inzercia, predaj, predám, bazár

Údržbár elektro - živnostník - Erkelenz - 26 - 30 € na hod.

Kategória: Stavebníctvo

Táto pozícia je náročnejšia na odbornosť, keďže sa jedná o údržbu a nie montáž. Preto inzerát popisuje dokonalý profil živnostníka. Pokiaľ nespĺňaš daný profil, aj tak zareáguj na pozíciu. Niekto z TechniSK ťa bude kontaktovať a nájde vhodnú zákazku, šitú na mieru pre teba.

Zákazka:
miesto: pri holandských hraniciach blízko Dussedorfu.
firma: priemyselné tlačiarne.

Požiadavky:
Plne samostatný Elektrikár, s paragrafom 22 a vyššie, ktorý sa vie dohovoriť po Nemecky alebo Anglicky, samostatne sa presúvať autom a má chuť uzavrieť Nemeckú zmluvu ako živnostník.

Práca na údržbe tlačiarenských strojov.
Preto je nutné menej fyzickej námahy a viac samostatne myslieť, vedieť diagnostikovať el. obvod, zistiť príčinu poruchy, dôvod skratu alebo výpadku ako v rozvádzači, tak aj mimo a samostatne odstrániť poruchu podľa líniovej schémy.

Ideálny kandidát chápe funkcie PLCčka, rozlišuje vstupy, výstupy, vie ich merať v slučke. Orientuje sa vo výkresovej schéme rozvádzača, má dobré zvyky pri označovaní káblov.

Ponúkaná odmena podľa zmluvy je na túto zákazku 26-30 eur.
Ubytovanie a dopravu si hradí živnostník sám.

Podmienky a jednanie sú fér a práca aj zmluva sú priamo u Nemca.

Nástup v Januári.
Práca pre jedného.

