inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovacie práce

Kategória: Upratovanie

Ponuka upratovacích prác domácnosti, kancelárii, objektov.
Umytie okien, nábytku , kuchýň, kúpeľni ,podláh. Kontaktujte sa a objednajte.Lokalia Bratislava
Upratovacie práce
Podobné inzeráty
Ponúkame upratovacie služby TipTop cleaning
Naša ponuka služieb zahŕňa aj upratovacie práce, resp. čistiace a upratovacie služby v Trenčíne a okolí. Ako upratovacia služba kladieme maximálny dôraz na kvalitu, spoľahlivosť a korektný prístup a zároveň je u nás spokojnosť každého zákazníka na prvom mieste. Upratovacie práce, resp. upratovanie v Trenčíne a okolí, ale aj kdekoľvek inde musí byť vykonané dôsledne. Preto pri záujme o upratovaciu službu nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: Upratovanie bytov, domov, kancelárií, nebytových priestorov, priestorov po rekonštrukcii. Cenník služieb TipTop cleaning. Ceny sú orientačné, presná cenová ponuka pri osobnej prehliadke. Ceny sa môžu líšiť a to od stavu bytu, domu a jeho celkového znečistenia. Iná cena je za upratovanie bytu, domu po prerábke a iná kde je udržiavanie bežnej čistoty. Cenník upratovania: 1 - izbový byt - 30 € 2 - izbový byt - 50 € 3 - izbový byt - 70 € 4 - izbový byt - 80 € 5 - izbový byt - 90 € Rodinný dom cca do 150m² - 100 € Rodinný dom cca do 250m² - 160 € Upratovanie kancelárií, nebytových priestorov: cena dohodou Popis upratovania: - vysávanie kobercov a podláh - umývanie podláh - čistenie kúpeľne a WC, celková sanita - utieranie prachu - umývanie spotrebičov Pri záujme je možnosť aj jednorazového upratovania, kde bude cena upresnená pri obhliadke. Taktiež máme pre Vás v ponuke aj detailné upratovanie, cenová ponuka pri obhliadke. CENA PRÁCE : 10 € PAUŠÁL DOPRAVA OSOBNE VOZIDLO MIMO MESTA A SPÄŤ: 0,50 € km
UPRATOVACIE SLUŽBY
✅ Upratovacie služby ✅ Upratovacie služby, čistenie, facility. KOMPLEXNÉ UPRATOVACIE SLUŽBY - byty, kancelárie, rodinné domy, firmy, chaty, zdravotné zariadena -umývanie okien -tepovanie -prenájom tepovača Jednorazové alebo pravidelné upratovanie. UPRATOVANIE MARTIN UPRATOVANIE ŽILINA UPRATOVANIE PRIEVIDZA UPRATOVANIE RUŽOMBEROK V prípade záujmu nás kontaktujte na telefónnom čísle: WWW.
Upratovacie služby , likvidácia odpadu, vypratavanie
Prijmem zákazky na upratovacie práce, jednorazové aj dlhodobé. Cena práce dohodou. Žiadne zálohy !!! Platba iba po skončení prác. Garancia spokojnosti a výhodnej ceny. Upratovanie novostavieb, tepovanie, postavebné upratovanie, kancelárie, ambulancie,byty,domy,haly. Likvidácia odpadu, vypratavanie, búracie práce,...prípadne aj drobné maliarske práce, pokládka parkiet...... Nepracujeme na hodinovú mzdu, všetko vybavíme rýchlo a kvalitne. Pre viac informácií má neváhajte kontaktovať. Keď nedviham napíšte sms alebo WhatsApp ozvem sa naspäť. Ďakujem.
Tepovacie a upratovacie služby
Tepovacie a upratovacie služby ????????✨ Dezinfekcia,čistenie parou,impregnacia kože. ????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️????️ Špinavá sedačka, okná, prach, neumyté podlahy?Vytepovať a vyčistiť auto?Nechce sa Vám do toho? Nechajte to na nás ???? ???????????????????????????????????????????????????????? PONÚKAME TEPOVACIE A UPRATOVACIE SLUŽBY. Prečo si nás vybrať? ✅ profesionalita, precíznosť ✅ neúčtujeme si za dopravu ✅ skvelé ceny ???????????????????????????????????? ???????? Neváhajte nás kontaktovať! Web.
Upratovacie služby / Takarítás
Nechce sa Vám po náročnom dni/týždni upratovať Váš domov, vyriešíme to za Vás. Ponúkame upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie, firmy...(umývanie okien,tepovanie, kosenie trávnika, pozbieranie listov...všetko podla žiadosti.) Upratovacie služby poskitujeme už dlhé roky, pracujeme efektíve. Prípade záujmu alebo otázok neváhajte a kontaktujte nás velmi radi odpovieme na všetky Vaše otázky. Egy fárasztó hosszú nap/hét után nincs kedve takarítani, megoldjuk Ön helyett. Takarítást vállalunk háztartásoknál, vállalatoknál, irodáknál. (Felmosás,ablakmosás, teppelés, funyírás, gereblyézés levek összeszedése.. és sok más az ügyfelek kérése szerint). Sok éves tapasztalattal rendelkezünk! Tel:
Upratovacie prace
Poskytujeme upratovacie prace firmám, fyzickým osobám, upratovanie bytov a domov. K starostlivosti o domácnosť ponúkame upratovanie prilahlilych pozemkov, natieranie plotov a iné príručnej prace.