inzercia, predaj, predám, bazár

Tréningový bubenícky pad

Kategória: Bicie nástroje

Predám gumený tanier na cvičenie 16,5 cm s dreveným základom a 7mm otvorom na prištóbovanie z opačnej strany. Mierne oťukané, ale zatreté, na prvý pohľad neviditeľné. Škoda kupovať nový, zakrátko ho vymeníš za súpravu. Pozri link nového 27
moja cena 12 + poštovné
osobne/poštou/packeta(zásielkovňa)
Tréningový bubenícky pad
Podobné inzeráty
Predam bubenicky pad
Predam bubenicky pad na trenovanie pre bubenikov zaciatocnikov za 15€
Predam bubenicky pad
Predam bubenicky pad na trenovanie pre bubenikov zaciatocnikov za 10€
Mapex POP1000 Tréningový bubenícky pad
Skladací pedálový cvičný pad. Pad je určený na tiché domáce cvičenie, alebo rozohratie pred koncertom. Vhodný pre jednoduche aj dvojité pedále. Bol málo používané.
Alesis sample pad pro set.
Predám málo používaný Sample pad značky Alesis spolu s ďalším príslušenstvom. Na zostavu sa dá hrať ako na elektrické bicie, ale je to oveľa skladnejšie a má to mnoho ďalších možností. Zostava obsahuje: Alesis SamplePad Pro s 8 citlivými bubeníckymi padmi Ľahký plastový stojan na pad Bass drum pad Alesis Bubenícky pedál Jack - jack kábel 6,5 mm na pripojenie pedálu Jack - jack kábel 3,5 mm na pripojenie telefónu k AUX Stereo jack - usb kábel na pripojenie k počítaču. SD karta s ďalšími zvukmi Pôvodná cena za celý set bola 600 eúr. Ak máte záujem, píšte na mail podolakmichal@ Preferujem osobný odber v Poprade, ale pošlem aj poštou.
Alesis Sample pad pro
Predám sample pad od značky Alesis. Elektronický bubenícky Multi-Pad. Obsahuje 8 na dotyk citlivých bubeníckych padov, aktívne LED osvetlenie padov, 2 dodatočné vstupy pre drum Pad, kick a hi-hat trigger/prepínač vstupy, viac ako 200 zabudovaných zvukov bubnov, činel a perkusií, 10 prednastavených bubeníckych sád, LCD displej, porty pre MIDI vstup a výstup, USB port, 1/4" stereo výstup pre L a R, 1/4" výstup pre slúchadlá s ovládaním hlasitosti, 1/8" stereo AUX vstup s ovládaním hlasitosti a footswitch jack. Je možné ho doplniť zvukmi pomocou SD karty. Bol málo využívaný, preto ho posúvam ďalej. Pridávam k nemu aj SD kartu s ďalšími zvukmi. Poprípade po dohode je k tomu ďalšie príslušenstvo. Záujem mi píšte na mail
Vic Firth, Meinl.
Predám celkom nové, nepoužité produkty. Meinl MKPM - tréningový bubenícky držiak pre pad,cena:20eur. Vic firth VFPAD6 - cvičný gumový pad,cena:22eur,VFESB - taška pre4-5 párov paličiek,cena:15eur,5ADT DUAL TONE - filcové pl.,cena:24eur,RUTE 303 - drevené špajdlové pal.,cena:25eur,LB LEGACY BRUSH - metličky,cena:40eur,5AHS - špeciálne paličky,cena:12eur,DREAD LOCKS - paličky z pleteného oceľového drôtu pre hlasný perkusívny zvuk,cena:30eur.Na sms nereagujem v prípade záujmu poprosím volať.