inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovanie, žehlenie, pomoc v záhrade

Kategória: Práca v domácnosti

Ponúkam pomoc pri upratovaní, žehlenie, umývanie okien, pomoc v záhrade, postarám sa aj o domácich miláčikov.
Po 27.3., Prešov a okolie v dosahu MHD.
Cena dohodou podľa rozsahu pomoci.
Upratovanie, žehlenie, pomoc v záhrade
Podobné inzeráty
Pomoc v domácnosti
Hľadám pomoc v domácnosti, pravidelné upratovanie celého domu, pranie, žehlenie, skladanie prádla, prípadne pomoc v záhrade (je maličká). Máme domáce zvieratko pes a mačka, väčšinu času sú vonku na dvore. Pomoc hľadám v časovom intervale 2-3x do týždňa po 4 hodiny. Dom sa nachádza v Čečejovciach, je veľký 7 izieb, dve kúpeľne, hala, chodba. Hľadám absolútne spoľahlivú, diskrétnu a pedantnú pani, ktorá by mi vypomáhala. Vybraná osoba by mohla byť aj zamestnaná na čiastočný pracovný úväzok prípadne na dohodu.
Pomoc v domácnosti a okolo domu. Plat 5-10 € podľa rozsahu
Prosíme pred kontaktovaním čítajte celé. Je to zároveň "test" :) Hľadáme výpomoc hlavne na upratovanie, žehlenie prípadne aj okolo domu, či drobnej administratívy v malebnej obci Zázrivá a to dlhodobo cca 3x týždenne na 3-8 hod. Časom po osvedčení aj viac hodín. Nie na hlavný pracovný pomer a neposkytujeme ubytovanie. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo pomocníčku so vzťahom ku práci, zvieratám a prírode. Základný rozsah práce je: upratovanie, žehlenie a bežné práce okolo domu a záhrady. Výhodou je vlastný dopravný prostriedok, znalosť administratívy, či komunikačné schopnosti. Takému všestrannému, zodpovednému, samostatnému a spoľahlivému pomocníkovi vieme ponúknuť po nějakej dobe aj 10€ / hod. Výška odmeny je tedy závislá od vašich schopností, spoľahlivosti i zodpovednosti. Nástup je vždy 5 €/hod. Pri dosiahnutí samostatnosti 6 €/hod. a po zvládnutím aj drobnej administratívy 7-10€/hod. Príjemným benefitom môže byť aj možnosť zajazdiť si s krásnymi mladými koňmi. V prípade záujmu prosíme o zaslanie stručného životopisu na: vendulka.djn@ . Tento inzerát platí do zmazania a ak vás to oslovilo a máte k popísanej práci predpoklady tak rovnou pošlite svoj stručný životopis. Popíšte prosím svoje vzdelanie, prax, skúsenosti, záľuby … Ozveme sa vám obratom. Na polo anonymné dotazy ""záujemcov"" ktorý sa nevedia podpísať, uviesť spätný kontakt, či dočítať do konca ponuku o ktorú sa uchádzajú, alebo dokonca ani nevedia kde je Zázrivá si vyhradzujeme možnosť nijak nereagovať. U tých ktorý dočítali a majú uprimný záujem o dobrú prácu a aj nějaké základné predpoklady k něj sa veľmi tešíme na stretnutie a vzájomnú spoluprácu. Čo neviete, radi vysvetlíme :)
Pomoc v domácnosti a okolo domu. Plat 5-10 € podľa rozsahu
Prosíme pred kontaktovaním čítajte celé. Je to zároveň "test" :) Hľadáme výpomoc hlavne na upratovanie, žehlenie prípadne aj okolo domu, či drobnej administratívy v malebnej obci Zázrivá a to dlhodobo cca 3x týždenne na 3-8 hod. Časom po osvedčení aj viac hodín. Nie na hlavný pracovný pomer a neposkytujeme ubytovanie. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo pomocníčku so vzťahom ku práci, zvieratám a prírode. Základný rozsah práce je: upratovanie, žehlenie a bežné práce okolo domu a záhrady. Výhodou je vlastný dopravný prostriedok, znalosť administratívy, či komunikačné schopnosti. Takému všestrannému, zodpovednému, samostatnému a spoľahlivému pomocníkovi vieme ponúknuť po nějakej dobe aj 10€ / hod. Výška odmeny je tedy závislá od vašich schopností, spoľahlivosti i zodpovednosti. Nástup je vždy 5 €/hod. Pri dosiahnutí samostatnosti 6 €/hod. a po zvládnutím aj drobnej administratívy 7-10€/hod. Príjemným benefitom môže byť aj možnosť zajazdiť si s krásnymi mladými koňmi. V prípade záujmu prosíme o zaslanie stručného životopisu na: vendulka.djn@ . Tento inzerát platí do zmazania a ak vás to oslovilo a máte k popísanej práci predpoklady tak rovnou pošlite svoj stručný životopis. Popíšte prosím svoje vzdelanie, prax, skúsenosti, záľuby … Ozveme sa vám obratom. Na polo anonymné dotazy ""záujemcov"" ktorý sa nevedia podpísať, uviesť spätný kontakt, či dočítať do konca ponuku o ktorú sa uchádzajú, alebo dokonca ani nevedia kde je Zázrivá si vyhradzujeme možnosť nijak nereagovať. U tých ktorý dočítali a majú uprimný záujem o dobrú prácu a aj nějaké základné predpoklady k něj sa veľmi tešíme na stretnutie a vzájomnú spoluprácu. Radi vám všetko ukážeme a zaškolíme :) Tak na čo ešte čakáte? Šup šup nějaký životopis na Vendulka.djn@
