inzercia, predaj, predám, bazár

Technik výstavby optických sietí BBX s.r.o.

Kategória: IT a telekomunikácie

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Fyzická inštalácia dátových rozvodov v budovách a von (75%) (zaškolíme)
- Spájanie optických káblov zváraním (15%) (zaškolíme)
- Pripájanie koncových zákazníkov (5%) (zaškolíme)
- Servisné zásahy na sieti a u zákazníkov (5%) (zaškolíme)

Zamestnanecké výhody a benefity:
- Školenia v oblasti používaných technológií
- Nonstop espreso v kuchynke
- Zápožička dostupnej stavebnej a motorizovanej techniky
- Bezplatné pripojenie na internet a televíziu
- Teambuildingové aktivity
- 4 x Sick day

Informácie o výberovom konaní
- Napíš nám v krátkosti čo ťa baví, pošli jednoduchý životopis, aké máš "papiere", či si technický typ a odkiaľ si, prípadne pošli svoju fotku.
Tešíme sa na Teba a Tvoje nadšenie pre prácu.

Požiadavky na zamestnanca
- Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou
- Vzdelanie v odbore: Nevyžadujeme

Ostatné znalosti
Osobný počítač - Pokročilý
Elektrotechnika - Mierne pokročilý
Vodičský preukaz - B, ideálne E

Pozícia je vhodná pre absolventa

Osobnostné predpoklady a zručnosti:

Hľadáme človeka, ktorý samostatne uvažuje a dokáže si samostatne zadeliť prácu a aj samostatne pracovať.
Vodičský preukaz B je nevyhnutnosť, vyššie sú výhodou.
Výhodou je aj elektrotechnická spôsobiloť. Pri prácach, ktoré budeš robiť sa predpokladajú všeobecné manuálne zručnosti. Ako technik výstavby siete si raz pri počítači, potom na lúke s káblami a neskôr zas v bytovke s vŕtačkou - nerobíš stále to isté.

Lojálnosť považujeme za to najdôležitejšie. Všetko sa dá naučiť, ale lojálnosť musíš mať v sebe. Preto pre nás prax, škola, či životopis až tak veľa neznamenajú. Nie sme korporát, sme lokálna firma s veľkými cieľmi.

Sme Banskobystrická spoločnosť poskytujúca internetové pripojenie a káblovú televíziu po vlastnej optickej sieti.
Zároveň sa venujeme vývoju aplikácií v oblasti OTT, IoT, IPTV a pod.
Počet zamestnancov: 15
Technik výstavby optických sietí BBX s.r.o.
Podobné inzeráty
Technik / Montážny pracovník
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - Inštalácia a montáž optických káblových rozvodov do rodinných domov a bytových jednotiek, pripájanie zákazníkov na internet, TV a telefonovanie - Inštalácia koncových zariadení na metalických a optických sieťach - Zváranie optických vlákien pre optickú sieť - Prevádzka a údržba dátových sietí a zariadení - Dodržiavanie smerníc a pracovných postupov - Riešenie vzniknutých nedostatkov, porúch na sieťach - Prípravné a výkopové práce - Meranie a diagnostika služieb, sietí a zariadení - Spracovanie technickej dokumentácie - Komunikácia so zákazníkmi - Obnova stĺpov Práca sa vykonáva v okolí: SA, NZ, KN, NR, GA, LV, PD, TN, MT, ZA Odborné náradie a školenie zabezpečíme Práca sa vykonáva na ŽL Zamestnanecké výhody, benefity - vodičský preukaz typu C - firemné vozidlo - firemný telefón - pravidelné školenie Osobnostné predpoklady a zručnosti - komunikatívnosť - zodpovednosť - technické zručnosti - počítačová gramotnosť - ochota cestovať z prácou Mzda: od 1800e - práca na úkol
Elektrikár / Elektrotechnik
Informácie o pracovnom mieste: Do nášho tímu príjmeme elektrikárov, splňajúcich odborné požiadavky a povinnú prax. Prijatie úchadzača o zamestnanie je možné len na základe platného osvedčenia podľa § 22 zmysle zákona č. 124/2006 Z. z. v nadväznosti na vyhlášku č. 508/2009 Z. z. Náplňou práce kandidáta bude: - Inštalácia a montáž optických káblových rozvodov do rodinných domov a bytových jednotiek, pripájanie zákazníkov na internet, TV a telefonovanie - Inštalácia koncových zariadení na metalických a optických sieťach - satelity - Zváranie optických vlákien pre optickú sieť - Prevádzka a údržba dátových sietí a zariadení - Dodržiavanie smerníc a pracovných postupov - Riešenie vzniknutých nedostatkov, porúch na sieťach - Prípravné a výkopové práce - Meranie a diagnostika služieb, sietí a zariadení - Spracovanie technickej dokumentácie - Komunikácia so zákazníkmi Práca sa vykonáva v okolí: SA, NZ, KN, NR, GA, LV, MT Odborné náradie a školenie zabezpečíme Zamestnanecké výhody, benefity: - firemné vozidlo - firemný telefón - pravidelné školenie - možnosť preplatenia kurzu VP typu C Požiadavky na zamestnanca: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Jazykové znalosti: Slovenský jazyk - Expert (C2) alebo Maďarský jazyk - Stredne pokročilý (B2) Ostatné znalosti: Microsoft Excel - Základy E-mail - Mierne pokročilý Vodičský preukaz - B PLAT: 2 000 - 3 000 EUR
Hľadám prácu ako technik a správca počítačových sietí
Hľadám prácu alebo brigádu ako technik a správca počitačovych sietí alebo ako pomocný elektrikár Bardejov a Prešov. Mam maturitu,výučný list a vyhlášku 21.Ovládam cudzie jazyky Anglicky na úrovni B1 a Nemecký na úrovni A1. Pracovné skúsenosti : technik v UPC broadband Slovakia s.r.o 1 rok Skúsenosti so správou a servisom počítačov,laptopov a herných konzol (hardvér,softvér), internetovej siete (lan,wlan,optika),nastavenim wifi routera, inštalovaním a nastavení kablovej a internetovej televizie (android Tv,smartbox,inštalovanie a nastavenie satelitu), programovaním a správou webových stránok(html,css,wordpress), elektroinštaláciou (výmena zásuviek,vypínačov,zapájanie svetiel,výmena poistiek,ťahanie a zapajanie elektrickej a dátovej kabeláže), návrh a realizácia kamerového systému.
Technik optických sietí/ Montážny pracovník
Prijmeme technikov na inštaláciu a montáž optických a káblových rozvodov pre operátora. Jedná sa o inštalácie chráničiek pre optické vedenia do rodinných domov a bytových domov. Pripájame nových zákazníkov na internet a TV . Zaškolíme a vybavenie potrebné k inštalacii zabezpečíme Pracovná oblasť: BA, TT, TN, SE, PD, ZA, NR. Pracovný pomer : Živnosť ( práca na úkol za vykonané inštalácie ) Vodičské oprávnenie: ,, B ,, Nutné požiadavky: Vlastné auto a drobné náradie ( ostatné odborné náradie zabezpečíme ) Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce, komunikácia (jednanie s ľuďmi) kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa analyzovanie a riešenie problémov, manuálna zručnosť. Platové podmienky: pri osobnom pohovore.
Ponúkam záfuk, zváranie OPTIKY
Zháňam zákazky na území SR/CR pre svoju firmu - svojim klientom ponúkam práce spojené s výrobou optických sietí: Náťah a kotvenie vzdušných vedení, Výroba optických rozvádzačov, Záfuk vlákien, káblov, minikáblov, Zváranie a konektorovanie vlákien Opravy preseknutých káblov, Náťah riser káblov, Pokládka mikrotrubičiek Inžinierska činnosť súvisiaca s optikou. Realizácia aktívnej optiky bod-bod, alebo PON sietí Ďalej viem zabezpečiť aj líniové výkopové práce, pneumatické a riadené pretlaky a pod. Moja spoločnosť sa optickým sieťam úspešne venuje od roku 2018. Pre spoluprácu/bližšie info prosím volajte kedykolvek. V galérii sú fotografie mojej práce.
Montážny Technik  - Košice
Príjmeme do TPP technika pre výstavbu telekomunikačných sieti : Podmienky a požiadavky : - Práce na výstavbe optických a metalických sietí - Montážne práce pri realizácii informačných systémov - zemné práce - Zafukovanie a zváranie Optiky - Znalosť práce s optickými sieťami výhodou - Zaujímavá práca, zoznamovanie sa s novými tech - vodičský preukaz B, - Nutnosť cestovania 3-4 dni v týždni mimo Košíc Poprosím poslať životopis na : langos@ Plat od 1200 Netto