inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovanie

Kategória: Práca v domácnosti

Dobrý deň, ponúkam upratovanie bytových aj nebytových priestorov. Skúsenosti s upratovaním mám aj zo zahraničia a momentálne mám aj stále domácnosti na pravidelné upratovanie.
Upratovanie
Podobné inzeráty
Upratovačka v Starom Meste V BA, vhodné aj popri TPP
Pre vlastnú potrebu a pre potreby našich nájomcov hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky pre dlhodobé upratovanie v administratívnych budovách a/alebo vo firemných bytoch v centre Bratislavy. Vašou náplňou práce upratovačky bude: - upratovanie spoločných priestorov (schodíšť, vestibulov, vstupných priestorov), - upratovanie firemných bytov a kancelárií - pravidelné priebežné upratovanie podľa potrieb a dohody (vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, ručné dočistenie priestorov, práca čistiacimi prostriedkami, čistenie toaliet kompletne + dopĺňanie hygienických prípravkov, umývanie riadu/naloženie/vyloženie umývačky, leštenie sklenených plôch a iné). Pracovný čas a časový rozsah práce preferujeme nasledovne: 1) Upratovanie administratívnych budov: jedna pracovníčka pravidelne: každý utorok = 4 hod. práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každý štvrtok = 4 hod. práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každú sobotu = 7 až 8 hod. práce (so začiatkom práce od 8 hod, alebo od 9 hod ráno podľa dohody). 2) Upratovanie firemných bytov: jedna pracovníčka pravidelne vo štvrtky (príp. v iný deň podľa dohody) = 8 hod. práce (so začiatkom práce od 9 hod. ráno). Je možné si vybrať prácu pre iba jednu alebo na obe z ponúkaných alternatív. Zamestnanecké výhody, benefity Práca v stabilnej spoločnosti s dlhodobou perspektívou, - možnosť zvýšenia zárobku upratovaním ďalších priestorov, - vhodné ako si prilepšiť k hlavnému zárobku, - motivujúce finančné ohodnotenie. Informácie o výberovom konaní Žiadame záujemkyne s vážnym a dlhodobým záujmom o prácu upratovačky, aby ponuky zasielali e-mailom na: K ponuke treba priložiť svoj životopis a uviesť číslo telefónu na dohodnutie termínu pohovoru! Záujemkyne budú na pohovor pozývané iba na vopred dohodnuté termíny! Prosíme neposielajte ponuky poštou ani sa neuchádzajte o prácu osobne, pokiaľ nemáte vopred potvrdený termín pohovoru! Ubytovanie nezabezpečujeme. Vážne záujemkyne pre viac informácií volajte: alebo .
Ponúkame upratovanie
Ponúkame upratovacie služby ako je napríklad upratovanie bytov,domov,bytových vchodov (brán) upratovanie po malovke či prerabke upratovanie zariadení ,upratovanie kancelárii a všeličo iné preto neváhajte a kľudne zavolajte a uvedené čísla na peniazoch sa dohodneme podľa toho čo by ste chceli upratať za každú ponuku budeme vďačne.
Ponúkam upratovanie..
Dobrý deň, večer. Ponúkam upratovanie domov, bytov, kancelárií, nebyt.priestorov.. Precíznosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, komunikacia na úrovni je samozrejmosťou. !!Upratujem v doobednych hodinách, počas prac.dni, po dohode aj sobota!! Cena za upratovanie, po vzájomnej dohode :-) Upratovanie: prach, vysávanie, umývanie, sanita, po dohode okná(kompet sklá,žalúzie, rámy) + dvere-zárubne(komplet),sokle, prispôsobím sa požiadavkám zákazníka. Upratujem dlhodobo, aj jednorázovo.. Nie som firma. Mám prax(pracujem v tejto oblasti) ..veľmi ma tento druh práce baví:-) Na živnosť nepracujem. Upratovanie Bratislavský kraj: Pezinok a okolie, Bratislava, Senec. Prajem pekný deň, večer.
Upratovanie
Ponúkam vám upratovanie Pravidelné upratovanie Upratovanie po novostavbach Upratovanie Umývanie okien MOJÍM CIEĽOM JE ČISTOTA A SPOKOJNOSŤ ZÁKAZNÍKA ...
Upracem Vám dom, byt, kancelárie.. atď.
Dobrý deň, večer. Ponúkam upratovanie domov, bytov, kancelárií, nebyt.priestorov. Precíznosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, komunikacia na úrovni je samozrejmosťou. !!Upratujem v doobednych hodinách, počas prac.dni, po dohode aj sobota!! Cena za upratovanie, po vzájomnej dohode :-) Upratovanie: prach, vysávanie, umývanie, sanita, po dohode okná(kompet sklá,žalúzie, rámy)+dvere a zárubne(komplet), prispôsobím sa požiadavkám zákazníka. Upratujem dlhodobo, aj jednorázovo.. Nie som firma. Mám prax(pracujem v tejto oblasti) ..veľmi ma tento druh práce baví:-) Na živnosť nepracujem. Upratovanie Bratislavský kraj: Pezinok a okolie, Bratislava, Senec. Prajem pekný deň, večer.
UPRATOVANIE
Ponúkam upratovanie (toto nieje ponuka práce ) bytov a domov v Košiciach aj okolí, jednorázovo aj pravidelne, bežné upratovanie, hĺbkové upratovanie, po rekonštrukcii alebo novostavby pred nasťahovaním. Tiež ponúkam umývanie okien. Cena dohodou od 50 e. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať ????