inzercia, predaj, predám, bazár

Tvrdsi Obal Na Rytmičak Pošlem Aj Poštou

Kategória: Bicie nástroje

Predam tvrdsi obal na bicie nastroje

tvrdsi obal na snare drum-rytmycak a pridam jeden maksi obal na stojan na cinelu pozri foto.

Cena : 32 Eur.

V pripade zaujmu piste,volajte ...
Tvrdsi Obal Na Rytmičak Pošlem Aj Poštou
Podobné inzeráty
Tvrdši Obal Na Rytmičak Osobne Alebo Pošlem Aj Poštou
Predam tvrdši obal na bicie nastroje. Tvrdši obal na snare drum-rytmyčak a pridam jeden mäkši obal na stojan na činelu pozri foto. Cena len symbolicka : 32 Eur. V pripade zaujmu pište,volajte ... Pozri aj dalšie moje inzeraty.
vintage obal s ruckou na rytmicak
vintage obal s ruckou na rytmicak
Mapex M Birch
Predám bicie Mapex M Birch BD 22"/18" EVANS emad 2 SD 14"/5,5" REMO powerstroke P77 coated/EVANS snare side 500 TT1 12"/10" EVANS EC2S/EVANS EC RESO TT2 13"/11" EVANS EC2S/EVANS EC RESO FT1 14"/14" EVANS EC2S/EVANS EC RESO FT2 16"/16" EVANS EC2S/EVANS EC RESO V cene je aj HW- stojan na rytmičák a HH, rovný stojan a šibenica.(HW na rozloženej súprave je iný než predávam, k súprave je HW Mapex) Predávam to aj s obalmi, obal na rytmičák nie je. Končíme v skúšobni a chcem tieto bicie predať, mám ešte jednu sadu a tieto už nepotrebujem. Pri rýchlej kúpe dohoda možná
Mapex M Birch
Predám bicie Mapex M Birch BD 22"/18" EVANS emad 2 SD 14"/5,5" REMO powerstroke P77 coated/EVANS snare side 500 TT1 12"/10" EVANS EC2S/EVANS EC RESO TT2 13"/11" EVANS EC2S/EVANS EC RESO FT1 14"/14" EVANS EC2S/EVANS EC RESO činely Sabian Solar: 20/16/14" šľapka Sonor SP273 Bass Drum Single Pedal V cene je aj HW- stojan na rytmičák a HH, rovný stojan a šibenica. Predávam to aj s obalmi, obal na rytmičák nie je. Pri rýchlej kúpe dohoda možná
Kompletná poloprofesionálna sada Mapex Armory
Dobrý deň, predám moju biciu fusion sadu značky MAPEX z rady Armory vo farbe desert dune z javorového a brezového dreva, ktorú som kúpil ako shell pack bez všetkého len samotne bubny. Sada bola využívaná minimálne prešla si dvoma koncertmi a inač bola využívaná v skúšobni a hlavne v nahrávacom štúdiu, no odkedy som opustil kapelu stojí asi rok zložená v izbe. Sada nie je nikde poškodená, nemá ani škrabanec, jediné miesto, kde vidieť nejaké minimálne opotrebovanie, sú blany ako šmuhy od paličiek. Na sade boli umiestnené originálne pieskové mapexové blany značky REMO UT (ktoré Vám môžu slúžiť prípadne ako náhradné), ja som ich vymenil za kvalitnejšie čierne úderové blany značky REMO AMBASSADOR EBONY, ktoré majú jasnejší tón a silnejší dozvuk. Tiež sú hrubšie, čiže sú vhodne pre tvrdší štýl hudby. Sada obsahuje: Tom Holder (2 x) – ja osobne som holdery nevyužíval, ale kúpil som si kvalitný stojan na Tom-Tomy značky MAPEX. Rozmery basového nevŕtaného bubna 22x18" Rozmery snare bubna 14x5,5" Rozmery tomu 1 10x8" Rozmery tomu 2 12x9" Rozmery floor tomu 1 14x14" Rozmery floor tomu 2 16x16" K sade je súčasťou aj Snare bubon (rytmičák) TOMAHAWK 14x5,5“ povrchovej úpravy Black Chrome. Taktiež pridám druhý dokúpený Snare bubon značky MAPEX MPL 14x8“ povrchovej úpravy Midnight Black, ktorý má hlboký tón a je super využiteľný na koncerty. K sade patría samozrejme aj činely, ktoré sú kvalitnej ručne tepanej výroby z Turecka s fakt krásnym zvukom, za ktorými som čakal viac ako pol roka. Plus vlajka a tričko značky Instanbul Mehmet. Činely pozostávajú: 1x Crash cymbal 16“ Istanbul Mehmet z (rockovej) rady SAMATYA 1x Crash cymbal 18“ Istanbul Mehmet z rady SAMATYA 1x Hi-hat cymbals 15“ Istanbul Mehmet z rady SAMATYA 1x China cymbal 12“ Istanbul Mehmet z rady SAMATYA 1x Ride cymbal 20“ Anatolian Mystic s pekným cinkavým zvukom 1x Trash Crash cymbal 16“ Istanbul Agop XIST s brutálnym trieštivým zvukom 1x Splash cymbal 10“ Anatolian Ultimate Ako bonus tiež pridám 1x Ride cymbal 20“ značky Zildjian z rady ZBT. Na sade sú rôzne doplnky s kompletným hardwarom, ako: upínateľná tamburína, 2x cow bell, pridám aj paličky, ladiace kľúče a želatínové tlmiče na blany, 6x stojany na činely + 2x činelové ramená a 1x stojan na Hi-hat, 1x kvalitný pedál k basovému bubnu značky MAPEX, 2x taška na pedál MAPEX, 1x obal na 18“ bass drum MAPEX. Súčasťou sady sú aj kompletne mikrofóny s komplet káblami značky SUPERLUX. Cena je primeraná tomu čo všetko tam je. Dohoda mozna.
Mapex tomahawk 14” Snare
Predám oceľový rytmičák Mapex Tomahawk. Osadený blanami Evans. Krásny zvuk. Nalepená fólia čierne drevo. Alebo vymením za 13” rytmičák.cena nového cez 200€.