inzercia, predaj, predám, bazár

Ustajnenie

Kategória: Kone - služby

Ponúkame ustajnenie koní v horskom prostredí-Boxové aj pastevné.
Pastvinové s prístreškom aj s prírodnýmimtieňmi v prípade potreby je k dispozícií stajňa s boxami a možnosť samostatného výbehu.
Pastviny su rozľahlé, čerstvá voda k dispozícií non-stop, v zime seno a senaž z horských lúk.
Krmenie jadrom/granulami/musli po dohode.
Za priplatok není problem dekovať, bandažovať,zabezpečiť kováča, veterinarnu starostlivosť a všetko potrebné pre spokojnosť koňa a majiteľa. Mineralny liz zabezpečený zo strany ustajňovatela.
Dozor non-stop.
Krásne tereny na vychádzky.
Ustajnenie vhodné aj pre konských seniorov, odchov žriebät a mladých koní- po dohode moznosť ustajniť aj žrebca.
Vyššia nadmorská výška je prospešná pre kone s dýchacími problémami.
Naše stádo tvoria žriebätá a kone všetkých vekových kategórií...
Základna cena ustajnenia:
•200€/vonkajšie s prístreškom 24/7- krmenie jadrom,dekovanie atď za príplatok
•230€/cez noc box 3x3m, cez deň výbeh, v cene boxového ustajnenia dekovanie a podávanie jadrového krmiva v cene, (musli,granule,doplnkové komponenty na náklady majiteľa bez manipulačneho príplatku).
Kone prijaté po septembri 2023 boxové 250€, vonkajšie 220€ do začiatku pastevnej sezónny máj/jún.
Jazdiareň 30x55+treningovy skokový material.
Výcvik koňa dohodou.
K dispozícií preprava koní,prenájom koní, treningy jazdcou aj koní pod kvalifikovaným trénerom jazdectva.
Nachádzame sa za obcou Jasenovo pod výhľadňou Vyšehrad-500m od hlavnej cesty.
17km od Turč.Teplic, 20 km od Prievidze, 30 km od Martina, 60 km od Žiliny.
Len volať..
Ustajnenie
Podobné inzeráty
Ustajnenie Nové Zámky
Ponúkame ustajnenie koní (máme 1 voľné boxové ustajnenie a 2 pastvinové) hneď pri meste Nové Zámky , možnosť boxového ustajnenia na noc/deň pastvina , alebo 24/7 pastvina s prístreškom . Sedlovňa , 30x50 piesková aréna , kruhovka , 100metrov rieka žitava a krásna príroda . Krmenie ráno večer seno , jadro za príplatok alebo individuálne kŕmenie podľa vašich požiadaviek teda podľa dohody. Cena pastvinového ustajnenie 150€ a boxového 180€ . Možnosť prepravy vašich koní. Pri záujme samozrejme zodpovieme všetky vaše otázky .
Ustajnenie Nové Zámky
Ponúkame ustajnenie koní (máme 1 voľné boxové ustajnenie a 2 pastvinové, od apríla 2023 ustajníme aj mladého žrebca .) hneď pri meste Nové Zámky , možnosť boxového ustajnenia na noc/deň pastvina , alebo 24/7 pastvina s prístreškom . Sedlovňa,vykurovaná klubovňa, 30x50 piesková aréna osvetlená, kruhovka , 100metrov rieka žitava a krásna príroda . Krmenie ráno večer seno, nonstop prístup k pastve v zime pod prístreškami nonstop slama (krmná) jadro za príplatok alebo individuálne kŕmenie podľa vašich požiadaviek teda podľa dohody. Cena pastvinového ustajnenie 150€ a boxového 180€ . Možnosť prepravy vašich koní. Pri záujme samozrejme zodpovieme všetky vaše otázky .
Ustajnenie Nové Zámky
Ponúkame ustajnenie koní (máme voľné boxové ustajnenie aj pastvinové, od apríla 2023 ustajníme aj mladého žrebca .) hneď pri meste Nové Zámky , možnosť boxového ustajnenia na noc/deň pastvina , alebo 24/7 pastvina s prístreškom . Sedlovňa,vykurovaná klubovňa, 30x50 piesková aréna osvetlená, kruhovka , 100metrov rieka žitava a krásna príroda . Krmenie ráno večer seno, nonstop prístup k pastve v zime pod prístreškami nonstop slama (krmná) jadro za príplatok alebo individuálne kŕmenie podľa vašich požiadaviek teda podľa dohody. Cena pastvinového ustajnenie 150€ a boxového 180€ . Možnosť prepravy vašich koní. Pri záujme samozrejme zodpovieme všetky vaše otázky .
Ustajnenie koní
Na súkromnéj farme ponúkame ustajnenie koní. Vonkajšie ustajnenie za 150 a boxove 195euro.Možnosť samostatného výbehu alebo pieskoveho menšíeho výbehu. Vonkajšie ustajnenie seno, voda, soľ a kontrola koní samozrejmosťou. Dekovanie a bandažovanie koní nie je problém. Individuálny prístup a kŕmenie podľa požiadaviek majiteľa.vhodne aj pre staršie kone ktoré majú svoj výbeh. Cez leto sa repelent ujú.. Volať
Pristreškové ustajnenie
V obci Košúty(okres Galanta) ponukame ustajnenie 24/7 s pristreskom. V pristresku su automaticke napajacky, jasle na seno , sol. Velkost pristresku 3x5 m pre 2 kone. Vybeh v ktorom je pristresok umiestneny je kompletne oddrenazovany. V pristresku je slama. Seno k dispozicii non-stop. Moznost krmenia jadrom 3x denne. Pristreskove ustajnenie je v tesnej blizkosti malej stajne rodinneho typu (8 boxov). Od 1.6. bude k dispozicii aj boxove ustajnenie za 330€ vratane jadroveho krmiva. Areal pod stálým dohladom stajnika( byva v areali). Po dohode moznost dekovania, asistencie pri veterinarovi, kovacovi. V areali k dispozicii: Pieskova jazdiaren 40x60 Vykurovana sedlovna Vykurovana šatňa Vykurovaná wc a sprcha Parkovanie priamo pri stajni. Reštaurácia 30 metrov od stajne. V prípade stajnenie viacerých koní, zľava možná. Pre viac informácií prosím volajte na číslo .
Pastvinové ustajnenie
Ponúkame pastvinové ustajnenie pre mladé kone/kobyly so žriebätami/chovné kobyly/kone dôchodcov... POZOR - ide o ustajnenie bez zázemia pre jazdca a možnosti jazdenia. K dispozícii 16 hektárov kvalitnej paše, prístrešok, voda, seno... a priateľský nekonfliktný kolektív kobýl a žriebät :-). FB: STP horses Sme stajňa s dlhoročnými skúsenosťami, venujeme sa chovu, výcviku a predaju slovenského teplokrvníka.