inzercia, predaj, predám, bazár

Učebnice nemčiny Berliner Platz Neu 1,2,3

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám učebnice nemčiny pre študentov stredných škôl Berliner Platz Neu 1,2,3 - všetky vo veľmi dobrom stave.
Cena: 14 €/ks, prípadne dohodou.
V prípade odberu všetkých kníh je možné dohodnúť cenu.
Možné kúpiť všetky učebnice spolu aj každú zvlášť.
V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky.
e-mail: g.pivarciova@
tel. kontakt:
Učebnice nemčiny Berliner Platz Neu 1,2,3
Podobné inzeráty
Učebnice pre stredné školy a gymnáziá
Mám na predaj učebnice z anglického, nemeckého, slovenského jazyka, matematiky, fyziky, slovenčiny. Do kníh bolo písané ceruzkou, v Direkt Neu sú niektoré slovíčka vyznačené zvyrazňovačkou. Ja! B1 a Yes 1,2 spolu aj s CD. Direkt Neu modrá - 7e Direkt Neu oranžová - 7e Direkt Neu zelená - 8e/ PREDANÉ Ja! B1 - 5e JA! B2 - 5e Schritte 4 - 5e Schritte 5 - 5e Schritte 5 - 5e Schau mal! - úplne nové - k nemeckým knihám za 1e Solutions učebnica - 10e Solutions pracovný zošit - 10e Yes! 1,2 - úplne nové - 14e Úspešná maturita anglický jazyk - nová - 6e /PREDANÉ Angličtina nielen pre samoukov - nová - 6e Zmaturuj z matematiky 1,2 - nové - 13e Úspešná maturita slovenský jazyk - nové - 6e/PREDANÉ
Učebnice nemčiny_Berliner Platz 1,2,3_popísaná
Predám učebnice a cvičebnice nemčiny_Berliner Platz 1,2,3_s vpísanými poznámkami. Cena je 30,- EUR+poštovné.
Berliner platz NEU 1,2
Predám tieto knihy nemeckého jazyka. V zachovalom stave. POZOR z vnútra sú popísané správne odpovede (niektoré možno nie) a poznámky (perom aj ceruzkou), pretože s týmito knihami som pracovala celú strednú školu. Nová samotná knižka stojí 20-25€. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom SMS správy.
Učebnice nemčina
Themen neu 3 Kursbuch : 3€ Themen neu Zertifikatsband pracovný zošit (Arbeitsbuch) - Lehrwerk für Deutsch als Fremdsprache : 3€ Tangram aktuell 2 : 1€ Reálie nemecky hovoriacich krajín : 1€ Zadarmo Themen neu 1 pracovný zošit (bez prednej a zadnej strany)
Nemecký jazyk
Predám použité učebnice a pracovné zošity z nemeckého jazyka "Themen neu 1" a "Themen neu 2". Obe učebnice sú vo veľmi dobrom stave,pár stránok pregumované.Cena jednej je 4€.Pracovný zošit TN1 je zachovalý, nakoľko bolo potrebné vypadávajúce stránky prilepiť,niekde pregumované.Cena 2€.Pracovný zošit TN2 vo veľmi dobrom stave,niekde pregumované.Cena 3€.Zasielam na dobierku+poštovné.Na cene je možné sa aj dohodnúť.
Em neu učebnice, Nová maturita
Predám učebnice NJ pre SŠ. Cena za Em neu: 2€+poštovné/ks. Cena za Nová maturita 4€+poštovné. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na e-mailovej adrese: kristie.moravcikova@