inzercia, predaj, predám, bazár

Učebnice Náuky o spoločnosti a Dejepis – prijímačky a maturi

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám učebnice vhodné na prípravu na maturity alebo prijímačky z Náuky o spoločnosti a Dejepisu.
Dejepis (modrá učebnica) – prelistovaná, nepopísaná, ako nová – cena 8€
Občianska náuka (modrá učebnica) – prelistovaná, nepopísaná, ako nová – cena 7€
Náuka o spoločnosti (modro-žltá učebniva) – učilo sa z nej, pár poznámok vpísaných perom – cena 2€
Náuka o spoločnosti (žltá učebnica) – aktívne používaná, text je miestami zvýraznený, sú tam vpísané poznámky perom, hlavný text plne čitateľný – zadarmo
V prípade záujmu môžem poslať viac fotiek. K cenám je potrebné pripočítať poštovné alebo osobný odber Bratislava/Nové Zámky.
Učebnice Náuky o spoločnosti a Dejepis – prijímačky a maturi
Podobné inzeráty
Medicína prijímačky Brno MUNI a Olomouc UPOL
Ponúkam prípravné materiály obsahujúce všetko potrebné na úspešné zvládnutie prijímacích skúškok na medicínu. Robil som prijímačky do Brna aj Olomouca a úspešne som sa dostal na obe školy aj s veľkým bodovým náskokom. Podklady na prijímačky do Brna (MUNI) obsahujú: - všetky potrebné knihy z doporučenej literatúry z chémie, biológie a fyziky - modelové otázky - testy z viacerých rokov - vypracovanie modelových otázok MUNI - učivá na prijímačky zhrnuté v prezentáciách a poznámkach - pomocné tabuľky, súpisy vzorcov a názvoslovia a mnohé ďalšie užitočné veci - minislovníček s prekladmi českých termínov, ktoré sa líšia od slovenských Podklady na prijímačky do Olomouca (UPOL) obsahujú: - všetky potrebné knihy z doporučenej literatúry z chémie, biológie a fyziky - modelové otázky z viacerých rokov - testy ako prijímačky nanečisto - vypracované testy z doporučenej literatúry - Chemie pro každého, Fyzika stručne a jasne a 2050 otázek z biologie - k biológií zoznam otázok, ktoré sa stačí naučiť na prijímačky - učivá na prijímačky zhrnuté v prezentáciách a poznámkach - pomocné tabuľky, súpisy vzorcov a názvoslovia a mnohé ďalšie užitočné veci - minislovníček s prekladmi českých termínov, ktoré sa líšia od slovenských Podklady sú elektronické, to znamená, že materiály sú na google disku, na ktorý získate prístup po kúpe materiálov. materiály Brno - 12€ materiály Olomouc - 12€ pri záujme o materiály do Brna aj Olomouca je cena 20€ V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte len na mail jakub.zov@ Prajem veľa šťastia na prijímačkách a oceľové nervy pri učení.
Knihy na matirutu - dejepis, občianska náuka, geografia
Predám kompletné sady učebníc vhodné na prípravu na maturitu z predmetov dejepis, občianska náuka (náuka o spoločnosti) a geografia. Knihy pre dejepis a občiansku náuku sú vhodné aj pre štúdium na prijímačky na právnické fakulty. Dejepis - 15€ Občianska náuka - 12€ Geografia - 9€ Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo zaslanie poštou (platba vopred + poštovné)
JLF UK Martin - podklady a rady na prijímačky
Ponúkam podklady v elektronickej verzii, ktoré môžu veľmi pomôcť pre budúcich uchádzačov všeobecného lekárstva a zubného lekárstva na Jesseniovej lekárskej fakulte UK v Martine. Cena za všetko je veľmi symbolická. Chcem radšej pomôcť uchádzačom ako si zbytočne pýtať vysokú cenu. V poslanom priečinku poskytujem obzvlášť nasledujúcich 5 položiek: SYLABUS - Vydáva ho JLF každoročne koncom marca pre uchádzačov, ktorí si podali prihlášku. Je v ňom obsiahnuté heslovite, čo sa môže vyskytnúť na prijímačkách. Mám informáciu, že sa nemení, lebo fakulta pripravuje/má pripravené testy z rovnakej študijnej literatúry (stredoškolské učebnice) každé prijímačky. Sylaby by mali byť rovnaké aj pre medicínu, tak aj pre zubarínu. PODKLADY - Vznikli zo starých martinských doučovaní pre lepšie pochopenia chémie a biológie. Sú stále platné, lebo podklady vysvetľujú učivo zo študijnej literatúry, ktorá je stále platná pre prijímačky v Martine. Zdôrazňujem, že tieto podklady patria medzi jednu z najlepších možných príprav na martinské prijímačky. Osobne mi veľmi pomohli pochopiť počítať príklady pre Martin, ktoré budete na prijímačkách počítať bez kalkulačky!! TESTY - V priečinku sú hlavne staré martinské testy z chémie a zopár prípravných testov z biológie. Podotýkam, že staré martinské testy z chémie, ktoré niekedy vydala samotná fakulta, môžu pomôcť lepšie pochopiť typy otázok/príkladov, ktoré sa môžu vyskytnúť v obmieňanej forme aj na prijímačkách. ŠTUDIJNÁ LITERATÚRA - Je v elektronickej verzii. Ale určite ju nájdete a vypožičiate si ju aj v svojich školských knižniciach na gymnáziách :). BONUSOVÝ PRIEČINOK - Od júla 2021 som sa nakoniec rozhodol poskytnúť niektoré moje vlastné výpracká a materiály z doučiek, ktoré si myslím môžu ešte poslúžiť a pomôcť Vám v príprave na prijímačky ;). Okrem toho dostanete aj malý pomocníček na zorientovanie, kde čo nájsť, lebo veľa vecí v priečinku sa Vám nemusia vôbec zísť. Keby ste mali o danú ponuku záujem alebo by ste sa chceli len na niečo opýtať ohľadom prijímačkách na JLF, neváhajte ma kontaktovať na mail. Mobil je vymyslený. Nemám ho v pláne zverejňovať. Prajem Vám úspešne zvládnutie prijímačok a splnenie Vášho sna ;)