V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č.
Kúkel
Údržbár elektro - živnostník - Erkelenz - 26 - 30 € na hod.
Podobné inzeráty
Práca v zahraničí
Ponúkame prácu v Nemecku č.39 Elektrikár Paderborn od 20€/hod č.40 Montér kovových konštrukcií / pomocník Bonnigheim od 18€/hod č.42 Montážnik sadrokartónu / elektrikár Hambühren od 20€/hod č.43 Vodič vysokozdvižného vozíka Tholey od 20€ /hod č.44 Pokrývač Jungsheim od 20€/hod č.45 Pokrývač Mannheim od21€/hod č.46 Pokrývač / pomocník Burg-Gemünden od 21€ pokrývač a od 16€ pomocník / hod č.47 Murár Modautal od 19€ / hod č.48 Wig zvárač / prípravár Velbert od 19€ / hod – 22€ / hod č.49 Tesár Wettringen od 22€ / hod č.50 Pokrývač Uelzen od 19€ / hod č.51 Montér Fotovoltiky s výhlaškou Scheyem od 21€ / hod č.52 Pokrývač Erkelenz od 20€ / hod č.53 Štrukatér Wismar od 19€ / hod č.54 Pomocník pokrývača Pfinztal od 14€ / hod č.55 Univerzálny pracovník od 22€ / hod č.56 Lakýrnik vozidiel Nové Brandenbursko od 20€ / hod č.57 TIG/MAG zvárač Überlingen od 21€ / hod č.58 Podlahár Creuzburg od 19€ / hod č.59 Viazač železa Kummersbrück od 19€ / hod č.60 Štrukatér Laufenburg od 19€ č.61 Murár klinker Neuenkirchen od 20€ / hod č.62 Pokrývač/Klampiar Illerkirchberg od 21€ / hod č.63 Montér prefabrikátov / Betonár Hermsdorf od 19€ / hod A mnohé iné ponuky na prácu v NL, AT, DE. Neváhajte nás kontaktovať na botamansro@ prípadne telefón / msg BOTAMAN s.r.o.
Údržbár elektro - živnostník - Mníchov - 26 - 30 € na hod.
Zákazkav Mníchove v tlačiarnach ako údržbár prevádzky. Požiadavky: Plne samostatný Elektrikár, s paragrafom 22 a vyššie, ktorý sa vie dohovoriť po Nemecky alebo Anglicky, samostatne sa presúvať autom a má možnosť uzavrieť Nemeckú zmluvu ako živnostník. (Firma TechniSK pomôže s papierovačkami) Nutné vedieť diagnostikovať el. obvod, zistiť príčinu poruchy, dôvod skratu alebo výpadku ako v rozvádzači, tak aj mimo a samostatne odstrániť poruchu podľa líniovej schémy. Ideálny kandidát chápe funkcie PLCčka, rozlišuje vstupy, výstupy, vie ich merať v slučke. Orientuje sa vo výkresovej schéme rozvádzača, má dobré zvyky pri označovaní káblov. Ponúkaná odmena podľa zmluvy je na túto zákazku 26-30 eur. Ubytovanie hradí Nemecká firma. Podmienky a jednanie sú fér a práca aj zmluva sú priamo u Nemca. Obsadzujeme 2 pozície. V prípade záujmu sa registrujte na stránke Alebo ma kontaktujte na t.č. Kúkel
Stavební pracovníci - Rakúsko
Rakúsko - Linz, Viedeň, Salzburg Murári 16,47€/hod +26,40€ Šalovači 16,02€/hod +26,40€ Pomocníci 13,64€/hod + 26,40€ Betonári 16,02€/hod + 26,40€ Žeriavnici 16,50€/hod + 26,40€ Klampiari 14,65€/hod + 26,40€ Maliari 15,05€/hod + 26,40€ Fasádnici 16,10€/hod +26,40€ Obkladači 16,95€/hod + 26,40€ ✅ Pracuje sa Po-Pia/Po-Stv ✅Nadčasy možné ✅ Ubytovanie zabezpečené , hradené Nástup možný ihneď po dohode Pracuje sa od 39 hod/týždenne Rakúska pracovná zmluva !! Výhody !! - 13.ty a 14.ty plat , dovolenka z Buak - dlhodobá práca - možnosť čerpania záloh - overený zamestnávateľ - dlhodobá práca V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis v nemeckom jazyku na info.occasio@ alebo volajte Mgr.Martina Ľaudisová - OCCASIO
Lešenár, pomocný lešenár- SK, DE, SWE, AU na TPP/živnosť
Lešenárska firma ponuka prácu pre lešenárov, alebo pomocníkov bez praxe na lešení na naše projekty v zahraničí, ale aj na Slovensku. Príjmame jednotlivcov, ale aj ucelené partie. V prípade neskúseného človeka nutnosť zaškolenia na SR a následne možnosť práce v zahraničí. Možnosť práce na TPP, alebo živnosť čo sa týka zahraničia. Na Slovensku je práce primárne v Bratislave, možnosť práce len na živnosť. Platové ohodnotenie zahraničie TPP od 15eur/hod po 18eur/ hod (zleží od skúseností a projektu), živnostník od 17eur/hod po 22eur/hod (zleží od skúseností a projektu). Ubytovanie a cesta hradené. Slovensko od 9eur/hod po 12eur/hod. V prípade záujmu nás kontaktuje telefonicky, alebo na nabor@ a uveďte o akú pozíciu podľa skúseností máte záujem. Ďakujeme
