca 10 hod/denne, 6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
TESÁR / STRECHÁR / MONTÉR ODVETRANÝCH FASÁD
Hľadáme partie alebo jednotlivcov v profesiách TESÁR,STRECHÁR do zahraničia. Realizujú sa krovy, strechy, odvetrané fasády, inštalácie dverí, záložiek, drevených okien, drevených konštrukcií. pokládka podlahy a ďaľšie. Pracuje sa na pracovnú zmluvu formou 6 - týždňových turnusov a následne sú zamestnanci 2 týždne doma. Mzda od 2500€. VÝHODY : • zabezpečené aj hradené cestovné náklady • hradené a zabezpečené ubytovanie • zabezpečené pracovné oblečenie a obuv • disponujeme firemnými autami, ktorými sa naši zamestnanci dopravujú na miesto práce (dielňa, stavba). V prípade záujmu píšte na email : bkmgrouptw@, alebo volajte na číslo .
STRECHARY NEMECKO - FRANCUZSKO
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : NEMECKO , FRANCUZSKO STRECHÁR - šikmé strechy 80% - škridla / blacha Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : STRECHÁR, TESÁR Potrebná prax min 2 roky. TURNUSY sú 5 týždnové a 1-2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. ****** NEMECKO ****** : Práca sa vykonáva na živnosť. Práca je hodnotená : 18 eur(nastupný) bez znalosti jazyka 20 eur(nastupný) nemecky hovoriaci ****** FRANCUZSKO ****** : Práca je vykonávaná na slovenskú pracovnú zmluvu : Bez znalosti jazyka 13 eur hod So znalosťou jazyka 14 eur hod Práca je vykonávaná cca 10 hod/denne, 5-6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Tesár / Strechár - Nemecko
Spoločnosť PMT BAU s.r.o. ponúka pracovnú pozíciu Tesár/strechár pre 4 ľudí do Nemecka na apríl/2023 Jedná sa o prácu: rekonštrukcia podkrovia domu Práca minimálne na 5 týždňov pokiaľ bude všetko v poriadku, garantujeme dlhodobú spoluprácu. Podmienky: -aktívna živnosť a prax v obore minimálne 2 roky -1 osoba so znalosťou Nemeckého jazyka -auto v partii Ponúkame: -príspevok na cestu -21€/h -zabezpečené a hradené ubytovanie -fakturácia 7/14 - 50-60h/týždeň + soboty
STRECHARY NEMECKO
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : NEMECKO STRECHÁR - šikmé strechy 80% - škridla / blacha Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : STRECHÁR, TESÁR Potrebná prax min 2 roky. TURNUSY sú 5 týždnové a 1-2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. Práca sa vykonáva na slovenskú živnosť. Práca je hodnotená : 18 eur(nastupný) bez znalosti jazyka 20 eur(nastupný) nemecky hovoriaci Práca je vykonávaná cca 9 hod/denne, 6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle: