inzercia, predaj, predám, bazár

Súrne HĽADÁM prácu počas materskej dovolenky

Kategória: Práca v domácnosti

Hľadám prácu, ktorú zvládnem vykonávať z domu.Mohlo by ísť o administratívne práce, správu eshopu, vedenie jednoduchého účtovníctva, balenie tovaru pripadne nejaké kreatívne práce.

Nemám záujem o katalógový predaj, ani ponuky čo sa nedajú vysvetliť a je nutné osobne stretnutie.

Som z Prešova.
V pripade vašej ponuky ma prosím kontaktujte vyhradne emailom.

Budem vďačná za každú solídnu pracovnú ponuku.
Súrne HĽADÁM prácu počas materskej dovolenky
Podobné inzeráty
Hľadám prácu z domu
Dobrý deň, Som mladá ambiciózna precízna na prácu mamička na materskej a hľadám si prácu ktorá sa môže vykonávať z domu Za všetky ponuky vopred dakujem
Hľadám prácu
Dobrí deň hľadám si prácu ako sicka mám vlastní stroj aj overlok momentálne som na materskej dovolenke kontakt meilom
Práca na doma TPP- štvrtinový úväzok- ručné práce/balenie
Ponúkam školenie a následne prácu na doma na štvrtinový úväzok na trvalý pracovný pomer. Jedna sa o ručne práce ako maľovanie, vyšívanie a balenie. Plat 175 eur v hrubom, v čistom 150 eur. Prácu vykonávate doma, nezáleží na tom v ktorej časti Slovenska bývate. Prácu viete vykonať za zhruba 2 hodiny za týždeň ak ste šikovný. Podmienky ktoré musite spĺňať: !!!!!!!!!!!!!!!! -musíte mať vek do 54 rokov. -musite byt nezamestnaný, ani nemôžete vykonávať brigádu alebo prácu na dohodu. -nesmiete mať s.r.o. alebo SZČO -najvyššie vzdelanie: stredne odborné -musíte byť NEZAEVIDOVANÝ na úrade práce ako uchádzač o zamestnanie alebo vyradený z evidencie -nesmiete poberať invalidný dôchodok ani opatrovateľský príspevok. -nesmiete poberať dodávku v hmotnej núdzi ani vykonávať aktivačné práce. -nesmiete byt na materskej dovolenke. Ak máte záujem píšte na email: pracakurzy@ Píšte len keď naozaj spĺňate podmienky!!!!! Ináč neodpovedám!
Dobry den SURNE HLADAM POMOC
ry den touto cestou si surne hladam opatrovatela najlpesie dochodcu z okolia a Banovce nad Bebravou podrobne informacie ohladom platu vas poprosim ma kontaktovat alebo len prezvonit ja Vam spatne zavolam moje telefonne cislo Dob
Autor odborných textov
Autor odborných textov – ideálne pre čerstvých absolventov a - 11.6. - 12:20 Miesto práce: práce z domu Termín nástupu: ihneď Druh pracovného pomeru: brigáda, práca na plný úväzok Hľadáme do nášho tímu mladých ľudí, ktorí sú odborníkmi v rôznych oboroch (predovšetkým humanitné a ekonomické) na vypracovávanie podkladov pre rôzne typy prác. V prípade, ak spĺňate nižšie uvedené požiadavky, radi Vás privítame v našom tíme. Náplň práce: - príprava prevažne textových podkladov podľa zadania Výhody: - určujete si pracovný čas - vyberáte si tému zákazky - je na Vás, koľko zákaziek chcete vypracovať - spoločnosť je už desiaty rok na trhu - nadštandardné finančné ohodnotenie. (5-8 EUR/hodina) - pracujete z domu - dlhodobá spolupráca Naše požiadavky: 1. vynikajúca orientácia v konkrétnom odbore 2. profesionálny prístup 3. 100 % dodržiavanie termínov 4. zodpovednosť 5. spoľahlivosť 6. ukončený minimálne 1. stupeň vysokoškolského vzdelania 7. prístup k odbornej literatúre Práca je ideálna pre čerstvých absolventov alebo mamičky na materskej, ktorí si chcú privyrobiť či už popri zamestnaní, na materskej dovolenke, cez prázdniny alebo aj ako hlavná zárobková činnosť. Ak tieto predpoklady spĺňate a zaujala Vás naša ponuka, neváhajte nám zaslať Vaše CV na Zákazník je pre nás na prvom mieste, preto kvalita autorov je nami dôkladne kontrolovaná.
Hľadám prácu Opatrovanie pomoc v domácnosti
Dobrý deň mám 25 rokov a hľadám prácu na turnusy bud ako opatrovateľka alebo na prácu v domácnosti mám skúsenosti s opatrovaním 8 ročného chlapca v Brusseli plus opatrovanie staršej pani s rakovinou v BA. Kontaktujte má ak niekoho hľadáte bud na turnusy na Slovensku pripadne aupairku do zahranicia max pól roka. Kontaktujte má prostredníctvom e-mailu číslo je vymyslene dakujem.