inzercia, predaj, predám, bazár

Sušička prádla

Kategória: Ostatné

Predám staršiu sušičku prádla viď foto. Sušička prádla je značky Whirpool. Používaná len necelé dva roky. Treba vidieť. Prípadne môžete dať odborné pozrieť.
Sušička prádla
Podobné inzeráty
OSTBA Sušička/potravín trhanov/ovocie/bylinky/zelenina/masa
OSTBA Sušička potravín OSTBA, sušička potravín a trhanov, ovocie, bylinky, zelenina, elektrická sušička potravín s ovládaním teploty, 5 podnosov bez BPA Vhodné do umývačky, 240 W, kniha receptov v Sušička potravín je navrhnutá s jednoduchým ovládaním, stačí otočiť gombík na zapnutie/vypnutie a nastaviť optimálnu teplotu. Priehľadný kryt okna, aby ste mohli sledovať proces sušenia. 360 ° cirkulačný prúd vzduchu distribuuje teplo rovnomerne a efektívne. Nastaviteľná teplota 96-158℉ Sušička suší rôzne potraviny s presnou teplotou od nízkej pre plátky jabĺk až po vysokú pre trhané, aby bolo možné pripraviť lahodné občerstvenie a zachovať viac živín. Dehydratácia potravín je osvedčená metóda konzervácie, zachováva v potravine Sušička na potraviny a jerky je dodávaná s 5 podnosmi bez BPA, ktoré je možné stohovať na seba, čo šetrí miesto. Otočením každej vrstvy získate 2 nastaviteľné výšky pre rôzne veľkosti potravín, čo vám poskytne dostatok priestoru na sušenie a kapacitu. Podnosy a panel z nerezovej ocele je možné umývať v umývačke riadu, čo znamená ľahké čistenie (vlhkou handričkou alebo kefou/hubkou) po dokončení sušenia potravín, byliniek, kvetinového čaju, zeleniny, mäsových trhavín, Balenie obsahuje knihy s receptami.
Sušička Candy Slim
Sušička Candy slim Málo používaná ako nová slim 60x48 na 7 kg prádla
Sušička fotiek KOVOS Teplice, Typ 1125 F (1984)
Predám sušička fotiek KOVOS Teplice, Typ 1125 F z roku 1984. Sušička je v zberateľskom stave spolu s manuálom. Je bez krabice a takisto k nej chýba napájací kábel. Plátna ako nové. V prípade záujmu o informácie a viacero fotiek ma kontaktujte mailom. Pre iné retro príslušenstvo na vyvolávanie fotiek pozri aj ďalšie moje inzeráty. Ideálne osobný odber, prípadne doručenie podľa dohody.
Molekulárna sušička MainTech DR206 + násypka TR 1000
Molekulárna sušička MainTech DR206 + násypka TR 1000, Podstavec pod silo, Nasávač AST1+filter ZF+CT10, VA1/40 a 8 metrov hadice a sacia ihla, sušička zakúpená a nainštalovaná v r.2019, bola používaná do r.2021 DR206 Statický tlak : 250 kPa - Dúchadlo výkon : 2,2 kW - Výkon vyhrievania : 7 kW - Celkový výkon : 12 kW - Max. teplota procesu : 150°C - Hlučnosť : db(A)75 - Maximálne rozmery : 550x850x1270mm - Váha : 250 kg - Rosný bod : - 45°C - Prietokové množstvo : 185m3/h - Dvojitý okruh – jedno dúchadlo CENA: Dohodou
Samonavijaci šnúrovy sušiak prádla
Predám nepoužitý, ešte zabalený samonavijaci šnúrovy sušiak prádla, dĺžka maximálne 2 metre. Pôvodná cena 16,99.
na sušenie prádla
predám otáčajúci sa sušič prádla na dvore + k tomu sušič spúšťajúci sa zo stropu