Elektrikár-Nemecko
Ponúkame dlhodobú spoluprácu pre elektrikárov na rôznych projektoch po celom Nemecku. Hľadáme výhradne ľudí na SZČO, so skúsenosťami v obore. Nové projekty sú otvárané priebežne a v prípade obojstrannej spokojnosti zaručujeme prácu počas celého roka. Projekty sú v oblasti bytovej inštalácie, industriálnej inštalácie, automatizácie a montáží fotovoltaiky a solárnych panelov. AUTOMATIZÁCIA: !! (najbližší nástup 21.11.2022) !! - nástup možný každé dva týždne - pracovná doba od 56 hod. týždenne - mzda od 25€/hod. BYTOVÁ INŠTALÁCIA: - nástup možný každý týždeň - pracovná doba 50-60 hod. týždenne - mzda od 19€/hod. INDUSTRIÁLNA INŠTALÁCIA: - nástup možný každý týždeň - pracovná doba 50-60 hod. týždenne - mzda od 19€/hod. SOLÁRNE PANELY: - nástup možný každý týždeň - mzda od 20€/hod. - pomocný montér - mzda od 23€/hod. - skúsený montér Ubytovanie je zabezpečené pri každom projekte (samostatné jednotky s vlastnou kuchyňou / WC / parkovanie / Wifi) alebo v prípade záujmu je možné si ubytovanie zaobastarať individuálne. PODMIENKY: - vlastné auto - vlastné náradie - živnosť najmenej 3 mes. - preferujeme partie (jeden z partie nemecky hovoriaci), avšak nie je problém nájsť prácu aj jednotlivcom - flexibilita - prax v obore Zaručujeme férové jednanie a atraktívne cenové ohodnotenie. V prípade záujmu nám zašlite životopis (dodatočne aj živnosť a vyhlášky) alebo nás kontaktujte telefonicky či mailom: Tel.: Mail: t.hanuliakova@
Zeriavnik A3
OD 7,50 eur/hod. (+0,30 €, +0,60 €) - zivnost = SPOLU [8,40€] OD 5,50 eur/hod. (+0,20 €, +0,40 €) - prac. zmluva (+ vratane priplatku za stazene prostredie, + vsetky zakonne nalezitosti, ktore patria k prac. zmluve, priplatky, PN, paragrafy, stravné listky atd...) = SPOLU [6,10€] Za pozitivne ukonceny zacvik na zeriave sa vam automaticky zvysi hodinovy zarobok na zivnost o 0,30 eur/hod. a na pracovnu zmluvu o 0,20 eur/hod. Odmena za nadcasy: - vsetci zeriavnici, ktori odrobia 15 zmien (vratane 15stej zmeny - 168,75 hod.) a viac, dostanu k zivnosti na fakturu, k aktualnemu hodinovemu zarobku + 0,60 eur/hod. na vsetky odpracovane hodiny za dany mesiac - vsetci zeriavnici, ktori odrobia 15 zmien (vratane 15stej zmeny - 168,75 hod.) a viac, dostanu k pracovnej zmluve, k aktualnemu hodinoveho zarobku + 0,40 eur/hod. na vsetky odpracovane hodiny za dany mesiac Viac na pracovnom pohovore. Je potrebné zaslať životopis na email pavkovcek.m@, nevolať, v prípade záujmu vás budeme my kontaktovať. Naša spoločnosť Strojzvar BaP ponúka výkon prác v profesiách ŽERIAVNIK na rôznych prevádzkach v spoločnosti USSK (U. S. Steel Košice). PRÁCA VHODNÁ AJ PRE ŽENY. žeriavnik - mostový žeriav A3, portálový žeriav, žeriav ovládaný na diaľkový ovládač, žeriavnik/klopič, obsluha žeriavov pri opravách hutných agregátov. odmena za zácviky - školenie nových žeriavnikoch (80 eur/ 100 hodin) 25%/50% príplatok za mimoriadny nadčas, koncoročné odmeny, veľkonočné odmeny a iné.. viac na osobnom pohovore Bežná prevádzková zmennosť je denná / nočná, dva dni voľna (12 hodinové zmeny, pracovný čas 11,25 h.) Vyžadujeme zodpovednosť, flexibilitu, dodržiavanie predpisov a pokynov prevádzky a nadriadeného. Tak isto máme zavedenú nulovú toleranciu voči alkoholu, omamným a psychotropným látkam. Zamestnancov vieme vyškoliť, aj preškoliť (len tých, ktorí budú pracovať pre našu spoločnosť!) Školenie preukazov na všetky typy prác. Potrebný preukaz A3, ak ho nemáte vieme vám zabezpečiť školenie.