Upratovačka v Starom Meste V BA, vhodné aj popri TPP
Pre vlastnú potrebu a pre potreby našich nájomcov hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky pre dlhodobé upratovanie v administratívnych budovách a/alebo vo firemných bytoch v centre Bratislavy. Vašou náplňou práce upratovačky bude: - upratovanie spoločných priestorov (schodíšť, vestibulov, vstupných priestorov), - upratovanie firemných bytov a kancelárií - pravidelné priebežné upratovanie podľa potrieb a dohody (vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, ručné dočistenie priestorov, práca čistiacimi prostriedkami, čistenie toaliet kompletne + dopĺňanie hygienických prípravkov, umývanie riadu/naloženie/vyloženie umývačky, leštenie sklenených plôch a iné). Pracovný čas a časový rozsah práce preferujeme nasledovne: 1) Upratovanie administratívnych budov: jedna pracovníčka pravidelne: každý utorok = 4 hod. práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každý štvrtok = 4 hod. práce (so začiatkom práce po 17 hodine), každú sobotu = 7 až 8 hod. práce (so začiatkom práce od 8 hod, alebo od 9 hod ráno podľa dohody). 2) Upratovanie firemných bytov: jedna pracovníčka pravidelne vo štvrtky (príp. v iný deň podľa dohody) = 8 hod. práce (so začiatkom práce od 9 hod. ráno). Je možné si vybrať prácu pre iba jednu alebo na obe z ponúkaných alternatív. Zamestnanecké výhody, benefity Práca v stabilnej spoločnosti s dlhodobou perspektívou, - možnosť zvýšenia zárobku upratovaním ďalších priestorov, - vhodné ako si prilepšiť k hlavnému zárobku, - motivujúce finančné ohodnotenie. Informácie o výberovom konaní Žiadame záujemkyne s vážnym a dlhodobým záujmom o prácu upratovačky, aby ponuky zasielali e-mailom na: K ponuke treba priložiť svoj životopis a uviesť číslo telefónu na dohodnutie termínu pohovoru! Záujemkyne budú na pohovor pozývané iba na vopred dohodnuté termíny! Prosíme neposielajte ponuky poštou ani sa neuchádzajte o prácu osobne, pokiaľ nemáte vopred potvrdený termín pohovoru! Ubytovanie nezabezpečujeme. Vážne záujemkyne pre viac informácií volajte: alebo .
Upravanie, nakupovanie a pomocne prace v domacnosti
JEDNORÁZOVÉ a PRAVIDELNE UPRATOVANIE Dobry den ponúkam upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, nebytových priestorov po nájomníkoch, po prerábaní, sťahovaní, predvianocne upratovanie, generálne upratovanie a iné pomocne prace v domacnosti (nakupy, zehlenie, pranie, varenie a pecenie) Prisposobim sa požiadavkám klienta.Pre viac info ma prosím kontaktujte na tel.cisle . Cena upratovaniaa pomocnych prac je dohodou. Som seriózna a precizna.
Pomoc v domácnosti, záhrade aj pri koňoch
Prosíme pred kontaktovaním čítajte celé. Hľadáme výpomoc (nie hlavný pracovný pomer a neposkytujeme ubytovanie) na malú rodinnú farmu v malebnej obci Zázrivá a to dlhodobo cca 3x týždenne na 3-8 hod. Časom po osvedčení aj viac hodín, možno aj na celý mesiac ... Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo skôr pomocníčku so vzťahom ku práci, zvieratám a prírode. Rozsah práce je: upratovanie, žehlenie a práce okolo domu, záhrady, pomoc s koňmi. Časová flexibilita, vlastný dopravný prostriedok, znalosť administratívy, či komunikačné schopnosti sú výhodou a po skúšobnej dobe takýmto všestranným a zodpovedným ľuďom vieme ponúknuť aj 7 € / hod. Odmenu ponúkame podľa schopností, spoľahlivosti i zodpovednosti. Nástup je 5 €/hod. Pri dosiahnutí samostatnosti aj spoľahlivosti po pár mesiacoch 6 €/hod. a po zvládnutím aj drobnej administratívy 7 €/hod. Príjemným benefitom môže byť aj možnosť zajazdiť si s krásnymi mladými koňmi. V prípade záujmu prosíme o zaslanie stručného životopisu na: vendulka.djn@ . Táto výzva platí do zmazania a ak vás to oslovilo a máte k popísanej práci predpoklady tak rovnou pošlite svoj stručný životopis. Popíšte svoje vzdelanie, prax, skúsenosti, záľuby … Ozveme sa vám obratom. Na polo anonymné dotazy "záujemcov" ktorý sa nevedia podpísať, uviesť spätný kontakt, či dočítať do konca ponuku o ktorú sa uchádzajú, alebo dokonca ani nevedia kde je Zázrivá si vyhradzujeme nijak nereagovať. Medzi nimi nikoho nehľadáme. U tých ktorý dočítali sa veľmi tešíme na stretnutie a vzájomnú spoluprácu :)