inzercia, predaj, predám, bazár

UPRATOVANIE DOMÁCNOSTÍ / BRATISLAVA

Kategória: Servis a služby

Ponúkame víkendové kompletné upratovanie Vašej domácností.
Sme dve šikovné baby, popri svojej práci v administratíve ponúkame upratovanie v rámci Bratislavy / byty - domy.
Šikovnosť, precíznosť. Len Ba a iba víkendy
Cena dohodou - po obhliadke.
Ďakujeme :)
UPRATOVANIE DOMÁCNOSTÍ / BRATISLAVA
Podobné inzeráty
Hľadám pani do domácnosti na UPRATOVANIE.
Hľadám pani na pravidelné upratovanie do domácnosti v Starom meste, Bratislava. Predmetom upratovania je veľký 4-izb.byt. Upratovanie by malo zahŕňať všetky domace práce od vysavania, žehlenia až po detailné čistenie celkového interiéru. Upratovanie by malo prebiehať každý pondelok a piatok v rozmedzí hodín 9:00 až 15:00. Hľadám niekoho kto vie poriadne upratať cudzí byt ako svoj vlastný, nehľadám niekoho iba na občasné pretretie prachu ale na plnohodnotné upratovanie na ktorom si zakladám. Preto požadujem aj skúsenosti s takýmto upratovaním. Hodinovú odmenu ponúkam od 8 do 10 EUR (počas skúšky, minimálne 6 krát, je hodinová mzda 8 EUR, po preukázaní kvlitných služieb a bezstarostnosti z mojej strany sa vieme dohodnúť na výške odmeny 10 EUR za hodinu). V prípade záujmu, a samozrejme keď VIETE PONUKNÚŤ KVALITNÉ SLUŽBY, ma kontaktujte na mojom telefónom čísle . .
Hľadám pani do domácnosti na UPRATOVANIE.
Hľadám pani na pravidelné upratovanie do domácnosti v Starom meste, Bratislava. Predmetom upratovania je veľký 4-izb.byt. Upratovanie by malo zahŕňať všetky domace práce od vysavania, žehlenia až po detailné čistenie celkového interiéru. Upratovanie by malo prebiehať vždy každý pondelok a piatok v rozmedzí hodín 9:00 až 15:00. Hľadám niekoho kto vie poriadne upratať cudzí byt ako svoj vlastný, nehľadám niekoho iba na občasné pretretie prachu ale na plnohodnotné upratovanie na ktorom si zakladám. Preto požadujem aj skúsenosti s takýmto upratovaním. Hodinovú odmenu ponúkam od 10 EUR za hodinu. V prípade záujmu, a samozrejme keď VIETE PONUKNÚŤ KVALITNÉ SLUŽBY, ma kontaktujte na mojom telefónom čísle . O firemné služby nemám záujem. Podmienkou je komunikácia v slovenskom alebo anglickom jazyku.
Upratovaci servis VMKJ s.r.o.
O nás Sme dynamickou spoločnosťou, ktorá ponúka komplexné , upratovacie služby pre firmy ako aj pre súkromné osoby . Dbáme na vysokú úroveň poskytovaných služieb, odbornosť a zaškolených zamestnancov, aby bol zaručený bezproblémový priebeh prác. Profesionálne upratovacie služby poskytujeme v Košiciach,Poprade, Prešov, Rožňava. Naša ponuka služieb: Upratovanie firiem a kancelárií Komerčné priestory Upratovanie spoločných priestorov Umývanie okien a výkladov Upratovanie domácností,byty,domy Upratovanie obchodných prevádzok Podľa požiadaviek klienta Vianočné upratovanie Zimná údržba Upratovanie po rekonštrukcií Vypratavánie pivníc ,skladov Poprosím nevolať firma nehľadá zamestnancov !
Upratovanie domácnosti Bratislava
Dobrý deň. Ponúkam pravidelné i jednorazové upratovanie domácností v Bratislave. V tomto obore mám 20 ročné skúsenosti. Zakladám si na dôslednosti svojej práce, príjemnom vystupovaní a absolútnom rešpekte k súkromiu svojich klientov. Bežné upratovanie 9 eur na hodinu Veľké upratovanie (+umývanie okien) 10 eur na hodinu V prípade záujmu, viac informácií na tel. čísle . Teším sa na našu spoluprácu. Renáta
Upratovacie služby
JEDNORÁZOVÉ UPRATOVANIE Ponúkame jednorazové upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, nebytových priestorov po nájomníkoch, po prerábaní, sťahovaní, jarné upratovanie, generálne upratovanie a iné. PRAVIDELNÉ UPRATOVANIE Ponúkame pravidelné upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, nebytových priestorov. Frekvenciu upratovacích prác prispôsobujeme požiadavkám klienta.
UPRATOVANIE DOMÁCNOSTI BRATISLAVA
Sťahujete sa do novej domácnosti, alebo potrebujete tú svoju „zabehanú“ vyčistiť, odsťahovali sa nájomníci alebo prerábate? Sme 2 šikovné poriadkumilovné baby z Bratislavy a ponúkame upratovanie Vašej domácnosti v rámci Bratislavy. Niekoľkoročná prax. Upratovanie je možné len cez víkend. Ceny sú prispôsobené každému na mieru.