inzercia, predaj, predám, bazár

Tesár - Taliansko

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme šikovných a skúsených tesárov na montáže v Taliansku.
Montáže drevených fasád, podláh, stropov, drevených konštrukcií, drevodomov,...

Mzda: dohodou

Podmienky:
- práca IBA na živnosť
- jazyk: nemčina, taliančina (Ak žiaden z uvedených jazykov neovládate bude vám priradený kolega, ktorý ovláda jazyk.)
- prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady.

Výhody:
- zabezpečené a hradené ubytovanie
- dlhodobá spolupráca
- pravidelné úhrady faktúr
- možnosť poskytnúť firemné vozidlo

Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní.

Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu.

V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo.

Pre viac informácií kontaktujte:
tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00)
e-mail: praca@
Tesár - Taliansko
Podobné inzeráty
TESÁR / STRECHÁR / MONTÉR ODVETRANÝCH FASÁD
Hľadáme partie alebo jednotlivcov v profesiách TESÁR,STRECHÁR do zahraničia. Realizujú sa krovy, strechy, odvetrané fasády, inštalácie dverí, záložiek, drevených okien, drevených konštrukcií. pokládka podlahy a ďaľšie. Pracuje sa na pracovnú zmluvu formou 6 - týždňových turnusov a následne sú zamestnanci 2 týždne doma. Mzda od 2500€. VÝHODY : • zabezpečené aj hradené cestovné náklady • hradené a zabezpečené ubytovanie • zabezpečené pracovné oblečenie a obuv • disponujeme firemnými autami, ktorými sa naši zamestnanci dopravujú na miesto práce (dielňa, stavba). V prípade záujmu píšte na email : bkmgrouptw@, alebo volajte na číslo .
Tesár - krovy
Dobrý deň. Od budúceho roku 2023 hľadám prácu v okolí Bratislavy.Som vyučený tesár so živnosťou.S vlastným náradím.Pri práci používam Dietrichs softvér.Drevené konštrukcie viem vyrobiť aj mimo stavby a na stavbe len montáž.
Tesaři do Rakouska-Vídně
Nabízíme práci na dlouhodobou zakázku do Vídně pro tesaře. Nutný ŽL a A1, praxe v oboru.Tesař plat 27€/hod., pomocný tesař 23€/hod. Fakturace 14/14. Práce pondělí-tvrtek. Ubytování zajištěno. Více info na tel.č. 0016. Pracovní životopisy zasílejte na email: kendex@
Tesár / Strechár - Nemecko
Spoločnosť PMT BAU s.r.o. ponúka pracovnú pozíciu Tesár/strechár pre 4 ľudí do Nemecka na apríl/2023 Jedná sa o prácu: rekonštrukcia podkrovia domu Práca minimálne na 5 týždňov pokiaľ bude všetko v poriadku, garantujeme dlhodobú spoluprácu. Podmienky: -aktívna živnosť a prax v obore minimálne 2 roky -1 osoba so znalosťou Nemeckého jazyka -auto v partii Ponúkame: -príspevok na cestu -21€/h -zabezpečené a hradené ubytovanie -fakturácia 7/14 - 50-60h/týždeň + soboty
Nemecko-Stavebné práce + pomocné práce 2023
Spoločnosť PMTBAU s.r.o. hľadá spoľahlivých ľudí / partie / jednotlivcov/ pomocníkov na dlhodobú spoluprácu po celom Nemecku. Ponuka práce je pre pozície: Murár, Vodár-Kurenár, Tesár-betonár, Tesár, Sadrokartonista, Strechár, Zámočník, Montáž solárnych panelov, Obkladač, Mechanik, Lešenár. Platové podmienky: -od 16€>/hodina podľa zákazky-pomocné práce -od 19€>/hodina podľa zákazky-remeselné práce -Ubytovanie zabezpečené a hradené -Splatnosť faktúr 7/14 -Príspevok na cestu do Nemecka -Pracuje sa 50/60 hodín týždenne/soboty Podmienky: -Aktívna živnosť -Aspoň jeden z partie musí ovládať pracovne -Nemecký jazyk -Auto v partií -Náradie podľa kontraktu-zákazky -Prax v danom obore -Samostatnosť a flexibilita Pre viac info nás môžete kontaktovať na email: praca@ tel.č.
Tesár
Hľadám prácu ako tesár stavba drevenic skeletovych a montovaných domov väzby šalovanie schodísk