inzercia, predaj, predám, bazár

Učiteľ slov.jazyka

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Hľadáme učiteľa slovenského jazyka z anglického jazyka. Jedná sa o intenzívny kurz 4-5x do týždňa 2 hod. denne na minimálne 1/2 roka. Vyučovanie doma u záujemcov v Banskej Bystrici, časť Podlavice. Bližšie informácie na .
Učiteľ slov.jazyka
Podobné inzeráty
Učiteľ matematiky, učiteľ fyziky
Učiteľ s vysokoškolským vzdelaním II. stupňa a s aprobáciou MAT-FYZ- INF, sa uchádza o pracovné miesto ako učiteľ v školstve. II.atestácia /didaktika matematiky. Tel: 0910400 512. V B.Bystrici, Zvolene, v Lučenci a okolie 30 km.
Učiteľ MAT-FYZ-INF; ponúknite mi prácu (Zvolen, B.Bystrica)
Učiteľ s vysokoškolským vzdelaním II.stupňa a s aprobáciou MAT-FYZ-INF+špeciálna pedagogika, sa uchádza o pracovné miesto ako učiteľ v školstve.(Nereflektujem na ponuky zo súkromného školstva ) Tel: V B.Bystrici, Zvolene a ich okolie 30 km.
Učiteľ MAT-FYZ-INF; ponúknite mi prácu (Zvolen, B.Bystrica)
Učiteľ MAT/FYZ/INF+špec pedag., si hľadá zamestnanie v školstve. Mám záujem o prácu v ZŠ a SŠ (nie súkromné), v mestách B.Bystrica a Zvolen a priľahlých obciach. V prípade potreby môžem zastupovať počas PN a MD učiteliek. V prípade záujmu aj predmety mimo svojej aprobácie.Ďakujem.
Učiteľka MŠ
Obec Košický Klečenov Obecný úrad Košický Klečenov 9, 044 45, okres Košice - okolie Obec Košický Klečenov ako zamestnávateľ Materskej školy, Košický Klečenov 43, zastúpená starostom obce Ing. Michalom Kmecom, zverejňuje informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogického zamestnanca – učiteľa materskej školy v zmysle § 84 zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Názov a adresa zamestnávateľa Obec Košický Klečenov Košický Klečenov 9 044 45 Kontakt Obec: 055/696 52 69 podatelna@ Kategória učiteľ Podkategória pedagogického zamestnanca učiteľ materskej školy Kvalifikačné predpoklady a stupeň vzdelania na výkon pracovnej činnosti v súlade so zákonom č. 138/2019 Z. z. a vyhláškou č. 1/2020 Z. z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov (1. diel, 1. časť, oddiely A, B a C) najmenej úplné stredné odborné vzdelanie alebo vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa alebo vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v študijných odboroch a programoch zameraných na učiteľstvo pre materské školy Zoznam požadovaných dokladov žiadosť o prijatie do zamestnania profesijný životopis, motivačný list doklad o vzdelaní súhlas so spracovaním osobných údajov (Zákon č. 18/2018 Z. z.) čestné vyhlásenie o bezúhonnosti, o skutočnosti, že voči Vašej osobe nie je vznesené obvinenie a o skutočnosti, že na Vašu osobu nie je podaná obžaloba podľa § 15a ods. 7 zákona č. 138/2019 Z. z. (až pred uzatvorením pracovnoprávneho vzťahu) zdravotná spôsobilosť podľa § 16 zákona č. 138/2019 Z. z. (až pred uzatvorením pracovnoprávneho vzťahu) Počet voľných pracovných miest ½, (50 % úväzku) Dĺžka trvania pracovného pomeru na dobu určitú, do 31. 08. 2023 Predpokladaný nástup do práce 01.11.2022 Platové zaradenie v súlade zákonom č. 553/2003 Z. z. najmenej 4. platová trieda, pracovná trieda 1, v závislosti od dosiahnutého stupňa vzdelania a od kariéroveho stupňa Svoje žiadosti a požadované doklady doručte poštou, emailom alebo osobne na Obec Košický Klečenov na vyššie uvedenú adresu do 24. 10. 2022. Uchádzači o pracovné miesto budú pozvaní na pracovné pohovory. Presný termín a čas uvedieme v pozvánke.
Učiteľ matematiky-Fyz+INF; hľadá prácu. (ZV, BB)
Učiteľ s aprobačnými predmetmi MAT-FYZ-INF, si hľadá pracovné uplatnenie v školstve v tomto školskom roku. Aj na krátkodobé zastupovanie. Tel.kontakt:
Učiteľ matematiky a informatiky hľadá prácu
Učiteľ s pedagogickým vzdelaním MAT-FYZ-INF, si hľadá pracovné uplatnenie v školstve. Úspešne absolvovaná I. a II. atestácia. Neustále sa vzdelávam a zvyšujem svoju kvalifikáciu. Predpokladám, že moje skúsenosti budú prínosom pre náročného zamestnávateľa v Banskobystrickom kraji. Škola je mojou prácou a záľubou. Avšak s poľutovaním na ponuky od vedenia súkromných škôl nereflektujem.