Kniha Zmaturuj z náuky o spoločnosti
Použitá, no ešte môže poslúžiť. 17x24 cm 248 strán Sprievodca stredoškolským učivom náuky o spoločnosti predkladá v desiatich kapitolách základy spoločenských vied – politológie, ekonómie, filozofie, práva, medzinárodných vzťahov, sociológie, psychológie, etiky, logiky, teórie vedy a náboženstiev (najväčší priestor je venovaný prvým trom spoločenským vedám). Ľahkú orientáciu v texte podporuje jednak účelné členenie na kapitoly – podľa jednotlivých vedných disciplín – a menšie tematické celky, jednak grafické odlíšenie hlavného textu od doplňujúcich poznámok, zaujímavostí a odkazov. Vyhľadávanie údajov v knihe Vám uľahčí aj register pojmov v závere knihy. Dôležité pojmy sú farebne zvýraznené. Text je doplnený grafmi, prehľadnými tabuľkami, schémami ako aj portrétmi osobností. Publikácia je určená študentom stredných škôl, ktorí ju využijú počas celého stredoškolského štúdia, na prípravu na maturitu a tiež na prijímacie skúšky na vysoké školy. Kniha svojím širokým a pritom v kocke podaným obsahom môže byť užitočná pre každého, kto si chce doplniť základy spoločenských vied, pretože je zároveň lexikónom dôležitých pojmov, ktorých poznanie patrí k všeobecnému vzdelaniu a rozhľadu (napr. autokracia, antisemitizmus, burza, deflácia, ego, Európsky parlament, globalizácia, cholerik, identita, islam, monetarizmus, parlament, pragmatizmus, ľudské práva, psychohygiena, trhová rovnováha, Schengenská dohoda, Svetová banka, verbálna a neverbálna komunikácia, xenofóbia...). Cieľom edície je poskytnúť kompletný prehľad učiva literatúry, matematiky, fyziky, chémie, biológie, náuky o spoločnosti a postupne i ďalších predmetov, a tak študentom uľahčiť prípravu na maturitnú skúšku a na prijímacie skúšky na vysoké školy. Edícia je spracovaná s ohľadom na požiadavky Ministerstva školstva na novú podobu a obsah maturity.
učebnice 2
biológia Biologie dětí a dorostu - Malá, Klementa Zmaturuj z biológie Biológia - pre maturantov a uchádzačov o štúdium na vysoké školy Biológia I - pre stredné pedagogické školy Biológia - pre čník SŠ Biológia - prehľad biologie Biologia dieťaťa a hygiena 1 - pre PŠ Biologia dieťaťa a hygiena 2 - pre PŠ Všeobecná biológia pre čník gymnázia Zmaturuj z literatúry 2 Zmaturuj z anglického jazyka 1 Zmaturuj z chémie Výtvarná výchova v ranom veku - Marie Vítková Maturitné otázky z angličtiny Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2001 Náuka o spoločnosti - príprava na maturity a prijímacie skúšky na VŠ 2006 Pracovné vyučovanie - technické práce pre čník ZŠ Geografia v otázkach a úlohach - na maturitu a VŠ Dejepis pre čník ZŠ a čník gymnázia s osemročnym štúdiom Dejepis - pre pre čník gymnázia Dejepis - pre pre čník gymnázia Technická výchova pre 5. až čník ZŠ Logika Hudobná náuka pre 4. ročník ĽŠU Fysikální chemie v otázkách - Erdos, Pick, Černý, Pouchlý Základy kvantové chemie - Zahradník, Polák Fyzikální chemie - W.J.Moore
Podklady na prijímačky na medicínu, maturitné otázky BIO CHE
Predám podklady na prijímačky na medicínu zároveň vhodné aj ako kompletné vypracované maturitné témy z chémie a biológie. Všetky poznámky sú spracované vo Worde podľa odporúčaných učebníc, sú rozdelené na kapitoly a nič v nich nechýba. Sú to komplexné spoznámkované učebnice ktoré obsaujú požadované stredoškolské učivo potrebné k maturite ako aj k prijímacím skúškam na medicínu. Pripravovala som sa z nich ako na maturitu tak aj na prijímačky na medicínu do Martina a do Bratislavy. Do Martina som sa učila len z týchto poznámok, učebnice som ani neotvorila. Do Bratislavy som vďaka nim lepšie chápala podkladové otázky na prijímacie skúšky. Prijali ma na obe fakulty a vďaka týmto materiálom som nemusela chodiť ani na žiadne doučovanie. Podklady obsahujú časti: BIO: 1. Bunka, genetika, rastliny, samostatné vedy 2. Človek sústavy 3. Systém prehľad 4. Systém rastlín, živočíchov 5. Praktické cvičenia CHE: 1. Všeobecná chémia 2. Anorganická chémia 3. Organická chémia - uhľovodíky 4. Organická chémia - deriváty uhľovodíkov 5. Biochémia 6. Laboratórne protokoly 3,50e BIO a 3,50e CHE. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom. vypracované maturitné otázky biológia a chémia, maturitné témy z biológie a chémie, vypracovaná maturita biológia a chémia, medicína prijímacie skúšky, prijímačky na medicínu podklady